Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Pempe, man tavo japonas Green and Saturn gražus. Aplamai visi japonų selekcijos meileniai kitokie, mažesniais žiedais, siaureniais žiedlapiais, su gausesniu žydėjimu. Bet labai įdomūs smile.gif
Atsakyti
Paskutinis
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 06 02, 16:20)
Paskutinis

Gražuolė puokštė, jei gerai įžiūriu - dar ir ne vienu žiedstiebiu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 02 birželio 2014 - 16:41
QUOTE(Lutpede @ 2014 06 02, 18:20)
Paskutinis

Bet koks gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 06 01, 22:51)
Pempe, man tavo japonas Green and Saturn gražus. Aplamai visi japonų selekcijos meileniai kitokie, mažesniais žiedais, siaureniais žiedlapiais, su gausesniu žydėjimu. Bet labai įdomūs  smile.gif

drinks_cheers.gif Labai įdomūs japoniukai, kitokie wub.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 06 02, 17:20)
Paskutinis
[img

Kooooooooks bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 02 birželio 2014 - 20:28
Parduodu du amarilius. Kaunas. Temos neseku mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, ateinu ir aš su savo lenku, turėjusiu būti SUSAN biggrin.gif Raudoni kotai išaugo, pažaliavo, o žiedai gal į Stardust panašūs g.gif Kaip manot?

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 06 02, 23:04)
Na va, ateinu ir aš su savo lenku, turėjusiu būti SUSAN  biggrin.gif Raudoni kotai išaugo, pažaliavo, o žiedai gal į Stardust panašūs g.gif Kaip manot?

Vaje, koks gražus bigsmile.gif . O žiedų gausa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 06 03, 00:04)
Na va, ateinu ir aš su savo lenku, turėjusiu būti SUSAN  biggrin.gif Raudoni kotai išaugo, pažaliavo, o žiedai gal į Stardust panašūs g.gif Kaip manot?

Fantastiškas wub.gif tikrai įspūdingas pirkinys, norėčiau tokios Susanos. Kartais tie pamaišymai išeina į gerą.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 06 02, 22:04)
Na va, ateinu ir aš su savo lenku, turėjusiu būti SUSAN  biggrin.gif

Tikrai neužpykčiau už tokią painiavą bigsmile.gif biggrin.gif
Gražuolis ir dar taip galingai sužydėjęs thumbup.gif wub.gif wub.gif

O aš Susan antri metai neužtaikau doh.gif Praeitų metų užsakymo pražydo raudonas pilnaviduris, o šiais metais Lemon Lime biggrin.gif
Atsakyti
Temide,Lutpede gražuoliai amariliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 06 03, 19:02)
Temide,Lutpede gražuoliai amariliai  wub.gif

Tikrai kad gražūs bigsmile.gif
Manoji Susan pirkta Kalvarijų g. pavirto į kažką geltonai žalio lotuliukas.gif Jaučiu, kad buvo galima pirkti visas tipo Susan, o gautum daug įvairiausių rūšių meilenių blink.gif Rodau, kas dar žydi.

user posted image
user posted image
Atsakyti