Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(milereta @ 2014 06 25, 17:22)
Prieš tris metus ir aš žaidžiau su sėklom. biggrin.gif 
Sakyčiau daug vietos reikia turėti, kad tuo užsiimti.
Rezultatas - keletą išdalinau, gal pas ką ir žydėjo..
Kadangi pas mane liko mažesni - žiedų dar nesulaukiau. Ir žaist laiko su jais nebeliko - darbai prispaudė. Sakau, mesiu visą savo amariliną kas liko lauk, tik porą kelmiukų pasiliksiu - bet vis dar ranka nekyla.. blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif  ax.gif .

Labas 4u.gif Auginu visus duotus Tavo svogūniukus. Dar nežydejo. Butinai parodysiu čia busimus žiedus. Taip ir iseina,kad turiu didelį didelį vaikučių darželį bigsmile.gif Užauginsiu ir išleisiu į platų pasaulį biggrin.gif Bus mųsų abiejų darbo vaisiai. Kad tik kuo gražesni būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2014 06 20, 19:13)
kaip sekasi auginti iš sėklų, gal jau ir foto bus ax.gif ?

Auginu auginu, t.y. vieni pasodinti, kitos sėklos dar mirksta, o paskutinės tik dabar pribrendo. O buvo, kur ir nesusikryžmino, uždžiūvo. Japonai taip pasišiukšlino ax.gif
Foto dar nėra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2014 06 25, 18:22)
Sakau, mesiu visą savo amariliną kas liko lauk, tik porą kelmiukų pasiliksiu - bet vis dar ranka nekyla.. blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif  ax.gif .

Na jeigu jau mesi, tai aš priglausiu ax.gif pas mane vietos yra biggrin.gif laiko irgi užtenka, kažkaip aš nesureikšminu jų priežiūros, kai svogūnai žinoma sveiki mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos amarilkos ! biggrin.gif
Žiedų nėra, tai ir tema sustingo. Kaip sekasi auginti, puoselėti svogūnus?
Mano keli naujai įsigyti iš Royalio keliaus į konteinerį. Pasirodo buvo teisios rusaitės iš jų forumo, kad padaugėjo virusuotų amarilių. Tik šį kartą ne dryžligė, o kitas virusas. Jau nebejaučiu jokio gailesčio, kad prarasiu tam tikrą veislę. Nuspredžiau, kad jei nenori, tai lai ir negyvena bye1.gif bye1.gif

Atsakyti
Mano vienas pabuvojęs balkone sugalvojo leisti žiedstiebį. Kol kas nedidelis. Bus foto vėliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 07 10, 09:13)

Mano keli  naujai įsigyti iš Royalio keliaus į  konteinerį. Pasirodo  buvo teisios rusaitės iš jų forumo, kad padaugėjo virusuotų amarilių. Tik šį kartą  ne dryžligė, o kitas virusas.

Eina sau. Įmeskit foto prieš išmesdama, kaip atrodo tie virusuoti g.gif
Aš irgi iš jų užsisakiau, bet išsiųs tik spalį, tai , jei atkeliaus kokie ligoniai, tai ką aš žinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 07 10, 13:02)
Eina sau. Įmeskit foto prieš išmesdama, kaip atrodo tie virusuoti g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Jei jau apie ligas kalbam tai vieno amarilio lapai labai jau panašūs kaip sergant mozaikinu virusu, deja, foto negaliu įmest, nes "ištremtas" jis dabar.
Kaip galima bandyt gelbėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2014 07 10, 18:06)
Jei jau apie ligas kalbam tai vieno amarilio lapai labai jau panašūs kaip sergant  mozaikinu virusu, deja, foto negaliu įmest, nes "ištremtas" jis dabar.
Kaip galima bandyt gelbėt? g.gif

Vienintelis būdas į krosnį, jei tokią turi arba į konteinerį mirksiukas.gif
Tą svogūną pirkau rudenį. Pirmi lapai nebuvo toki baisūs, bet jau kėlė įtarimą. Dabar vasarą, kai šilta ir pakankamai drėgna dėmės išryškėjo labiau, tai iliuzijų nebeliko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 10 liepos 2014 - 17:17
Dievuliau, neliūdinkit, aš kartais į savus nenoriu net žiūrėti, man ten daug įvairių įtarimų doh.gif . Ir net savų teorijų susikūriau blush2.gif . Pirma -o ar negali būti, kad požymius "ale dryžligės virusas" sukelia tas žalias žalias skystukas Humistar. Šiais metais kai su jo skiediniu palaisčiau, tai keliems iškart išryškėjo dryžuotumas. Na, ne stebuklingai iškart, bet gal po kelių dienų, ar, veikiausiai, per sekantį laistymą tą pastebėjau. Sakau, gal padauginau, gal augalai nevirusuoti g.gif . Ir pernai juk dviem maniškiams Steputė sakė nekrozinių dėmių nematanti. O aš tuo pačiu Humisstar irgi patręšdavau. Gal net kas antą tręšimą.
Ir antra teorija- gal kai kurie dryžuoti maniškiai neatkeliavo pas mane virusuoti, o tuo virusu užsikrėtė būtent nuo Humistar'o. Jis ar nėra gaminamas iš augalų, o ko gi negali tie būti virusuoti, ir tada, palaisčius meilenius, jei kurio šaknelės nelabai sveikos - virusas kuo puikiausiai gali apkrėsti.
Ką manote? Ar labai sujuokinau? Ar kas naudojate Humistar? Ar kitą panašų kitu pavadinimu(kažkoks "Auksas" ar pan)
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 07 10, 22:23)
Ką manote? Ar labai sujuokinau? Ar kas naudojate Humistar? Ar kitą panašų kitu pavadinimu(kažkoks "Auksas" ar pan)

Aš jokiu Humistar nelaisčiau. Kaip rašiau, šį karta ne dryžiai, o dėmės. Dar žiemą skaičiau tame rusų forume, kad tam tikros veislės iš Royalio ateina virusuotos. Nors jie paminėjo Emerald, bet man Party tokia gavosi. Emeraldą laikau izoliuotai ir stebiu. Kol kas tfu, tfu dar nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 10 liepos 2014 - 22:23
QUOTE(zemaiteki @ 2014 07 10, 10:16)
Mano vienas pabuvojęs balkone sugalvojo leisti žiedstiebį. Kol kas nedidelis. Bus foto vėliau smile.gif

Aha, lauksim 4u.gif
Atsakyti