Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 21:37)
As tai vairuodama, kIp vezikas keikiuosi...ypac ant ziedu...

As laaabai retai,kada keikdavausi,bet pradejus vairuoti,nebemoku kitaip,tiek emociju gatveje biggrin.gif .

QUOTE(Realybe @ 2014 05 20, 21:39)
brandzioji prabilo hihihi.gif  irnesakyk.gif

flirt.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
Realybe, netrink lazanku, pirmoj fotkej tu tikrai esi jaunesne, ir matosi, ten kuda visa.O siaip, mudvi panasiai vienodo storumo?
Atsakyti
Vau, fotkių prisižiūrėjau karsta.gif , tikrai, kad visos gražios, apie amžių tikriausiai meluoja biggrin.gif
Tylene buvau sužavėta, graži moteris wub.gif
Atsakyti
Taip, ne? Musu amziui? Nusipirkau ir dvejoju grazinti ar ne...?
user posted image
Atsakyti
Graži suknelė ir spalva, tau turėtų tikti, rodyk ant savęs, pasakysim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 20, 23:45)
Graži suknelė ir spalva, tau turėtų tikti,  rodyk ant savęs, pasakysim. ax.gif

Reikes ant saves nufotografuoti...sunku man su saves fotkinimu doh.gif
Atsakyti
Žinok ir man, pačiai sunku ir neturiu normalios vietos namie, kad gautųsi kokybiška foto, be to nemėgstu fotkintis, bet patinka pačiai fotkinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 21, 00:36)
Taip, ne? Musu amziui? Nusipirkau ir dvejoju grazinti ar ne...?

Jokių gražinti schmoll.gif ...aš panašią turiu, tik dar su kišenėm ir tamsesnės mėlynos spalvos. Viena mano mylimiausiu.

Kiek spėjau pamatyti, tai Margarettai trumpi plaukai visai tinka. Man žymiai gražiau nei kad buvo tokie poilgiai. Ir svarkas su atlenktom rankovem gražiai žiūrėjosi.

O kaip IT'isnike as jums pasakysiu, kad fotkiu slaptazodis yra vienas lengviausiai nulauziamu. Mano desimtmetis net FB slaptazodzius nulauzia youtube prisiziurejas biggrin.gif Cia tarp kitko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Fresh: 21 gegužės 2014 - 00:08
QUOTE(@Fresh @ 2014 05 21, 00:04)
Jokių gražinti  schmoll.gif ...aš panašią turiu, tik dar su kišenėm ir tamsesnės mėlynos spalvos. Viena mano mylimiausiu.

Nusifotkinau ir nusprendziau grazinti...kol staipiausi pries veidrodi dar negalejau apsispresti, bet pamacius nuotraukoje....grazinsiu. Kaip ir atsiliepimuose rase, kad ji plati, na nestovi taip kaip ant modelio nuotraukoje...toks jausmas kad modeliui ji nugaroje suimta, ne sukne taip negula ant liemens, visa kazkokia pusta labiau... Ant manes kaip ant pakabos doh.gif
Atsakyti
Pasiknisusi archyvuose net radau nuotrauką biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(@Fresh @ 2014 05 21, 00:31)
Pasiknisusi archyvuose net radau nuotrauką  biggrin.gif 

Graziai gula aplink liemeni kaip ir toje foto kur idejau. Deja ant manes ne taip ji gula...
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 21, 01:44)
Graziai gula aplink liemeni kaip ir toje foto kur idejau. Deja ant manes ne taip ji gula...

Gal tau ji tiesiog didelė g.gif Šiaip labai graži suknelė 4u.gif
Atsakyti