nuva mano ale Bolero
Ir Maximos amarilis - gal įtaret kas?
Na aš neenkspertė, bet black'o žiotys tyri būti ne baltos panašu į Beneficą, bet lyg žiedai per maži. Taigi lieka Grand Diva panašios spalvos. Pas mano mamą tokia yra buvo vardu - read Pearl ( bet ten irgi buroko spalva ir žiedai maži, už Red Lion mažesni )
Ai man tai gražu kai žydi pavadinimas grožio nenusako
Ai man tai gražu kai žydi pavadinimas grožio nenusako
QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 03, 19:03)
Mano maximukas va toks. Jaučiu čia vienas ir tas pats
tikrai taip tik pas mane tai žiedai sveiki ir šaknijasi greitai mažylis
ilgai tyrinėjau saviškį, tai lyg atitinka Alfresco, bent jau žiedo forma ir vidus ir žiedlapiai žiauriai panašus.
Dabar suprantu koks turetų būti įspūdingas Artic Nymph arba Ice Qeen
ilgai tyrinėjau saviškį, tai lyg atitinka Alfresco, bent jau žiedo forma ir vidus ir žiedlapiai žiauriai panašus.
QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 04, 16:46)
tikrai taip tik pas mane tai žiedai sveiki ir šaknijasi greitai mažylis
Sveiki,tai... kuom atrodo maniškiai nesveiki?Žiūrint,lyg nieko man jie Gal aš nepastebiu ligos kokios
SU NAUJAIS
Dėkui už užuojautą ir padrąsinimus žioplam žmogui . Keturi mano cebuliai (vienas jų - japonas) jau minkšti - buvę pirmame dėžės aukšte, du - tokie vidutiniai , o trys - gal gal gal . Labai viliuosi
Stepute, susiskaičiavau ir kitus savus, maža ką , ačiū už rūpestį
O čia kokie grožiai - zemaiteki, ziurkytes, *finy* . O jau slanka5 prisegė mane prie sienos . Negaliu, kaip gražu ...
Dėkui už užuojautą ir padrąsinimus žioplam žmogui . Keturi mano cebuliai (vienas jų - japonas) jau minkšti - buvę pirmame dėžės aukšte, du - tokie vidutiniai , o trys - gal gal gal . Labai viliuosi
Stepute, susiskaičiavau ir kitus savus, maža ką , ačiū už rūpestį
O čia kokie grožiai - zemaiteki, ziurkytes, *finy* . O jau slanka5 prisegė mane prie sienos . Negaliu, kaip gražu ...
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 04, 19:54)
Kuris iš tų Japonų "numirė"? Jei tave paguos sakyk kokie žuvo, gal pagelbėsim vaikais ar antrais svogūnais, o Japonui pakaitalui galėsiu padovanoti Autumn Pink Lady vaiką. Mano pražuvėlis 4 vaikus augina
Merginos gražių žiedų parodėt
QUOTE(Lutpede @ 2015 01 04, 20:40)
galėsiu padovanoti Autumn Pink Lady vaiką. Mano pražuvėlis 4 vaikus augina
Galiu prašytis pasiūlyti antrajam vaikui namus?