as tikrai nusisausiu,nespeju su jumis niekaip.. nieko nebeperskaitysiu
kazkiek anos temos paskaitinejau,jau sitos 15 puslapiu
padariau savo albuma ir as.
Suzaveta visom,tikrai nesitikejau,ka jus visos tokios grazios,jaunatviskos ir figuringos
Aciu,kas sako,kad meluoju metus,bet deja tiesa yra tokia.
As vyriausia ir storiausia Iki jusu figuru man toli,bet as ir nenoriu,man netinka kudumas,tuo labiau,kad is kart atrodyciau vyresne,man pirmiausia sukrenta veidas Butu geriau,kad sikna,ale kazkodel taip nebuna
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 20, 20:42)
Vat tuo gera vieta yra Fb aš jau per sena, kad man nurodinėtų kaip juokaut einu von.
Vaiku darzelis kazkoks ,nesenai sakiau vienoje temoje,kad modearatores per daug sau leidzia ir kabinejasi del nesamoniu .
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 20:46)
Tai gal rimtai kraustomės į bendraminčius nes čia manau ištisai bus visokie įspėjimai, nebus taip, kad pliurpsim tik apie skudurus, nemanau
Kraustomes,nes dabar eis cia kiekviena diena ir nagrines kiekviena zodi,kad tik zodis butu apie stiliu .
Kažką praleidau
Aga dėl bendraminčių kažkaip šiandie pamaniau kad lieps kraustytis.
Aga dėl bendraminčių kažkaip šiandie pamaniau kad lieps kraustytis.
Gaila temos, vel numirs metams kokiems bet po cenzura sedet istisai irgi neidomu.
Visų pirma, nėra Jūsų tema kažkokia išskirtinė, kuri būtų ištisai stebima, peržiūrimos yra visos temos. Kitas dalykas, pykit nepykit, bet forumo taisyklės yra forumo taisyklės ir jos galioja tiek čia, tiek galios Bendraminčių skyrelyje. Mano ištrintas veidukas yra necenzūrinis (įdomumo dėlei, Skype šį veidelį pašalino iš savo veidelių sąrašo). Neturiu tikslo Jūsų persekioti, kabinėtis prie kiekvieno žodžio ar panašiai. Žinau, kad visada ir visur bus nepatenkintų moderatorių darbų, bet, praleidus pro akis tokius juokus kartą, kitą, gali tekt siūlyt kraustytis ne į Bendraminčius, o už miegamojo durų
Ir pabaigai, ar tikrai manote, kad iškeltas vidurinis pirštas ir temos pavadinime žodis "Damoms" dera tarpusavyje?
Ir pabaigai, ar tikrai manote, kad iškeltas vidurinis pirštas ir temos pavadinime žodis "Damoms" dera tarpusavyje?
jei kelsites i bendramincius,prasau idekit nuoroda,nes bus sunku jus rasti
moderatores dirba savo darba. Taisykles yra taisykles
moderatores dirba savo darba. Taisykles yra taisykles
Labai atsiprasau, bet atsiminiau ,kad damos skirstomos i - dam , nedam, dam no ne tebe . Cia siaip , tarp kitko.
Ieskau kokios padorios foto, gal feisa parodyt drisciau, bet visur vortinkliais apauge
Ieskau kokios padorios foto, gal feisa parodyt drisciau, bet visur vortinkliais apauge
nei pas viena nemaciau voratinklio
jus plastines pasidaret ar ka?
Idomu butu jei metus kiekviena parasytu,nes ko tai nesitiki,panasu,kad pacankes papuole ten
Idomu butu jei metus kiekviena parasytu,nes ko tai nesitiki,panasu,kad pacankes papuole ten
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 20, 21:25)
Labai atsiprasau, bet atsiminiau ,kad damos skirstomos i - dam , nedam, dam no ne tebe . Cia siaip , tarp kitko.
Ir damos kartais keikiasi,ir vidurinius pirstu rodo ,pastaraji ,labai daznai norisi rodyti vairuojant .
Rodyk tik greiciau nesimaivius .
Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2014 05 20, 21:31)
nei pas viena nemaciau voratinklio
Botaksa leidziasi .
Cha cha .
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 20, 21:32)
brandzioji prabilo