Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Slanka5 @ 2014 12 31, 12:10)

Gražu 4u.gif
Bet kodėl tik nuorodą nuotraukom duodi? Ar ne paprasčiau iškelti foto?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 12 31, 11:31)
Bet kodėl  tik nuorodą  nuotraukom duodi? Ar ne paprasčiau iškelti foto?

Čia ne foto. nono.gif Čia piešinukas. doh.gif
Vaikiškas žaidimas:
tu Purple Rain ir ji tuoj Purple Rain,
tu Charizmą ir ji tuoj kyšt Charizmą,
tu Cybul Kybul, o ji ką? hihihi.gif
Pagauni mintį?
Atsakyti
Na, kas turi Cybul Kybul rolleyes.gif ???

Jėtus, panos ir vyrukai, esu žiauuuriai susimovus doh.gif . Greičiausiai, kad tikrai taip doh.gif . Ogi savo pačius pačiausius brangiausius mylimiausius - visus tris japonus , dar cybisterį, dar tris ar keturis meilenius sudėjau į dėžę ir išnešiau į sandėliuką prieš svečiams atvykstant Kalėdoms - norėjau palaisvinti palangę nuo apdžiūvusių gėliukų. Ir tame bėgime nė nepagalvojau- kad tas sandėliukas peršalantis huh.gif . Ir ką ... ... Nueinu šiandien visai kitu reikalu... Taigi lapukai taip gražiai nušalę ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif . Kiek šansų svogūnams unsure.gif unsure.gif unsure.gif ?.. Obuolių sultys plastikiniuose pakuose pilnai nesušalo, tik apstingo - ledukai skystyje.
doh.gif doh.gif doh.gif Kaži, ar jau šįvakar šautis unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 12 31, 20:44)
Na, kas turi Cybul Kybul  rolleyes.gif  ???
Jėtus, panos ir vyrukai, esu žiauuuriai susimovus doh.gif  . Greičiausiai, kad tikrai taip doh.gif . Ogi savo pačius pačiausius brangiausius mylimiausius - visus tris japonus , dar cybisterį, dar tris ar keturis meilenius sudėjau į dėžę ir išnešiau į sandėliuką prieš svečiams atvykstant Kalėdoms - norėjau palaisvinti palangę nuo apdžiūvusių gėliukų. Ir tame bėgime nė nepagalvojau- kad tas sandėliukas peršalantis huh.gif . Ir ką ... ... Nueinu šiandien visai kitu reikalu... Taigi lapukai taip gražiai nušalę ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif . Kiek šansų svogūnams  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  ?..  Obuolių sultys plastikiniuose pakuose pilnai nesušalo, tik apstingo - ledukai skystyje.
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Kaži, ar jau šįvakar šautis unsure.gif ?

Dar nesišauk.
Jei dėžė buvo uždengta -turėtų išgyventi. o jei dar ir su vazonais toje dėžėje buvo, tai tikrai išgyvens. Jei nušalę lapai pavandeniuos, tai nusausink su popieriniu rankšluosčiu. Nelaikyk per šiltai ir stebėk ar neminkštėja svogūnai

lotuliukas.gif Analogiškai prieš metus pasielgiau su jurginais, tik kol pastebėjau, tai ir pavasaris atėjo
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 12 31, 20:44)
Na, kas turi Cybul Kybul  rolleyes.gif  ???
Jėtus, panos ir vyrukai, esu žiauuuriai susimovus doh.gif  . Greičiausiai, kad tikrai taip doh.gif . Ogi savo pačius pačiausius brangiausius mylimiausius - visus tris japonus , dar cybisterį, dar tris ar keturis meilenius sudėjau į dėžę ir išnešiau į sandėliuką prieš svečiams atvykstant Kalėdoms - norėjau palaisvinti palangę nuo apdžiūvusių gėliukų. Ir tame bėgime nė nepagalvojau- kad tas sandėliukas peršalantis huh.gif . Ir ką ... ... Nueinu šiandien visai kitu reikalu... Taigi lapukai taip gražiai nušalę ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif . Kiek šansų svogūnams  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  ?..  Obuolių sultys plastikiniuose pakuose pilnai nesušalo, tik apstingo - ledukai skystyje.
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Kaži, ar jau šįvakar šautis unsure.gif ?

su svogunais taip yra nutike,reik palaipsniui kelt temperaturaco ne staigiai atsildyti ir viskas ok buna. Manau cia irga tokia taktika tiktu :/
Atsakyti
Aha, girdėjau, kad pašalę svogūnai tampa žyduoliais. Gal ir meileniams suveiks.
Gera žinia, kad dar ne beviltiška ligonė, jei dėl kažkokių svečių gėlės ištremiamos į šaltą sandėliuką.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 01 01, 01:42)
Gera žinia, kad dar ne beviltiška ligonė, jei dėl kažkokių svečių gėlės ištremiamos į šaltą sandėliuką.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Su Naujais Metais
Oi, kiek grožių čia įkėlėte bigsmile.gif Nuostabus Purple Rain smile.gif Ir nekreipkite dėmesio į Steputės pasišpilkavimus, ji gi kitaip negali, vis mus "pabado" (kad neužmigtume)
pempė12, na žiauriai čia su tais svogūnais gavosi schmoll.gif Prisipažinsiu, bet ir aš truputį vazonų prieš ateinant svečiams paslepiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 12 30, 12:42)
O mano eilinė nususus ružava. Jei diena bus šviesesnė -nufotografuosiu

o Jus nepatenkinta tokia nuostabia gele? blush2.gif wub.gif ,
jei kada parduotumet svoguna, nupirkciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 12 31, 19:44)
sudėjau į dėžę ir išnešiau į sandėliuką prieš svečiams atvykstant Kalėdoms - norėjau palaisvinti palangę

Matka Boska, klausyk, tu vaikiukus savo gerai susiskaičiuok - ar nesi kokį į tą sandėliuką uždarius, kad svečiams Kalėdoms daugiau vietos namuose būtų... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 01 sausio 2015 - 21:59
QUOTE(pempė12 @ 2014 12 31, 19:44)
Jėtus, panos ir vyrukai, esu žiauuuriai susimovus doh.gif  .

Užuojauta dėl tokio neapdairumo console.gif
Gal pasiseks ir viskas baigsis gerai.
Atsakyti
Stefaniją su vardadieniu birthday.gif
Atsakyti
Štai mano gražuolis Dancing Queen iš paskutinio užsakymo pražydo smile.gif žiedas milžiniškas!
user posted image
Atsakyti