Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Jolita10 @ 2014 06 11, 14:38)
Baltasis. Ale kaip jis is tikruju vadinas kazin?  g.gif

Man labai į Snow White panašu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 11 birželio 2014 - 19:17
QUOTE(taburete @ 2014 06 09, 15:51)
nu žinokite nusipirkau kokį gėrįsmile.gif
Turguje iš moteriškės už 5 Lt.
Sakau - kas čia?
Sako - panašiai kaip amarilis:)
Nu tai žinote, tai žodis, kuris kerta per smegenis ir iš karto paėmiau:)
Tai kad jūs žinotumės, kiek laiko praleidau internete, kol suradau, kas tai yra?smile.gif

Pasirodo viskas OK, amarilinių šeima, taigi, nenukrypau nuo savo šeimos:)

Kas turite?

Zefyrantas

user posted image

Esu turėjusi prieš kokius 15 metų. Iš Florexlit buvau pirkus, kas pamenate tokią firmą (kokie gražūs katologai būdavo, ir kaip laukdavau wub.gif ). Tada pasiūlymų įdomesnėms gėlėms įsigyti nelabai ir būdavo.
Auginau , žydėjo, bet po truputį mažėjo, kol sunyko per kelis metus blush2.gif . Labai miela gėlytė wub.gif
Atsakyti
Noretumet tokios ar ne? wub.gif (foto ne mano)

http://public.fotki..../amariliai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolita10: 15 birželio 2014 - 12:09
QUOTE(Jolita10 @ 2014 06 15, 13:08)
Noretumet tokios ar ne?  wub.gif (foto ne mano)

http://public.fotki..../amariliai.html

Oho, kokia gausa žiedų bigsmile.gif
O kodėl ne tavo smile.gif ?
Papildyta:
Jolita10
Temidė
jediara
amarrile
Kokie vėlyvi žiedai bigsmile.gif . Bet baisiai smagu matyti thumbup.gif . Kai pas mane tik lapai, tai dvigubai smagu biggrin.gif .

QUOTE(Temidė @ 2014 06 11, 13:00)

O aš šiandien sulaukiau pranešimo iš pašto. Po lygiai 2 mėnesių laukimo iš kiniečių atkeliavo svogūnai lotuliukas.gif Kažin kas ten iš jųs bus tongue.gif

Na, ir kaip blink.gif ????

Atsakyti
Pempe12, kaip sekasi auginti iš sėklų, gal jau ir foto bus ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 06 15, 15:56)
Na, ir kaip blink.gif ????

Labai netgi ne kaip biggrin.gif
Iškeliavo į šiukšlių kibirą. Buvo suvynioti į šlapius laikraščius, tie laikraščiai įdėti į celofaninį maišą, o tas maišas į tą paminkštintą voką. Žodžiu, po 2 mėnesių atkeliavo supuvę visi doh.gif
Atsakyti
Sveiki, na turiu aš turiu krūvą sėklų ax.gif ir neprisiruošiu pasėti g.gif gal kas nori dar kartu su manim sodinti ? per daug prisiauginau aš jų ax.gif

Turiu net Sumatros sėklyčių. Visos su pakietėjimais - spėju netuščios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 06 21, 18:28)
Sveiki, na turiu aš turiu krūvą sėklų  ax.gif  ir neprisiruošiu pasėti  g.gif  gal kas nori dar kartu su manim sodinti ? per daug prisiauginau aš jų  ax.gif

Turiu net Sumatros sėklyčių. Visos su pakietėjimais - spėju netuščios  rolleyes.gif

O kaip jas sėti reikia? Aš esu tik pirkus svogūnus jau...
Pamėgint gal visai norisi...

Panos, ką daryt su vienu tinginiu, kuris miega dar? O gal normalu Rose cybisteriui? Svogūnas normalus, nei džiūna, nei pūna. Nelaistau, stovi su kitais ant tos pačios palangės, tačiau visi pabudo, o šitas - ne.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 06 21, 22:53)
O kaip jas sėti reikia? Aš esu tik pirkus svogūnus jau...
Pamėgint gal visai norisi...

Panos, ką daryt su vienu tinginiu, kuris miega dar? O gal normalu Rose cybisteriui? Svogūnas normalus, nei džiūna, nei pūna. Nelaistau, stovi su kitais ant tos pačios palangės, tačiau visi pabudo, o šitas - ne.

Tai gal jau paliek, ko gero, nežydės, bet bent jau salotų tegul paaugina mirksiukas.gif
Sveikos visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 06 21, 17:28)
Sveiki, na turiu aš turiu krūvą sėklų  ax.gif  ir neprisiruošiu pasėti  g.gif  gal kas nori dar kartu su manim sodinti ? per daug prisiauginau aš jų  ax.gif

Turiu net Sumatros sėklyčių. Visos su pakietėjimais - spėju netuščios  rolleyes.gif

Aš turiu jau pasisėjusi vieni augaliukai 2 metų, kiti 1-ių. Vienerių metų labai dar mažyčiai svogūniukai, kol kas auga ir didėja mirksiukas.gif , norėtųsi greitesnio rezultato, bet žydėjimo sulauksiu palankiausiu atveju, tik po 2 m.
Sakau, gal dar kas mėgino smile.gif .
Atsakyti
Na aš pradžiai užmerkiau sėklas ax.gif prisižiūrėjau filmukų... žiurėsim kas bus g.gif
Bent jau vienerių metų dukteriniai tai pas mane greit auga, šį pavasarį atskyriau mažuliukus labai, o jau 2-3сm skersmens. Auga kaip ant mielių. O va atramečiai kotais letokai judinasi iš vietos g.gif tinginiai...

Na man reikės daug amarilių žydinčių po kelerių metų, tai aš neskubu su sėkliniais. Tik va labai cekava kaip žydės, nes kryžminau, prikryžminau ax.gif
Atsakyti
Prieš tris metus ir aš žaidžiau su sėklom. biggrin.gif
Sakyčiau daug vietos reikia turėti, kad tuo užsiimti.
Rezultatas - keletą išdalinau, gal pas ką ir žydėjo..
Kadangi pas mane liko mažesni - žiedų dar nesulaukiau. Ir žaist laiko su jais nebeliko - darbai prispaudė. Sakau, mesiu visą savo amariliną kas liko lauk, tik porą kelmiukų pasiliksiu - bet vis dar ranka nekyla.. blush2.gif doh.gif biggrin.gif ax.gif .
Atsakyti