Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Dalelė @ 2014 12 11, 10:58)
Iš tikro smagu, kai ryte atsidarai šią temą ir randi naujų žiedų  bigsmile.gif  vera.vera, gražus koks  smile.gif O dar kai visi žiedai iš dviejų žiedstiebių prasiskleis, tai bus iš vis pasaka  rolleyes.gif
kypshai, tai kaip suprantu jūs su Slanka5 seni pažystami, sergantys ta pačia "amaryllige" thumbup.gif  Kas pirmasis susirgo?

Kas susirgo pirmas sunku pasakyt, man atrodo, Slanka5 tik kad jos liga prasidėjo nuo orchidėjų, jei neklystu. Kad ir kaip ten bebūtų, norų dar daug yra, o palangės per trumpos - tai faktas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kypshas: 11 gruodžio 2014 - 11:04
QUOTE(vera.vera @ 2014 12 10, 22:36)
Pasirodom ir mes smile.gif
user posted image

Super grozis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kypshas @ 2014 12 11, 08:57)
Grožiai tai nerealūs o ir fotografas apsiginklavęs wink.gif
Ar neteks tik atlėkt apžiūrėti jūsų augintinių kai tie atsibus.  drinks_cheers.gif wink.gif
Na va o šiemet likai be dovanų biggrin.gif jau neišnešė galva kokį padovanot, tam kiekį galiu ir pataikyt į tokį patį biggrin.gif
Su Dalelės pagalba šiemet ir pas mane turėtų toks žydėt wink.gif

Kypshai, tai jau ruoskis tu greiciau, kol atleksi ir suzydes biggrin.gif

Atsakyti
Einu sodinti du svogūnus - Rilona ir Tosca. Tikiuosi pagaliau pražys Tosca, nes ją perku jau trečią kartą g.gif Pirmą kartą pernai pražydo Flamenco Queen, antrą kartą - kurjeris išmetė į konteinerį schmoll.gif Taip taip - tiesiai į konteinerį. O buvo taip... Atnešęs siuntinį, kurjeris manęs nerado namie, paliko mažą raštelį, kad siuntinį "padėjo" į konteinerį (nu labai originalūs ir išradingi anglai, ane???). O tas mažas raštelis tiesiog prapuolė tarp daugybės reklaminių skrajučių... Po kelių savaičių, kai tvarkiau visą tą reklaminį šlamštą, radau pranešimą ir supratau, kad mano svogūnėliai išvažiavo tiesiog į šiukšlyną... Beje, pasikapsčiusi atmintyje, prisiminiau, kad aš tą siuntinuką konteineryje mačiau... schmoll.gif Tai va tokia štai istorija....
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2014 12 11, 12:11)
Einu sodinti du svogūnus - Rilona ir Tosca. Tikiuosi pagaliau pražys Tosca, nes ją perku jau trečią kartą  g.gif Pirmą kartą pernai pražydo Flamenco Queen, antrą kartą - kurjeris išmetė į konteinerį  schmoll.gif Taip taip - tiesiai į konteinerį. O buvo taip... Atnešęs siuntinį, kurjeris manęs nerado namie, paliko mažą raštelį, kad siuntinį "padėjo" į konteinerį (nu labai originalūs ir išradingi anglai, ane???). O tas mažas raštelis tiesiog prapuolė tarp daugybės reklaminių skrajučių... Po kelių savaičių, kai tvarkiau visą tą reklaminį šlamštą, radau pranešimą ir supratau, kad mano svogūnėliai išvažiavo tiesiog į šiukšlyną... Beje, pasikapsčiusi atmintyje, prisiminiau, kad aš tą siuntinuką konteineryje mačiau...  schmoll.gif Tai va tokia štai istorija....

O, Dievuliau blink.gif Nusikirsčiau galvą, išsilupčiau akis, ir pasiklaususi, kurioj pusėj sąvartynas, važiuočiau ieškoti lotuliukas.gif . Ir dar su kurjeriu susidoročiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Girdėjau tokias kalbas, kad siuntinius Anglijoje, neradę nieko namuose, paprasčiausiai išmeta į konteinerį. Matomai, kas taip sakė to raštelio net negavo arba nerado tarp reklaminių bukletų. Aš gal į šiukšlyną nelėkčiau lotuliukas.gif , bet pašte vėją taip pat pakelčiau. Eina sau, kaip "abydna" schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 12 11, 09:58)
vera.vera, gražus koks  smile.gif O dar kai visi žiedai iš dviejų žiedstiebių prasiskleis, tai bus iš vis pasaka  rolleyes.gif

Truputį blyškiaveidis, saulės nematęs biggrin.gif Laukiu ir aš, kada visa puokštė pasirodys, lenda ir trečias žiedstiebis, žiedų šis svogūnėlis nepašykštės thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Slanka5 @ 2014 12 11, 11:20)
Super grozis  thumbup.gif

Prieš parodytą gražuolių paradą manasis tik pėstininkas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2014 12 10, 22:42)
Kaip džiaugiuosi, kad vėl meilenių sezonas thumbup.gif . Ne toks skaudus bus sniego nebuvimas ax.gif

Meilenių sezonu ir aš džiaugiuosi, bet sniego sezonas geriau, kad visai neprasidėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 12 11, 17:04)
Girdėjau tokias kalbas, kad siuntinius Anglijoje, neradę nieko namuose, paprasčiausiai išmeta į konteinerį. Matomai, kas taip sakė to raštelio net negavo arba nerado tarp reklaminių bukletų. Aš gal į šiukšlyną nelėkčiau  lotuliukas.gif , bet pašte vėją taip pat pakelčiau. Eina sau, kaip "abydna"  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Ai, tiek to. Kaip sakoma, "gaudyk vėją laukuos"... Kiti jau pasodinti, svarbiausia, kad turiu... Beje, kurjeris šį kartą pas kaimynus paliko smile.gif
Papildyta:
Kažkaip šiais metais nepavyko atsispirti ir amariliams, kuriuos parduoda turgaus prekeiviai. Liga, matyt, stipriai progresuoja smile.gif Nusipirkau tris ir vienas jau žydi. Pavadintas jis Lemon Star. Aš, aišku, nelabai linkusi tikėti tuo pavadinimu, bet jis labai panašus į Lemon Star. Savaitgalį bus fotosesija, nuotrauką pateiksiu jusų įvertinimui smile.gif
Atsakyti
Šiandien maximoje užtikau,kaip etikėtėje rašo,Sweet Pink.Sakyčiau gan nebrangus,6,99lt.Lauksiu žiedų pavadinimo patvirtinimui rolleyes.gif
Atsakyti
įdomu kur čia ta stebuklinga maxima rolleyes.gif Aš turiu ale sweet pink tai pražydo susan biggrin.gif bet vistiem gaži, ne liūtas.

Laukiu savo Bolero žiedo, nu jau jau už kokią savaites pamatysiu kas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 12 13, 19:04)
įdomu kur čia ta stebuklinga maxima  rolleyes.gif  Aš turiu ale sweet pink tai pražydo susan  biggrin.gif  bet vistiem gaži, ne liūtas.

Geros vietos neišduodamos happy.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2014 12 11, 05:11)
Einu sodinti du svogūnus - Rilona ir Tosca. Tikiuosi pagaliau pražys Tosca, nes ją perku jau trečią kartą  g.gif Pirmą kartą pernai pražydo Flamenco Queen, antrą kartą - kurjeris išmetė į konteinerį  schmoll.gif Taip taip - tiesiai į konteinerį. O buvo taip... Atnešęs siuntinį, kurjeris manęs nerado namie, paliko mažą raštelį, kad siuntinį "padėjo" į konteinerį (nu labai originalūs ir išradingi anglai, ane???). O tas mažas raštelis tiesiog prapuolė tarp daugybės reklaminių skrajučių... Po kelių savaičių, kai tvarkiau visą tą reklaminį šlamštą, radau pranešimą ir supratau, kad mano svogūnėliai išvažiavo tiesiog į šiukšlyną... Beje, pasikapsčiusi atmintyje, prisiminiau, kad aš tą siuntinuką konteineryje mačiau...  schmoll.gif Tai va tokia štai istorija....

Prajuokinot lotuliukas.gif ir tuo pačiu prisiminiau kitą istoriją, bet čia ne Anglijoj, dar toliau...Kurjeris pristatė lėktuvo bilietus, (čia dar tais laikais kai ekektroniniai bilietai tik prasidėjo), kadangi buvo lietinga diena, sugalvojo paslėpti grilyje (barbeque), šeiminikas kitą dieną ruošėsi kepti kepsnius, taigi net neatidaręs grilio užkūrė, kai susidomėjo, kodėl keistas kvapas, bilietėliai buvo nebenaudojami.... Kūrybingi tie kurjeriai kartais būna lotuliukas.gif

Aš vis įlendu pasigėrėti Jūsų grožiais. Nuostabaus grožio gėlės!
Beveik visada Kalėdiniu laikotarpiu pas mane atsiranda meilenis, ankščiau nesugalvodavau jo bandyti pražydinti. Bet prieš kelis metus pabandžiau pasodinti darže... Nepavyko... Na pernai palikau tame pačiame vazone, vasarojo lauke, ir ką gi, lapkričio mėnesy džiaugiausi žiedais... Dabar tik reikia išmokti laiku pražydinti, bet tikrai žinau, kad ir naujai atsiradę mano namuose bus prižiūrimi, ir mylimi!
Atsakyti
Skleidžiasi manieji smile.gif
Turėtų būti Green Goddess
user posted image

O čia - Fairytail
user posted image
Atsakyti