Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(pumpica @ 2014 05 21, 08:41)
Sea Girl, kažkas ten tau su foto buvo nutikę, pataisiau, pažiūrėk ar taip turi būt smile.gif

Auksas esi wub.gif pataisei 4u.gif niekaip nesuprantu kaip ta foto buvo issivirskciai apsivertus doh.gif lotuliukas.gif einu miegot, labankt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 21 gegužės 2014 - 08:47
Patranka, man patinka, liuks, tik tašė man ne, labai jau didelė. biggrin.gif

Sea Girl, suknelė tikrai graži, ir ant tavęs gražiai žiūrisi, gaila, kad neturi kaip pasiaurinti šiek tiek per šonus. smile.gif
Atsakyti
Patranka patinka man tokie deriniai.

Sukėliau savo į albumą, foto prastos kokybės neteršiu čia eterio smile.gif, ir apkarpyt tingiu tai į aplinką nekreipkit dėmesio blush2.gif
Atsakyti
O man liemuo per zemai visada būna lotuliukas.gif
Patranka, neblogas 4u.gif
Atsakyti
Dėkui komentatorėms....tašė,negraži GAL,didelė reiškias REikia mirksiukas.gif 4u.gif
Margareta,kaip suprast ,neblogas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 21 gegužės 2014 - 09:08
QUOTE(penga @ 2014 05 21, 09:03)
Patranka patinka man tokie deriniai.

Sukėliau savo  į albumą, foto prastos kokybės neteršiu čia eterio smile.gif, ir apkarpyt tingiu tai į aplinką nekreipkit dėmesio  blush2.gif

Penga, man kur vakar ir šiandien tai fainai mirksiukas.gif mirksiukas.gif o ten kur su suknele, tai suknelė jaučiu kad faina (prasta foto tik), bet tas megztukas tai nea, čia gal trumpesnio norisi...tokie ilgi man tik prie kelnių g.gif
Atsakyti
Tau, Patranka, aš keliu padidintus reikalavimus biggrin.gif Paprastas labai, kaip tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 21, 09:08)
Penga, man kur vakar ir šiandien tai fainai  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif o ten kur su suknele, tai suknelė jaučiu kad faina (prasta foto tik), bet tas megztukas tai nea, čia gal trumpesnio norisi...tokie ilgi man tik prie kelnių g.gif

suknelė storesnio tokio trikotažo, smagi ji su kišenėm kas man patinka, tas megztukas aš irgi galvoju ,kad nelabai tinka, subobina kažkaip vaizdą lotuliukas.gif
Atsakyti
Penga, tas, kur su suknute, tai kardigas per ilgas, reikėtų trumpesnio ,o su kelnem man labiausiai su švarku patiko... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 08:10)
Tau, Patranka, aš keliu padidintus reikalavimus biggrin.gif Paprastas labai, kaip tau biggrin.gif

Sakai to mėlyno kraujo nepaslėpsiu?! biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu biggrin.gif kai pasižiūri albume, ką ten anksčiau prisirengus esi, tai šitas tik tokis tep sau biggrin.gif . Nu gerai, kelnių spalva labai liuks. thumbup.gif
Atsakyti
Parodysiu kokias basankes odines nupirkau Humanoj(39lt), dėvėjimo žymių jokių, kulnas 10cm, patogios.
Atsakyti