Pempe, man tavo japonas Green and Saturn gražus. Aplamai visi japonų selekcijos meileniai kitokie, mažesniais žiedais, siaureniais žiedlapiais, su gausesniu žydėjimu. Bet labai įdomūs
Paskutinis
QUOTE(Dalelė @ 2014 06 01, 22:51)
Pempe, man tavo japonas Green and Saturn gražus. Aplamai visi japonų selekcijos meileniai kitokie, mažesniais žiedais, siaureniais žiedlapiais, su gausesniu žydėjimu. Bet labai įdomūs
Labai įdomūs japoniukai, kitokie
QUOTE(Lutpede @ 2014 06 02, 17:20)
Kooooooooks
Parduodu du amarilius. Kaunas. Temos neseku
Na va, ateinu ir aš su savo lenku, turėjusiu būti SUSAN Raudoni kotai išaugo, pažaliavo, o žiedai gal į Stardust panašūs Kaip manot?
QUOTE(Temidė @ 2014 06 02, 23:04)
Na va, ateinu ir aš su savo lenku, turėjusiu būti SUSAN Raudoni kotai išaugo, pažaliavo, o žiedai gal į Stardust panašūs Kaip manot?
Vaje, koks gražus . O žiedų gausa
QUOTE(Temidė @ 2014 06 03, 00:04)
Fantastiškas tikrai įspūdingas pirkinys, norėčiau tokios Susanos. Kartais tie pamaišymai išeina į gerą.
Temide,Lutpede gražuoliai amariliai
QUOTE(3Catrice @ 2014 06 03, 19:02)
Temide,Lutpede gražuoliai amariliai
Tikrai kad gražūs
Manoji Susan pirkta Kalvarijų g. pavirto į kažką geltonai žalio Jaučiu, kad buvo galima pirkti visas tipo Susan, o gautum daug įvairiausių rūšių meilenių Rodau, kas dar žydi.