Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 21, 00:56)
Žinok ir man, pačiai sunku ir neturiu normalios vietos namie, kad gautųsi kokybiška foto, be to nemėgstu fotkintis, bet patinka pačiai fotkinti. smile.gif

Ta pati problema drinks_cheers.gif Jei vaikas šiandien nufotkins, tai gal įdėsiu savo suknią. Labai noriu komentarų rolleyes.gif

Sea Girl, dažniausiai taip jau būna, kad fotkėj labai gražu, ale realybėj... Jos gi ten pakabos. reikia įvertinti savo figūrą ir ypač ūgį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 21, 08:02)

Sea Girl, dažniausiai taip jau būna, kad fotkėj labai gražu, ale realybėj... Jos gi ten pakabos. reikia įvertinti savo figūrą ir ypač ūgį smile.gif

O kas dėl ūgio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 20, 21:42)
Vat tuo gera vieta yra Fb biggrin.gif aš jau per sena, kad man nurodinėtų kaip juokaut biggrin.gif  einu von.

ko cia susinervinai? lotuliukas.gif is tiesu juk juokinga. o tai kas sugalvojo, kad rodyti viena pirsta, tai jau necenzurinis gestas (mano mociute pvz tikrai nezino jokios spec reiksmes)? o ka tada reiskia va sita smileysex.gif , kuria jau galima rodyti ir cenzuros zinoma nereikalauja, nes ideta i pasirenkamas sypseneles? SYPSENELES fe man tai ji sypseneles nesukelia schmoll.gif (pasiruosus buti nulinciuota unsure.gif )
dabar pagalvojau, merginos cia deda foto su bikiniais, tai gal irgi cenzuros reikalauja g.gif
Atsakyti
Tai minėjo kažką apie miegamąjį, gal tą ir turėjo omeny? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 21:46)
Tai gal rimtai kraustomės į bendraminčius g.gif nes čia manau ištisai bus visokie įspėjimai, nebus taip, kad pliurpsim tik apie skudurus, nemanau  biggrin.gif

manai kitur nebus cenzuros? na, nebent kitas moderatorius (mano MB vienas is moderatoriu kulturizmas.net, tai ten irgi visokiu tu moderatoriu, papasakoja visko smile.gif nes visi juk zmones ir turi zmogiskuosius faktorius, kas vienam norama, kitam jau protest.gif )
Atsakyti
sea girl suknelė ant modelio graži.

aš šiandie irgi dilemą dėl suknelės sprendžiau apsirengiau ,bet taip ir neišėjau į darbą, persirengiau , ir dar pafotkinau, bet kokybė tragiška gavosi, tai nežinau ar teršt eterį.
Atsakyti
Davai pateršk biskį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 21, 06:56)
Gal tau ji tiesiog didelė  g.gif  Šiaip labai graži suknelė  4u.gif

Emiau 4 dydi, bet kabo per liemeni kaip ant pakabos...2-tras dydis net nejuokas, as 2-tro dydzio rubu neturiu, butu ir per trumpa ir per krutine, pazastis per maza...

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 21, 07:02)

Jo ugi reikejo ivertinti..uzsisakiau regular 4, kai reikejo tall nes liemuo nepatogiai per aukstai kabo...

imetu kaip man atrodo...toli grazu nuo foto is gap, ten tikrai ta suknele suimta nugaroje modeliui, nes ant manes ji daug pustesne,, kai tuo tarpu ji visai nepusta ant modelio...
Va matosi, kad pas mane nuo krutines suknia krenta tiesiai, liemuo laisvai(ir per aukstai), o pas modeli nuotraukoje ji graziai apgula liemeni ir sijonas nepustas....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 07:15)
Davai pateršk biskį bigsmile.gif

lekiu į susirinkimą paskui bandysiu įmest

Sea Girl didelė ta suknelė ant tavęs, basutės labai gražios

Man Gap dydžiai mistika kažkokia, kiek perku viskas per didelis. Kelnes jau pirkau žinodama,kad didintos tai dar siuvėjau teko po 2 cm siaurint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo penga: 21 gegužės 2014 - 07:24
Suknelė tau didoka, as tai pas siuveja nunesciau, 8 lt ir butu, kaip ant manes, bet tu jauciu, neturi, kur nest biggrin.gif
Basutės- jėga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 21 gegužės 2014 - 07:23
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 21, 08:16)
Emiau 4 dydi, bet kabo per liemeni kaip ant pakabos...2-tras dydis net nejuokas, as 2-tro dydzio rubu neturiu, butu ir per trumpa ir per krutine, pazastis per maza...
Jo ugi reikejo ivertinti..uzsisakiau regular 4, kai reikejo tall nes liemuo nepatogiai per aukstai kabo...

imetu kaip man atrodo...toli grazu nuo foto is gap, ten tikrai ta suknele suimta nugaroje modeliui, nes ant manes ji daug pustesne,, kai tuo tarpu ji visai nepusta ant modelio...
Va matosi, kad pas mane nuo krutines suknia krenta tiesiai, liemuo laisvai(ir per aukstai), o pas modeli nuotraukoje ji graziai apgula liemeni ir sijonas nepustas....

Liemuo per aukštai. Ir man tas pats butų. Koks tavo ūgis?
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 20, 21:58)
Vaiku darzelis kazkoks biggrin.gif ,nesenai sakiau vienoje temoje,kad modearatores per daug sau leidzia ir kabinejasi del nesamoniu doh.gif .

Kraustomes,nes dabar eis cia kiekviena diena ir nagrines kiekviena zodi,kad tik zodis butu apie stiliu biggrin.gif .

Salt, taigi nulinciuos mus, vel nekalbam apie +35 stiliu smile.gif bet visus zodzius kaip: sikna, papai (nors tai lietuviski zodziai) turim keisti i grazius sinonimus kaip pvz krutine (bet kas zinos ka cia turi minty? krutine ir pas vyra, ir pas vaika g.gif ), sedyne vietoj siknos kazi tinka, o gal altorius kaip margaret rase ax.gif , tada jau tikrai turi tikti - sventa vieta juk? ai, zodziu, pikta as cia pamacius tokius irasus, tai ir pasisakiau....
o siaip tai norejau pasakyti, kad labai graziai antroje foto atrodai, gal yra ne sedinti, kad matytusi suknute
Papildyta:
[quote=Sea Girl,2014 05 21, 00:36]Taip, ne? Musu amziui? Nusipirkau ir dvejoju grazinti ar ne...?

grazi ir suknele, ir spalva... gaila man tokios netinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gnulia: 21 gegužės 2014 - 07:32