Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

pas mane irgi nežydi man atrodo mesiu laukan
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 06 09, 19:54)
Man tavo foto nerodo

Dabar jau rodo. Baltas tikras gražuolis smile.gif . O pirmojo, gal svogūnas ligotas, kad tik tokį žiedą išleido g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2014 06 09, 19:09)

Baltasis verčia iš koto bigsmile.gif gražuolis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jolita10, baltasis labai gražus wub.gif

Mano dar vienas lenkas. Turėjo būti Rilona g.gif Žiedai didžiuliai~ 23 cm, sodrios rožinės spalvos. Jei gerai suprantu, vėl nepataikiau doh.gif

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Lady Jane

user posted image
Atsakyti
Jediara, Temide, nuostabūs žiedai bigsmile.gif
Matomai vėl reikės užsisakinėti iš lenkų meilenius, jei tik kas užsakymą organizuos. Man patiko visi ne taip pražydo, bet, bent pas mane, žiedai gražesni, nei išsirinktų užsakyme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 06 10, 22:06)

Ne pas mane vieną paveluoti žydėjimai. Ar tik nesirodei anksčiau? Gražus žiedelis. Pas mane du žiedai JAU pasirodė doh.gif Nelabai ir džiugina,kai aplink ir taip daugybė žiedų schmoll.gif

QUOTE(Dalelė @ 2014 06 11, 08:10)
Man patiko visi ne taip pražydo, bet, bent pas mane, žiedai gražesni, nei išsirinktų užsakyme smile.gif

Anąkart nepasisekė su rašoma žinute,tai neberašiau iš naujo,bet paskutine masine fotosesija-be žodžių wub.gif
Jolita10 Nuostabus baltukas,pasistengsiu įsigyti ką nors panašaus smile.gif wub.gif
Vis kipšas gunde tarp visų gražuolių į kišti savo miegančių tinginių grupinę nuotrauką bigsmile.gif blush2.gif hihihi.gif
Kai tinginys atstos,meginsim pasirodyt. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 11 birželio 2014 - 11:49
Gražus Lady Jane žiedas thumb_yello.gif
O aš šiandien sulaukiau pranešimo iš pašto. Po lygiai 2 mėnesių laukimo iš kiniečių atkeliavo svogūnai lotuliukas.gif Kažin kas ten iš jųs bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 06 11, 13:00)
O aš šiandien sulaukiau pranešimo iš pašto. Po lygiai 2 mėnesių laukimo iš kiniečių atkeliavo svogūnai lotuliukas.gif Kažin kas ten iš jųs bus tongue.gif

Visi jie bus gerai įmigę lotuliukas.gif Mano du "siauraakiai" miega, nors tu ką doh.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Pavėluotas žydėjimas, šis jau buvo prie "ištremtų" į rūsį, nes mažas svogūnas ir visai neseniai pamačiau, kad augina žiedstiebį, tai teko nešti į kambarį smile.gif
Atsakyti
[quote=Temidė,2014 06 10, 21:42]
Jolita10, baltasis labai gražus wub.gif

Baltasis. Ale kaip jis is tikruju vadinas kazin? g.gif
Atsakyti
user posted image

Splash Neina nei atpažinti doh.gif Svogūnas nemažas dabar. Pernai
Čia

user posted image
Kita,ne raudonspalviai,būtų labiau pradžiuginę blush2.gif Antrąją užsirašius turiu kaip AMORICE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 11 birželio 2014 - 14:30