Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Dalelė @ 2014 12 16, 10:07)
"Mambo" turi ryškesnį "gyslų" piešinį žiedlapiuose (jo būna daugiau, nes jis apima didesnę žiedo dalį). Ir nedidelį ryškų šviesiai  raudonos spalvos apvadą. Žiedo apačioje jis ypač siauras.
"Minerva" išsiskiria būtent ryškesniu ir daug platesniu šviesiai raudonos spalvos apvadu, jis taisyklingas visame žiede.  Be to "Minerva" turi ryškesnį šviesiai žalią žiedo centrą.

Tada įtariu, kad maniškis į Mambo panašesnis.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 16, 11:33)
Tada įtariu, kad maniškis į Mambo panašesnis.

Na aš po pernai metų supratau, kad neaiškaus pavadinimo reik ieškot antrais žydėjimo metais, kai svogūnas jau būna atsigavęs ir išpuoselėtas namie, tada žydi taip kaip turi žydėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziurkytes: 16 gruodžio 2014 - 11:46
QUOTE(ziurkytes @ 2014 12 16, 12:46)
Na aš po pernai metų supratau, kad neaiškaus pavadinimo reik ieškot antrais žydėjimo metais, kai svogūnas jau būna atsigavęs ir išpuoselėtas namie, tada žydi taip kaip turi žydėt smile.gif

iš dalies tu ir teisi, bet šiuo atveju svogūnai paruošti žydėjimui. Kaip bebūtų jei gimei negru- baltasis nebūsi, nebent tu Džeksonas
Atsakyti
Man tai negaila, palauksiu ir kitų metų smile.gif
Greitu metu turėtų prasiskleist ir Green Goddess. Bent jau tikėtina, kad galėtų būti jis. Žiedstiebio ilgumas tai neišpasakytas! Beveik dvigubai ilgesnis nei Mambo/Minervos.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 12 16, 13:06)
iš dalies tu ir teisi, bet šiuo atveju svogūnai paruošti žydėjimui. Kaip bebūtų jei gimei negru- baltasis nebūsi, nebent  tu  Džeksonas

Nu tu teisi, tik jam pavyko biggrin.gif

Tačiau aš pernai turėjau du svogūnus, vieno pavadinimo nepamenu, o kitas Nymph - jos tik vienas žiedas iš keturių buvo tikras, kiti balti buvo. Ji labai sunkiai šaknijosi ir lapus leido. O va šiemet didelis svogūnas, lapai kieti tamsiai žali ( nesimigdo ) tikiuosi žydės taip kaip jai priklauso rolleyes.gif

Jie gal ir paruošti žydėjimui, bet ne visiems pasiseka pražydėti visu jam priklausančiu gražumu ( spalvų ryškumas ) Jie kaip išblukę žydi.

Negi tik man vienai tokia praktika unsure.gif
Atsakyti
Nėra ko stebėtis, kad dabar išblukę žiedai - dienos trumpos ir tamsios, saulės šviesos nemato beveik. Pavasariop, kai šviesiau, žydi ryškesni.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 16, 16:55)
Nėra ko stebėtis, kad dabar išblukę žiedai - dienos trumpos ir tamsios, saulės šviesos nemato beveik. Pavasariop, kai šviesiau, žydi ryškesni.

Tikra tiesa. Pas mane dabar žydi 3 svogūnai. Negaliu nufotografuoti, nes tamsu, o su blykste nenoriu. Vieną mini parodysiu, o jei leis dienos šviesa, nufotografuosiu su kitais palyginimui
Mini Queen
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 17 gruodžio 2014 - 19:09
Oi, merginos, lepinate grožiais thumbup.gif . Ir be saulės gerai ax.gif

O va, kokį gražuoliuką radau fb - ' Unpretty Nymph "
user posted image
Nuotrauka, o ir gėlės savininkas Stephen Lin .
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 12 17, 23:23)
Oi, merginos, lepinate grožiais thumbup.gif . Ir be saulės gerai ax.gif
O va, kokį gražuoliuką radau fb - ' Unpretty Nymph "
user posted image
Nuotrauka, o ir gėlės savininkas  Stephen Lin .

Pasaka...nerealu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 12 17, 19:07)
Tikra tiesa. Pas mane dabar žydi 3 svogūnai. Negaliu nufotografuoti, nes tamsu, o su blykste nenoriu. Vieną mini parodysiu, o jei leis dienos  šviesa, nufotografuosiu  su kitais palyginimui
Mini Queen
user posted image

Vauu!!! thumbup.gif Va čia tai grožis!!! thumbup.gif Aš irgi tokio norėčiau. Kokia graži spalva thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 18 gruodžio 2014 - 11:36
Nu koki gražūs mažyliai wub.gif thumbup.gif

Kokis didžiažiedžio pavadinimas ? ir to kreminio mažiuko ( berots mano tokis pats, tik man tokios spalvos fotografuojant išgaut neišeina )
Atsakyti