Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(penga @ 2014 05 21, 07:21)
lekiu į susirinkimą paskui bandysiu įmest

Sea Girl didelė ta suknelė ant tavęs, basutės labai gražios

Man Gap dydžiai mistika kažkokia, kiek perku viskas per didelis. Kelnes jau pirkau žinodama,kad didintos tai dar siuvėjau teko po 2 cm siaurint doh.gif

Tai jau taip, kol pataikai su gap doh.gif siaip pagal lenteles as esu tarp 4-6 dydziu, o si 4-ta kabo kaip maisas...2-tra butu per trumpa...
QUOTE(migliux @ 2014 05 21, 07:26)
Liemuo per aukštai. Ir man tas pats butų. Koks tavo ūgis?

nesu ziauriai auksta biggrin.gif 175, tai kartais net nezinau is kokio uzsakineti- regular ar tall doh.gif Nors sukneles gap'o tikrai tall geriau tinka..sita is regular ismieru, ir pati matau kad liemuo per aukstai...

Margareta, neapsimoka nieko taisyt, pas mus taisymas turbut brangiau butu nei pati suknia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2014 05 21, 08:21)

Man Gap dydžiai mistika kažkokia, kiek perku viskas per didelis. Kelnes jau pirkau žinodama,kad didintos tai dar siuvėjau teko po 2 cm siaurint doh.gif

GAP nesu pirkusi, tačiau pagal lentelę jeigu nešioju europinį 38, tai GAP turėčiau 6 pirkti, o gal 4 g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 21, 08:34)
Tai jau taip, kol pataikai su gap doh.gif  siaip pagal lenteles as esu tarp 4-6 dydziu, o si 4-ta kabo kaip maisas...2-tra butu per trumpa...

nesu ziauriai auksta biggrin.gif  175, tai kartais net nezinau is kokio uzsakineti- regular ar tall doh.gif Nors sukneles gap'o tikrai tall geriau tinka..sita is regular ismieru, ir pati matau kad liemuo per aukstai...

blink.gif suprantu kad man reiktų tik tall pirkti (178)
Atsakyti
Po pusantro desimtmecio pazeminto rubu liemens mados kartais atrodo, jog niekas nebezino, kur is tikro pas zmogu liemuo yra...
Sukneles liemens linija, ziurint i foto ant modelio, kirpta zemiau liemens, t.y. sukneles liemuo modeliui yra truputi pazemintas. Tau, Sea Girl, sakyciau jog sukneles liemuo mazdaug ir eina ties tavo tikraja liemens vieta. Tik kad pati suknele tiesiog dydziu per didele - panasu jog ties pazasciu yra truputi laisvos mases.
Nors jei neapsibeziant stereotipais, suknele tikrai dailiai atrodo, toks kritimas man gal net dailesnis nei ant manekenes. Kurioje vietoje yra uztrauktukas? Jei nugaroje - labai nebrangiai butu galima truputi pasiaurinti is sonu. Tuomet tiesiog uzsidejus plona dirziuka susitvarklytu liemens linija ir sijono kritimas butu fantastika 4u.gif
Atsakyti
Sea Girl...man suknelė gražiai gula ant pačios,gal tik batelius rinkčiausi,dasidės aksesuarai ir liuks...
Labas rytas nešvankybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 21, 07:13)
manai kitur nebus cenzuros?

netikiu, kad ten tas temas taip ščyrai seka, kaip čia schmoll.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 21, 07:16)

imetu kaip man atrodo..

didelė...liemuo tai sakyčiau visai vietoj g.gif bandyk mažesnį dydį mirksiukas.gif
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 21, 07:34)

nesu ziauriai auksta biggrin.gif  175,

aš su 176 laikau save aukšta ir visada, jei tik yra galimybė imu Tall smile.gif

QUOTE(saulitta @ 2014 05 21, 07:40)
Jei nugaroje - labai nebrangiai butu galima truputi pasiaurinti is sonu. Tuomet tiesiog uzsidejus plona dirziuka susitvarklytu liemens linija ir sijono kritimas butu fantastika  4u.gif

taigi rašė, kad siaurint neapsimoka, ne Lt gyvena... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 21, 07:31)
Salt, taigi nulinciuos mus, vel nekalbam apie +35 stiliu smile.gif bet visus zodzius kaip: sikna, papai (nors tai lietuviski zodziai) turim keisti i grazius sinonimus kaip pvz krutine (bet kas zinos ka cia turi minty? krutine ir pas vyra, ir pas vaika  g.gif ), sedyne vietoj siknos kazi tinka, o gal altorius kaip margaret rase  ax.gif , tada jau tikrai turi tikti - sventa vieta juk? ai, zodziu, pikta as cia pamacius tokius irasus, tai ir pasisakiau....
o siaip tai norejau pasakyti, kad labai graziai antroje foto atrodai, gal yra ne sedinti, kad matytusi suknute

Gavau nesenai ispejima,kad drisau dar kazka pasakyti biggrin.gif ,ai cool.gif .
O temos dar niekas nesukure?
Gaila labai,kad neturiu foto stovincios su ta suknele,klostes taip idomiai krenta,kad atrodo,jog butu siek tiek pusta biggrin.gif .

Grazi labai spalva melynos sukneles,bet per liemeni tikrai per didele smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 21, 07:38)
blink.gif  suprantu kad man reiktų tik tall pirkti (178)

Su tavo ugiu tik Tall jei kada pirksi Gap 4u.gif Pas mane visaip- skaitau atsiliepimus ir sprendziu imti tall ar regular... suknes ir sijonus dazniausia imu Tall, nes regular per trumpos...

QUOTE(saulitta @ 2014 05 21, 07:40)
Po pusantro desimtmecio pazeminto rubu liemens mados kartais atrodo, jog niekas nebezino, kur is tikro pas zmogu liemuo yra...
Sukneles liemens linija, ziurint i foto ant modelio, kirpta zemiau liemens, t.y. sukneles liemuo modeliui yra truputi pazemintas. Tau, Sea Girl, sakyciau jog sukneles liemuo mazdaug ir eina ties tavo tikraja liemens vieta. Tik kad pati suknele tiesiog dydziu per didele  - panasu jog ties pazasciu yra truputi laisvos mases.
Nors jei neapsibeziant stereotipais, suknele tikrai dailiai atrodo, toks kritimas man gal net dailesnis nei ant manekenes.  Kurioje vietoje yra uztrauktukas?  Jei nugaroje - labai nebrangiai butu galima truputi pasiaurinti is sonu. Tuomet tiesiog uzsidejus plona dirziuka susitvarklytu liemens linija ir sijono kritimas butu fantastika  4u.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif niekas nebezino kur tas liemuo biggrin.gif Man tos suknios liemuo virs bambos, kazkiap keistai jauciasi, lyg noretusi siek tiek zemiau g.gif

Zodziu supakavau suknele kelionei atgal, nes taisyt tikrai neapsimoka(nors ir paprasta butu, nes uztrauktukas nugaroj), o mazesniu dydziu nebera...bus tu sukniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 21 gegužės 2014 - 08:00
labas rytas tongue.gif

kam kavos? biggrin.gif

nu siandien kai eisiu nusifotkinsiu ir imesiu koki apragiuka, kad tema butu apie stiliu biggrin.gif

Sea girl melyna suknele man grazi, tik va per didele ir man irgi liemuo noretusi kad butu vos zemiau ax.gif siusk atgal biggrin.gif

Atsakyti
Ku ku....
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 20, 22:37)
Vau, fotkių prisižiūrėjau  karsta.gif , tikrai, kad visos gražios, apie amžių tikriausiai meluoja biggrin.gif
Tylene buvau sužavėta, graži moteris  wub.gif

oi ačiū blush2.gif

aš šiandien 10 km važiavau lygiai 1 valandą ir 5 minutes-žiaurūs kamsčiai doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 21, 08:26)

ku ku smile.gif

gražiai atrodai bigsmile.gif

o man ta Sea girl mėlyna suknelė visai gražiai atrodo ax.gif kažkaip net fainiau, nei kad būtų aptempta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 21, 10:26)

viskas grazu isskyrus tase ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2014 05 21, 10:36)

o man ta Sea girl mėlyna suknelė visai gražiai atrodo ax.gif  kažkaip net fainiau, nei kad būtų aptempta ax.gif

o man kai liemuo per aukstai atrodo kaip isaugtine ax.gif aptempimo aisku didelio kad nereikia, bet cia mano akim laisvoka per daug g.gif pas mane irgi ilgas tas liemuo tai amzinai per aukstai doh.gif
Atsakyti
Patranka, nice thumb_yello.gif

Sea Girl, kažkas ten tau su foto buvo nutikę, pataisiau, pažiūrėk ar taip turi būt smile.gif
Atsakyti