Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Slanka5 @ 2014 12 09, 21:37)

clap_1.gif Tokį grožį turėdama taip ilgai nesirodei mūsų palatoje.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 12 09, 22:15)
Visi labai gražūs, bet paskutinis ir man  wub.gif  Kas jis? Ir jei ne paslaptis, iš kur siuntėtės? Na, paklausiau ir pačiai nepatogu pasidarė, tik pasirodė žmogus forume, o aš kaip kokia tardytoja blush2.gif , kas iš kur  lotuliukas.gif

Paskutinis man atrodo, kad Sweet Nymph
Atsakyti
Manau, kad ne apie tą paskutinį kalba smile.gif
O šiaip išties nerealūs grožiai smile.gif Pasidalinkit, iš kur perkat smile.gif Tiesiog pasakiški žiedai...
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 12 10, 09:43)

O šiaip išties nerealūs grožiai smile.gif Pasidalinkit, iš kur perkat smile.gif Tiesiog pasakiški žiedai...

Tai, kad beveik visos turit tokius amarilius. Reikalas tame, kad gražiai pateikti žiedai. Daug gražiau, nei prekybininkų kataloguose
Atsakyti
Na gal kai kurios ir turi, aš neturiu smile.gif Gausit dalintis wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 12 09, 22:15)
Visi labai gražūs, bet paskutinis ir man  wub.gif  Kas jis? Ir jei ne paslaptis, iš kur siuntėtės? Na, paklausiau ir pačiai nepatogu pasidarė, tik pasirodė žmogus forume, o aš kaip kokia tardytoja blush2.gif , kas iš kur  lotuliukas.gif

Na tikrai ne paslaptis. As gyvenu Anglijoje, puse mano amariliu yra pirkti paprasciausiai prekybos centruose, o kiti - ebay. Beje, visu amariliu, pirktu prekybos centruose, pavadinimai atitinka 100 procentu. Ko nepasakyciau apie ebay. Bet labai nesupykau "ant interneto", nes pernai neturejau nei vieno smile.gif

Dalele, paskutinis yra Sweet Nymph - gavau dovanu thumbup.gif

Papildyta:
O stai sis Magic Green dabar pas mane zydi. Pirmasis amarilis siais metais:

http://www.part.lt/i...bd5ed14fc64.jpg
http://www.part.lt/i...1f1286a2992.jpg
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2014 12 09, 22:37)
Paskutinis man atrodo, kad Sweet Nymph

Tas kitas paskutinis yra cybister Rosado. Varda turejau pati atsirinkti interneto platybese, nes pirkau Merengue. Gal turit kuri nors Merengue??? Kiek zinau, jis laaaabai retas smile.gif
Atsakyti
Slanka5, ačiū už pavadinimą ir informaciją smile.gif O Magic Green gražus ax.gif
Geri prekybos centrai Anglijoje bigsmile.gif Mes čia kol gaunam svajonių meilenį, nemažai laiko praeina. Nusiperki viena, o pražysta ne tai. Tad, dauguma savo grožių atsisiunčiame smile.gif Šiandiena Ermitaže pražydo tie ružavi su baltu. Yra žydintys du. Tikrai atitinka pavadinimą "Exposure"
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2014 12 10, 12:19)
Na tikrai ne paslaptis. As gyvenu Anglijoje, puse mano amariliu yra pirkti paprasciausiai prekybos centruose, o kiti - ebay. Beje, visu amariliu, pirktu prekybos centruose, pavadinimai atitinka 100 procentu. Ko nepasakyciau apie ebay. Bet labai nesupykau "ant interneto", nes pernai neturejau nei vieno  smile.gif

Dalele, paskutinis yra Sweet Nymph - gavau dovanu  thumbup.gif

Papildyta:
O stai sis Magic Green dabar pas mane zydi. Pirmasis amarilis siais metais:

http://www.part.lt/i...bd5ed14fc64.jpg
http://www.part.lt/i...1f1286a2992.jpg
Papildyta:
Tas kitas paskutinis yra cybister Rosado. Varda turejau pati atsirinkti interneto platybese, nes pirkau Merengue. Gal turit kuri nors Merengue??? Kiek zinau, jis laaaabai retas  smile.gif

Nuostabu, garbingi tiekėjai jūsų prekybcentrių thumbup.gif

O Magic Green man ypač gražus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pasirodom ir mes smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 12 10, 22:36)
Pasirodom ir mes smile.gif

Oi wub.gif

Kaip džiaugiuosi, kad vėl meilenių sezonas thumbup.gif . Ne toks skaudus bus sniego nebuvimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 10 gruodžio 2014 - 22:42
Grožiai tai nerealūs o ir fotografas apsiginklavęs wink.gif
Ar neteks tik atlėkt apžiūrėti jūsų augintinių kai tie atsibus. drinks_cheers.gif wink.gif

QUOTE(Slanka5 @ 2014 12 10, 13:19)
paskutinis yra Sweet Nymph - gavau dovanu  thumbup.gif

Na va o šiemet likai be dovanų biggrin.gif jau neišnešė galva kokį padovanot, tam kiekį galiu ir pataikyt į tokį patį biggrin.gif
Su Dalelės pagalba šiemet ir pas mane turėtų toks žydėt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kypshas: 11 gruodžio 2014 - 08:58
Iš tikro smagu, kai ryte atsidarai šią temą ir randi naujų žiedų bigsmile.gif vera.vera, gražus koks smile.gif O dar kai visi žiedai iš dviejų žiedstiebių prasiskleis, tai bus iš vis pasaka rolleyes.gif
kypshai, tai kaip suprantu jūs su Slanka5 seni pažystami, sergantys ta pačia "amaryllige" thumbup.gif Kas pirmasis susirgo?
Atsakyti