QUOTE(Slanka5 @ 2014 12 11, 05:11)
Einu sodinti du svogūnus - Rilona ir Tosca. Tikiuosi pagaliau pražys Tosca, nes ją perku jau trečią kartą
Pirmą kartą pernai pražydo Flamenco Queen, antrą kartą - kurjeris išmetė į konteinerį
Taip taip - tiesiai į konteinerį. O buvo taip... Atnešęs siuntinį, kurjeris manęs nerado namie, paliko mažą raštelį, kad siuntinį "padėjo" į konteinerį (nu labai originalūs ir išradingi anglai, ane???). O tas mažas raštelis tiesiog prapuolė tarp daugybės reklaminių skrajučių... Po kelių savaičių, kai tvarkiau visą tą reklaminį šlamštą, radau pranešimą ir supratau, kad mano svogūnėliai išvažiavo tiesiog į šiukšlyną... Beje, pasikapsčiusi atmintyje, prisiminiau, kad aš tą siuntinuką konteineryje mačiau...
Tai va tokia štai istorija....
Prajuokinot
ir tuo pačiu prisiminiau kitą istoriją, bet čia ne Anglijoj, dar toliau...Kurjeris pristatė lėktuvo bilietus, (čia dar tais laikais kai ekektroniniai bilietai tik prasidėjo), kadangi buvo lietinga diena, sugalvojo paslėpti grilyje (barbeque), šeiminikas kitą dieną ruošėsi kepti kepsnius, taigi net neatidaręs grilio užkūrė, kai susidomėjo, kodėl keistas kvapas, bilietėliai buvo nebenaudojami.... Kūrybingi tie kurjeriai kartais būna
Aš vis įlendu pasigėrėti Jūsų grožiais. Nuostabaus grožio gėlės!
Beveik visada Kalėdiniu laikotarpiu pas mane atsiranda meilenis, ankščiau nesugalvodavau jo bandyti pražydinti. Bet prieš kelis metus pabandžiau pasodinti darže... Nepavyko... Na pernai palikau tame pačiame vazone, vasarojo lauke, ir ką gi, lapkričio mėnesy džiaugiausi žiedais... Dabar tik reikia išmokti laiku pražydinti, bet tikrai žinau, kad ir naujai atsiradę mano namuose bus prižiūrimi, ir mylimi!