QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 18:44)
kas kiek laiko programą keiti?
Kas 3 menesius .
Nuejau ieskoti June25 albume,net neradau jos .
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 19:37)
Nu eikit, prikėliau ir savo ir vaiku, metu senumo, ne daugiau
Momentais nesupratau, kur jūs, kur dukra.
Einu į vestuves. Siuvėjai nunešiau audinį ir modeliuką.
http://www.part.lt/p...899681a9710.jpg
http://www.part.lt/p...018d1591943.jpg
Audinys tamsiai mėlynas. Perkračiau savo batų kolekciją, neturiu jokių mėlynų batelių. Reiks pirkti. Ką patariat? Parsisiųsti jau nespėsiu. Reiks Lietuvoj ieškoti.
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 19:37)
Nu eikit, prikėliau ir savo ir vaiku, metu senumo, ne daugiau
vaikai baltapukiai kaip ir mama grazi seimynele. man ta raudona plezine suknute patiko ar tik ne su riesinem ten jus paskutinej foto??? lyg saket, kad nepatinka nors gal ir maisau jau kazka
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 19:52)
vaikai baltapukiai kaip ir mama grazi seimynele. man ta raudona plezine suknute patiko ar tik ne su riesinem ten jus paskutinej foto??? lyg saket, kad nepatinka nors gal ir maisau jau kazka
Jo, Margarettai raudona tinka. Ir tokios suknelės.
Matau Sea girl jau sukėlė nuotraukėlių. Negaliu atsidžiaugti gražia šeimyna.
Noriu paklausti, o jūs ten dar ir komentuojate? Nes per ipadą nieko nematau, jokių komentarų.
susikuriau ir savo albuma, bet ryskiai kazka ne taip padariau...uzdejau pasw. ir nemoku nuimti... pumpica HELP Kuriant albuma prase pasw. tai irasiau ta pati kaip ir papult i musu bendra, bet ziuriu visu merginu albumai matosi, o pas mane spyna vietoj "virselio" nuotraukos....nu zodziu primaklinau kazka
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 20, 20:02)
susikuriau ir savo albuma, bet ryskiai kazka ne taip padariau...uzdejau pasw. ir nemoku nuimti... pumpica HELP Kuriant albuma prase pasw. tai irasiau ta pati kaip ir papult i musu bendra, bet ziuriu visu merginu albumai matosi, o pas mane spyna vietoj "virselio" nuotraukos....nu zodziu primaklinau kazka
Dvi matau nuotraukas.
Joooo , o dirbanciu ar veikianciu ka gyvenime cia yr ???
QUOTE(niedulis @ 2014 05 20, 19:06)
Dvi matau nuotraukas.
Tai matosi? Nereikia dar atskirai pasw. ivedineti?
Bet kai ziuriu i visu albumus bendrai, visi matosi su kazkokia foto ant virselio, pas mane spyna rodo
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 20, 19:12)
Joooo , o dirbanciu ar veikianciu ka gyvenime cia yr ???
yra mes spėjam ir padirbt, ir paplepėt ne visų gi darbas kur nors prie konvejerio