Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2014 07 10, 17:15)
Vienintelis būdas į krosnį, jei tokią turi arba  į konteinerį  mirksiukas.gif
Tą svogūną pirkau rudenį. Pirmi lapai nebuvo toki baisūs, bet jau kėlė įtarimą.  Dabar vasarą, kai šilta ir pakankamai drėgna  dėmės išryškėjo labiau, tai  iliuzijų nebeliko

Aš vis dar kankinuosi, su mozaikiniu virusu.
O kas nutinka tokiems svogūnams sunyksta? supūva?
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2014 07 11, 08:48)
Aš vis dar kankinuosi, su mozaikiniu virusu.
O kas nutinka tokiems svogūnams sunyksta? supūva?

Niekada nelaukiau sužinoti kas bus iki galo. Kiek žinau po kiek laiko žiedai darosi dėmėti kaip ir lapai. Palaipsniui ir forma keičiasi, o blogiausia, kad užkratas gali pereiti ant kitų.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 07 11, 09:16)
Niekada nelaukiau sužinoti kas bus iki  galo. Kiek žinau po kiek laiko žiedai  darosi dėmėti kaip ir lapai. Palaipsniui ir forma keičiasi, o blogiausia, kad užkratas  gali pereiti  ant kitų.

Aš pernai irgi nelaukiau, nors laba magėjo bent vieną pasiilikti. Bet vienų metų ir nepakaktų sužinojimui. Reiktų kur kas daugiau. Kad turėčiau antrą gyvenamą būstą bee jokių gėlių- tikrai išbandyčiau. Nes ta durnių motina (viltis biggrin.gif ) sako - o gal nieko, gal išgis(mes juk n virusų pergalim), o gal net ne virusas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 liepos 2014 - 08:49
Sausra padarė savo darbą smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 08 08, 08:08)
Sausra  padarė savo darbą  smile.gif

Keista tokiame karštyje matyti šiuos žiedus smile.gif . Bet vis tiek gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 08 08, 12:26)
Keista tokiame karštyje matyti šiuos žiedus smile.gif . Bet vis tiek gražu wub.gif

Liejau kas trečia diena, o žemės ant greičio išdžiūdavo. Gal nenorom teko joms išgyventi sausą periodą, o pravėsus pradėjo žiedus auginti ( dar dvi laukia savo eilės)
Atsakyti
Mano vienas palanginis su žiedu... Pirmadienį liejau, dar nebuvo nė minties. Vakar iš seminaro grįžau - jau išleidęs... Žydėjo pavasarį, leist žydėt darkart?
Maniškiai auga dabar neįstiklintam balkone - bujoja salotynas. Nė vienais metais tiek lapijos nėra buvę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 08 08, 09:08)
Sausra  padarė savo darbą  smile.gif

Grožis wub.gif wub.gif wub.gif pasiilgau žiedų... O ir visų Jūsų 4u.gif Pas mane salotynas biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane rūpestelis,kad nežydejo šiemet doh.gif Gaila,kad pagalbinese patalpose,gal per vesiai, per ilgai miegojo. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien ant Mont Blanc kelių lapų pastebėjau tokius raudonus taškiukus lyg prilipusius. Čia jau kapiec? Mesti lauk? g.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 08 09, 10:55)
Sveikos, šiandien ant Mont Blanc kelių lapų pastebėjau tokius raudonus taškiukus lyg prilipusius. Čia jau kapiec? Mesti lauk? g.gif

Tikrai ne kapiec
Labai jau mažos foto, kad būtų galima geriau matyti. Man panašu į raudonligę
Žydim toliau mirksiukas.gif Dar keli eilės laukia.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 09 rugpjūčio 2014 - 11:47
Lutpede, gražu, nežiūrinti net, kad dabar vasara ir žiedų pilna smile.gif
O kuo tręšėte, kad dabar žydi?
Mano meileniai bujoja, kaip niekad. Dar gyvenime tiek lapų nebuvo prisiauginę bigsmile.gif Ir manau tik dilgėlių- pienių ekstrakto dėka. Nebepamenu, kas ten tą tobulą receptą mestelėjo, bet tai poniai aš visą vasarą mintimis gerus žodius siunčiau thumbup.gif
Atsakyti