Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

as tikrai nusisausiu,nespeju su jumis niekaip.. nieko nebeperskaitysiu angel_not.gif
kazkiek anos temos paskaitinejau,jau sitos 15 puslapiu doh.gif
padariau savo albuma ir as.
Suzaveta visom,tikrai nesitikejau,ka jus visos tokios grazios,jaunatviskos ir figuringos thumbup.gif
Aciu,kas sako,kad meluoju metus,bet deja tiesa yra tokia.
As vyriausia ir storiausia lotuliukas.gif Iki jusu figuru man toli,bet as ir nenoriu,man netinka kudumas,tuo labiau,kad is kart atrodyciau vyresne,man pirmiausia sukrenta veidas unsure.gif Butu geriau,kad sikna,ale kazkodel taip nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 20, 20:42)
Vat tuo gera vieta yra Fb biggrin.gif aš jau per sena, kad man nurodinėtų kaip juokaut biggrin.gif  einu von.

Vaiku darzelis kazkoks biggrin.gif ,nesenai sakiau vienoje temoje,kad modearatores per daug sau leidzia ir kabinejasi del nesamoniu doh.gif .
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 20:46)
Tai gal rimtai kraustomės į bendraminčius g.gif nes čia manau ištisai bus visokie įspėjimai, nebus taip, kad pliurpsim tik apie skudurus, nemanau  biggrin.gif

Kraustomes,nes dabar eis cia kiekviena diena ir nagrines kiekviena zodi,kad tik zodis butu apie stiliu biggrin.gif .
Atsakyti
Kažką praleidau g.gif
Aga dėl bendraminčių kažkaip šiandie pamaniau kad lieps kraustytis.
Atsakyti
Gaila temos, vel numirs metams kokiems cool.gif bet po cenzura sedet istisai irgi neidomu.
Atsakyti
Visų pirma, nėra Jūsų tema kažkokia išskirtinė, kuri būtų ištisai stebima, peržiūrimos yra visos temos. Kitas dalykas, pykit nepykit, bet forumo taisyklės yra forumo taisyklės ir jos galioja tiek čia, tiek galios Bendraminčių skyrelyje. Mano ištrintas veidukas yra necenzūrinis (įdomumo dėlei, Skype šį veidelį pašalino iš savo veidelių sąrašo). Neturiu tikslo Jūsų persekioti, kabinėtis prie kiekvieno žodžio ar panašiai. Žinau, kad visada ir visur bus nepatenkintų moderatorių darbų, bet, praleidus pro akis tokius juokus kartą, kitą, gali tekt siūlyt kraustytis ne į Bendraminčius, o už miegamojo durų mirksiukas.gif

Ir pabaigai, ar tikrai manote, kad iškeltas vidurinis pirštas ir temos pavadinime žodis "Damoms" dera tarpusavyje? cool.gif
Atsakyti
jei kelsites i bendramincius,prasau idekit nuoroda,nes bus sunku jus rasti 4u.gif
moderatores dirba savo darba. Taisykles yra taisykles mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 20 gegužės 2014 - 21:24
Labai atsiprasau, bet atsiminiau ,kad damos skirstomos i - dam , nedam, dam no ne tebe ax.gif . Cia siaip , tarp kitko.

Ieskau kokios padorios foto, gal feisa parodyt drisciau, bet visur vortinkliais apauge lotuliukas.gif
Atsakyti
nei pas viena nemaciau voratinklio g.gif
jus plastines pasidaret ar ka?
Idomu butu jei metus kiekviena parasytu,nes ko tai nesitiki,panasu,kad pacankes papuole ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 20, 21:25)
Labai atsiprasau, bet atsiminiau ,kad damos skirstomos i - dam , nedam, dam  no ne tebe  ax.gif . Cia siaip , tarp kitko.
Ieskau kokios padorios foto, gal feisa parodyt drisciau, bet visur vortinkliais apauge  lotuliukas.gif

Ir damos kartais keikiasi,ir vidurinius pirstu rodo biggrin.gif ,pastaraji ,labai daznai norisi rodyti vairuojant lotuliukas.gif .
Rodyk tik greiciau nesimaivius biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2014 05 20, 21:31)
nei pas viena nemaciau voratinklio g.gif
jus plastines pasidaret ar ka?
Idomu butu jei metus kiekviena parasytu,nes ko tai nesitiki,panasu,kad pacankes papuole ten lotuliukas.gif

Botaksa leidziasi lotuliukas.gif .
Cha cha lotuliukas.gif .
Atsakyti
As tai vairuodama, kIp vezikas keikiuosi...ypac ant ziedu...
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 20, 21:32)

Botaksa leidziasi lotuliukas.gif .
Cha cha lotuliukas.gif .

brandzioji prabilo hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti