Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

Man pirmasis Junės variantas irgi gal geriau g.gif Bet jei rinksitės restorane su balta staltiese, tai antrasis tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 20, 18:11)
Geras lotuliukas.gif ,lyg ziurejau tavo foto,nematyta biggrin.gif,eisiu dar karta paziureti biggrin.gif.Gal mane is nugaros tik matei,tai ir pasirodziau jaunesne  lotuliukas.gif .

kaip sportas, Salt? bigsmile.gif kiek kg štangą išstumi? biggrin.gif
Atsakyti
Aš galvoju vilktis labai panašią, tik spalvos, aišku, "mano", juoda/mėlyna/raudona. Vietoj diržo juodą atlaso raištį g.gif

user posted image

Tik dėl batų dvejoju... Kanopėles ar va panašius juodus tokius? Be kojinių cool.gif

http://www.aldoshoes...13324-aileth/94
Atsakyti
kiek nervu sugadinau,nepykit taip 4u.gif nemaciau jokio albumo,ir aš ne hakere lotuliukas.gif patrankos nuotrauku yra pilna temuose,pati kur sukure 05.02 yra nuotraukos su dzinsais,o viena kur su šalikeliu,kazkuri net liepe von išmest ax.gif man ji atrodo ne 35m,o 55m 4u.gif nu tie plaukai,sendina.Patranka labai atsiprašau,jei iskaudinau 4u.gif
žinuciu mažai turiu,nes megstu skaityt,o nerašyt.Daugiau neberašysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 20, 18:28)
Aš galvoju vilktis labai panašią, tik spalvos, aišku, "mano", juoda/mėlyna/raudona. Vietoj diržo juodą atlaso raištį  g.gif

Tik dėl batų dvejoju... Kanopėles ar va panašius juodus tokius? Be kojinių  cool.gif

suknelė tai labai graži, jei panaši į šitą bigsmile.gif tik basutės tai man nelabai prie tokios suknelės g.gif
Papildyta:
QUOTE(broma @ 2014 05 20, 18:32)
kiek nervu sugadinau,nepykit taip 4u.gif nemaciau jokio albumo,ir aš ne hakere lotuliukas.gif patrankos nuotrauku yra pilna temuose,pati kur sukure 05.02 yra nuotraukos su dzinsais,o viena kur su šalikeliu,kazkuri net liepe von išmest ax.gif man ji atrodo ne 35m,o 55m 4u.gif nu tie plaukai,sendina.Patranka labai atsiprašau,jei iskaudinau 4u.gif
žinuciu mažai turiu,nes megstu skaityt,o nerašyt.Daugiau neberašysiu 4u.gif

baik tu biggrin.gif visos seniai jau tave pamiršo 4u.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 19:33)
suknelė tai labai graži, jei panaši į šitą bigsmile.gif  tik basutės tai man nelabai prie tokios suknelės g.gif

Ką siūlai? Turėjom namie nelaimę. Praktiškai bankrutavus po šito viso, tai tikrai nieko nepirksiu verysad.gif
Atsakyti
Nu eikit, prikėliau ir savo ir vaiku, metu senumo, ne daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 20, 18:35)
Ką siūlai? Turėjom namie nelaimę. Praktiškai bankrutavus po šito viso, tai tikrai nieko nepirksiu  verysad.gif

sunku kažką siūlyti, kai nematom tikros tavo suknelės..vien jau tas spalvas sunkoka įsivaizduoti- kuri dominuoja? smile.gif ir nežinom kokią avalynę turi, iš ko gali rinktis ax.gif

galėtum mest derinukus, o tada mes jau patartume kuris geriausias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 18:18)
Kol kas blaskaus tarp dvieju visiskai skirtingu variantu  biggrin.gif

man pirmas vaizdas toks lengvesnis, antra suknia jau suvarzyta labiau gal...

As uz pirma varianta,o batai tiktu tie,kurios cia visos gyrem,su skylem auksti biggrin.gif .

QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 18:27)
kaip sportas, Salt?  bigsmile.gif kiek kg štangą išstumi?  biggrin.gif

lotuliukas.gif oi,daug lotuliukas.gif ,siandien nauja programa buvo,koju diena,ryt nepaeisiu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 18:37)
Nu eikit, prikėliau ir savo ir vaiku, metu senumo, ne daugiau smile.gif

Margaretta, fainuolė tu bigsmile.gif visur su šypsena wub.gif ir vaikai labai gražūs bigsmile.gif
ta foto su žirgo galva gerulė biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paskutinioji su kanopėlėmis labai liuks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 20, 18:40)
lotuliukas.gif oi,daug  lotuliukas.gif ,siandien nauja programa buvo,koju diena,ryt nepaeisiu biggrin.gif .

kas kiek laiko programą keiti? ax.gif
Atsakyti