pas mane irgi nežydi man atrodo mesiu laukan
QUOTE(Lutpede @ 2014 06 09, 19:54)
Man tavo foto nerodo
Dabar jau rodo. Baltas tikras gražuolis . O pirmojo, gal svogūnas ligotas, kad tik tokį žiedą išleido
QUOTE(Jolita10 @ 2014 06 09, 19:09)
Baltasis verčia iš koto gražuolis
Jolita10, baltasis labai gražus
Mano dar vienas lenkas. Turėjo būti Rilona Žiedai didžiuliai~ 23 cm, sodrios rožinės spalvos. Jei gerai suprantu, vėl nepataikiau
Mano dar vienas lenkas. Turėjo būti Rilona Žiedai didžiuliai~ 23 cm, sodrios rožinės spalvos. Jei gerai suprantu, vėl nepataikiau
Jediara, Temide, nuostabūs žiedai
Matomai vėl reikės užsisakinėti iš lenkų meilenius, jei tik kas užsakymą organizuos. Man patiko visi ne taip pražydo, bet, bent pas mane, žiedai gražesni, nei išsirinktų užsakyme
Matomai vėl reikės užsisakinėti iš lenkų meilenius, jei tik kas užsakymą organizuos. Man patiko visi ne taip pražydo, bet, bent pas mane, žiedai gražesni, nei išsirinktų užsakyme
QUOTE(jediara @ 2014 06 10, 22:06)
Ne pas mane vieną paveluoti žydėjimai. Ar tik nesirodei anksčiau? Gražus žiedelis. Pas mane du žiedai JAU pasirodė Nelabai ir džiugina,kai aplink ir taip daugybė žiedų
QUOTE(Dalelė @ 2014 06 11, 08:10)
Man patiko visi ne taip pražydo, bet, bent pas mane, žiedai gražesni, nei išsirinktų užsakyme
Anąkart nepasisekė su rašoma žinute,tai neberašiau iš naujo,bet paskutine masine fotosesija-be žodžių
Jolita10 Nuostabus baltukas,pasistengsiu įsigyti ką nors panašaus
Vis kipšas gunde tarp visų gražuolių į kišti savo miegančių tinginių grupinę nuotrauką
Kai tinginys atstos,meginsim pasirodyt.
Gražus Lady Jane žiedas
O aš šiandien sulaukiau pranešimo iš pašto. Po lygiai 2 mėnesių laukimo iš kiniečių atkeliavo svogūnai Kažin kas ten iš jųs bus
O aš šiandien sulaukiau pranešimo iš pašto. Po lygiai 2 mėnesių laukimo iš kiniečių atkeliavo svogūnai Kažin kas ten iš jųs bus
QUOTE(Temidė @ 2014 06 11, 13:00)
Visi jie bus gerai įmigę Mano du "siauraakiai" miega, nors tu ką
Ačiū Pavėluotas žydėjimas, šis jau buvo prie "ištremtų" į rūsį, nes mažas svogūnas ir visai neseniai pamačiau, kad augina žiedstiebį, tai teko nešti į kambarį
[quote=Temidė,2014 06 10, 21:42]
Baltasis. Ale kaip jis is tikruju vadinas kazin?
Baltasis. Ale kaip jis is tikruju vadinas kazin?