Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Gelbėkit,susirgau!!! Prieš Kalėdas reikia silkę pirkti,o aš amarylius doh.gif Šiandieną baltą kolibrį nugriebiau unsure.gif
Mano keli senoliai lapus leidžia po ramybės būsenos.Kaži čia taip jiems reikia,ar kišti dar kur užkampin? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *finy*: 15 gruodžio 2014 - 14:53
QUOTE(Slanka5 @ 2014 12 15, 15:30)
Man panašus į Minerva  smile.gif
Papildyta:
http://it.wikipedia......2Minerva".JPG

Man į Minerva nepanašus. Greičiau čia bus Mambo. Man ta Mambo, tai brokuota Minerva
http://royalcolors.c...h=group_details
Papildyta:
QUOTE(*finy* @ 2014 12 15, 15:49)
Mano keli senoliai lapus leidžia po ramybės būsenos.Kaži čia taip jiems reikia,ar kišti dar kur užkampin?  g.gif

Jei augina lapus- vadinasi taip jiems reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 15 gruodžio 2014 - 15:48
QUOTE(Lutpede @ 2014 12 15, 16:41)
Man į Minerva nepanašus. Greičiau  čia bus Mambo. Man ta Mambo, tai brokuota Minerva

Mambo turi kažkokius keistus "pelekus". Gal tuo ir skiriasi nuo Minervos?

Va, manasis Mambo/Minerva šiandien
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 15 gruodžio 2014 - 20:55
QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 15, 21:40)
Mambo turi kažkokius keistus "pelekus". Gal tuo ir skiriasi nuo Minervos?
Va, manasis Mambo/Minerva šiandien
user posted image

O čia Mano Minerva smile.gif
user posted image
Na ir kaip? Panašios?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 12 15, 22:02)
Na  ir kaip? Panašios?

Nežinau... Pas mane mažiau raudono. Gal tą įtakoja tamsios dienos?
Mažiau riesti laukan žiedlapiai. Nors... Gal dar neišsiskleidė iki galo.
Ir tų "pelekiukų" vidury pas mane beveik nėra. Pas tave jie didesni.
Nors viršutiniai žiedlapiai ryškesnėm gyslom, apatiniai - mažiau ryškiom. Tuo panašūs.
Jaučiu, reikės laukt antrojo žydėjimo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 15 gruodžio 2014 - 21:09
Sveikos merginos,

susidūriau su man nežinoma liga.
Vienam iš naujų pirkinių pradėjo šonas pūti, visas sluoksnis suminkštėjo iki košytės, kurios kvapas kaip sušąlusios supuvusios bulvės. Nuskutau, nudžiovinau apačioj atrodė kieta ir nepažeista, po kelių dienų dirsteliu vėl tas pats jau kitas gilesnis sluosnis pasileidęs. cry.gif
Šalia stovintiems lyg ir nepasireiškė tokie simptomai.
prieš sodinant buvo pamirkyti visi cibuliai Previkure, nutepti zelionke. Iki šiol praktiškai nelaistyti.
Čia kažkuris Sweet Nymph arba Double Dream (Sumaičiau bemaudydamas blush2.gif ) jau išleidęs kelias naujas šaknis ir lapą jau pradėjo kišt.
kiti du jau žiedkočius pradėjo kišt aukštyn tai po kelių savaičių gal pasirodys kuris kuris, atsirinksiu
Labai nesinorėtų prarast

Iš to streso net pamiršau nuotrauką padaryt iš kart už peilio griebiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kypshas @ 2014 12 15, 22:54)
Sveikos merginos,

susidūriau su man nežinoma liga.
Vienam iš naujų pirkinių pradėjo šonas pūti, visas sluoksnis suminkštėjo iki košytės, kurios kvapas kaip sušąlusios supuvusios bulvės. Nuskutau, nudžiovinau apačioj atrodė kieta ir nepažeista, po kelių dienų dirsteliu vėl tas pats jau kitas gilesnis sluosnis pasileidęs.  cry.gif

Kažkas panašaus ir man pernai buvo. Tik toki stikliniai-želatininiai sluoksniai lukštais buvo. Kažkas panašu į vandenligę. Lupau tuos sluoksnius, barščiau anglimi, paskui zelionke. Leidau gerai išdžiūti. Laikiau atskirai nuo kitų svogūnų. Atsigavo šiaip ne taip. Per vasarą augo normaliai. Dabar ligos požymių nepastebiu.
Gal ir jums pasiseks
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 12 15, 23:43)
Kažkas panašaus ir man pernai buvo. Tik toki stikliniai-želatininiai sluoksniai lukštais buvo. Kažkas panašu į vandenligę. Lupau tuos sluoksnius, barščiau  anglimi, paskui zelionke. Leidau gerai  išdžiūti.  Laikiau atskirai nuo kitų svogūnų. Atsigavo šiaip ne taip. Per vasarą  augo normaliai. Dabar ligos požymių nepastebiu.
Gal ir jums pasiseks

labuka,man migdantis taip vienas padare,as ji sutvarkiau ir ant radiatoriaus padejau dziut,israuta. Aisku jis lapus numete,bet ir taip poilsiui laikas buvo. Kolkas neatsinaujino liga ir miega mazylis.
preavicur yra dvieju rusiu.vienas nepadeda amariliam. Dabar gydau violetineje dezuteje parduodamu ir zelionka.
Pas mane dar tuose lukstuose gendanciuose kazkoki vabaliukai buvo apsigyvene. Bet taip ir nzn kas.
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 12 15, 23:34)
................
Pas mane dar tuose lukstuose gendanciuose kazkoki vabaliukai buvo apsigyvene. Bet taip ir nzn kas.

Viename naujai įsigytų amarilių žemėje aptikau vabaliukus, kurie panašūs į voriukus. Neskubėdama persodinti, palaisčiau česnako užpilu, "voriukai" dingo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 12 16, 00:34)

preavicur yra dvieju rusiu.vienas nepadeda amariliam. Dabar gydau violetineje dezuteje parduodamu

Aš kažkaip įsitikinęs, kad jie turi veikti vienodai nes veiklioji medžiaga propamokarbas. Tiek kad paprastam previkure jo 607 g/l, o energy - 530 g/l. Plius PREVICUR ENERGY dar yra fosetilas 310 g/l kuris stimuliuoja augimą. O dėžučių spalva priklauso tik nuo platintojo firmos.
Atsakyti
Keistai čia su tuo puviniu g.gif Ramybės periodu ar naujų svagūnų ar senų stengiuosi niekaip nešlapinti. Tad, net Preavicur'u jų neapdoroju. Tik aplaupau svogūnus ir nutepusi raudonas vietas "zelionke" pasodin į sausas žemes. Ir laikau vėsiai (apie 15C). Jei tik kažkas pradeda iš svogūno žalio lysti, nešu į kambarį. Ir kai žiedstiebis ar lapai jau 1/2 sprindžio, pradedu lieti. Nežinau, bet visokie miegančio svogūno mirkymai, man baisūs. Jau taip esu kelis supūdžiusi doh.gif
O tokius augančius su pradedančiu pūti šonu, laupau iki sveikos vietos ir barstau cinamonu (augalams tai tas pats, kaip mums streptocido milteliai bigsmile.gif ). Bet laupau tik tą vietą. Kol kas cinamonas labai pasiteisino.
"Mambo" turi ryškesnį "gyslų" piešinį žiedlapiuose (jo būna daugiau, nes jis apima didesnę žiedo dalį). Ir nedidelį ryškų šviesiai raudonos spalvos apvadą. Žiedo apačioje jis ypač siauras.
"Minerva" išsiskiria būtent ryškesniu ir daug platesniu šviesiai raudonos spalvos apvadu, jis taisyklingas visame žiede. Be to "Minerva" turi ryškesnį šviesiai žalią žiedo centrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 16 gruodžio 2014 - 09:23
QUOTE(kypshas @ 2014 12 16, 09:38)
Aš kažkaip įsitikinęs, kad jie turi veikti vienodai nes veiklioji medžiaga propamokarbas. Tiek kad paprastam previkure jo 607 g/l, o energy - 530 g/l. Plius PREVICUR ENERGY dar yra fosetilas 310 g/l kuris stimuliuoja augimą. O dėžučių spalva priklauso tik nuo platintojo firmos.

Na kur aš perku tau tas pats platintojas g.gif pažiūrėsiu pavasarį kai važiuosim chemijos pirkt kuo sudėtys skiriasi smile.gif Man sake veiklioji medžega kita, o aš nesigilinau rolleyes.gif
Ten žmonės chemijos platinimu užsiima, nu turėtų žinot g.gif
Atsakyti