Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

O vienoj didenybės nekenčiamos riešinės lotuliukas.gif ten U-Bahne , Vokietijoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 20 gegužės 2014 - 18:45
QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 18:44)
kas kiek laiko programą keiti?  ax.gif

Kas 3 menesius smile.gif.

Nuejau ieskoti June25 albume,net neradau jos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 19:37)
Nu eikit, prikėliau ir savo ir vaiku, metu senumo, ne daugiau smile.gif

Momentais nesupratau, kur jūs, kur dukra. 4u.gif

Einu į vestuves. Siuvėjai nunešiau audinį ir modeliuką.

http://www.part.lt/p...899681a9710.jpg

http://www.part.lt/p...018d1591943.jpg

Audinys tamsiai mėlynas. Perkračiau savo batų kolekciją, neturiu jokių mėlynų batelių. Reiks pirkti. Ką patariat? Parsisiųsti jau nespėsiu. Reiks Lietuvoj ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 19:37)
Nu eikit, prikėliau ir savo ir vaiku, metu senumo, ne daugiau smile.gif

vaikai baltapukiai kaip ir mama smile.gif grazi seimynele. man ta raudona plezine suknute patiko ax.gif ar tik ne su riesinem ten jus paskutinej foto??? lyg saket, kad nepatinka g.gif nors gal ir maisau jau kazka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gnulia: 20 gegužės 2014 - 18:56
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 19:52)
vaikai baltapukiai kaip ir mama smile.gif grazi seimynele. man ta raudona plezine suknute patiko  ax.gif ar tik ne su riesinem ten jus paskutinej foto??? lyg saket, kad nepatinka  g.gif  nors gal ir maisau jau kazka

Jo, Margarettai raudona tinka. Ir tokios suknelės.

Matau Sea girl jau sukėlė nuotraukėlių. Negaliu atsidžiaugti gražia šeimyna.
Noriu paklausti, o jūs ten dar ir komentuojate? Nes per ipadą nieko nematau, jokių komentarų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niedulis: 20 gegužės 2014 - 19:04
susikuriau ir savo albuma, bet ryskiai kazka ne taip padariau...uzdejau pasw. ir nemoku nuimti... g.gif pumpica HELP 4u.gif Kuriant albuma prase pasw. tai irasiau ta pati kaip ir papult i musu bendra, bet ziuriu visu merginu albumai matosi, o pas mane spyna vietoj "virselio" nuotraukos....nu zodziu primaklinau kazka g.gif
Atsakyti
Pamirsau parasyti del bendraminciu.As noreciau ten temos smile.gif,smagu butu su jumis paplepeti ne tik apie smutkes,bet ir apie vyrus,gyvenima ir t.t. biggrin.gif ,gal kuriam ten tema?O cia kalbesim tik apie rubus.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 20, 20:02)
susikuriau ir savo albuma, bet ryskiai kazka ne taip padariau...uzdejau pasw. ir nemoku nuimti... g.gif  pumpica HELP 4u.gif  Kuriant albuma prase pasw. tai irasiau ta pati kaip ir papult i musu bendra, bet ziuriu visu merginu albumai matosi, o pas mane spyna vietoj "virselio" nuotraukos....nu zodziu primaklinau kazka g.gif

Dvi matau nuotraukas.
Atsakyti
Riešines nešiojau su įmegztais karoliukais. Dabar jau nusibodo, nesioju mocherines , paprastas.
Niedulio suknia faina, trauk tuos batus platforminius, kur numetei ir bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 20 gegužės 2014 - 19:10
Joooo blink.gif , o dirbanciu ar veikianciu ka gyvenime cia yr ??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 20, 19:06)
Dvi matau nuotraukas.

Tai matosi? Nereikia dar atskirai pasw. ivedineti?
Bet kai ziuriu i visu albumus bendrai, visi matosi su kazkokia foto ant virselio, pas mane spyna rodo doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 20 gegužės 2014 - 19:15
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 20, 19:12)
Joooo  blink.gif , o dirbanciu ar veikianciu ka gyvenime cia yr ???  lotuliukas.gif

yra bigsmile.gif mes spėjam ir padirbt, ir paplepėt smile.gif ne visų gi darbas kur nors prie konvejerio biggrin.gif
Atsakyti