Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Maniškiai labai sunkiai migdosi. Nedžiūsta lapai, nors pasiusk.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 09, 10:51)
Maniškiai labai sunkiai migdosi. Nedžiūsta lapai, nors pasiusk.

O ar labai didele blogybe, jei pries migdant lapai paprasciausiai nupjaunami???
Atsakyti
Sveikutės , kadangi amariliai -nauja aistra, tai ne daug ką galiu pasakyti. O iš naujai gautų iš olandijos tai du augina stiebus, o iš kitų dviejų tik lapai. Kažin ar dar verta tikėtis stiebų?
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 12 09, 09:48)
Iš mano šiemet atsisiūstų meilenių tik iš Royal'io prabudinėja, visi kiti dar miega.

pas mane naujokai jau greitai pradės žydėti. Gaila, kad tokios tamsios dienos verysad.gif Nei tikras spalvas pamatysi, nei nufotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(RIMULIUX @ 2014 12 09, 11:28)
Sveikutės , kadangi amariliai -nauja aistra, tai ne daug ką galiu pasakyti. O iš naujai gautų iš olandijos tai du augina stiebus, o iš kitų dviejų tik lapai. Kažin ar dar verta tikėtis stiebų?

Dar nuo veislės priklauso, kai kurių vėliau žiedynkotis pasirodo. Kai kurių lapai labai vėlai. Olandai parduoda jau pasiruošusius žydėti. Jei svogūnai dideli ir sveiki, tai tikėtis galima.
Atsakyti
Visi atsisiūsti tikrai žydės smile.gif . Jie tam ir auginti buvo.
Slanka5, lapus ar žiedkotį nupjauti nerekomenduojama, nes visos naudingos medžiagos lapams džiūstant nukeliauja į svogūną. Tuo metu jis kaip tik ir sustorėja. Nupjovus lapus jis bus koks buvęs.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 12 09, 12:27)
pas mane naujokai jau greitai pradės žydėti. Gaila, kad tokios tamsios dienos verysad.gif  Nei tikras spalvas pamatysi, nei nufotografuoti.

Sveiki visi, as dar cia labai zalia tiek forume, tiek meileniu auginime. Dar tik antri metai kaip "sergu" sia liga, bet, itariu, ji nepagydoma. Pernai mano namus puose 15, siais metais dar 10 naujoku, kurie jau pradeda zydeti. Tiesa, dar du pakeliui internetu pirkti vaziuoja... Ir tikriausiai dar nepabaiga... smile.gif O foto idesiu, kai tik mokesiu, nes man cia viskas dar oi kaip nauja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2014 12 09, 13:06)
Visi atsisiūsti tikrai žydės  smile.gif . Jie tam ir auginti buvo.
Slanka5, lapus ar žiedkotį nupjauti nerekomenduojama, nes visos naudingos medžiagos lapams džiūstant nukeliauja į svogūną. Tuo metu jis kaip tik ir sustorėja. Nupjovus lapus jis bus koks buvęs.

Aciu labai uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Na, tuomet iš Lūtpedės ir Slankos5 lauksime nuotraukų smile.gif
Esu labai jau žiedų pasiilgusi .
Atsakyti
Aš irgi jau vieną olanduką iškėliau į dienos šviesą, keli jau yra išleide ir lapus, ir žiedkočius, o vienas dar net nežada keltis smile.gif, oi kaip laukiu žiedų.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 12 09, 12:27)
pas mane naujokai jau greitai pradės žydėti. Gaila, kad tokios tamsios dienos verysad.gif  Nei tikras spalvas pamatysi, nei nufotografuoti.

Mano vienas keliauninkas turėtų šiandien pasirodyti visu gražumu, ryte jau bandė prasiskleisti, kai grįšiu po darbo, tikiuosi rasti išsiskleidusį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 12 09, 16:22)
Mano vienas keliauninkas turėtų šiandien pasirodyti visu gražumu, ryte jau bandė prasiskleisti, kai grįšiu po darbo, tikiuosi rasti išsiskleidusį thumbup.gif

Nepamiršk pasirodyti smile.gif Labai jau smalsu
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 12 09, 15:50)
Nepamiršk pasirodyti  smile.gif  Labai jau smalsu

Mano smalsumas jau patenkintas - pražydo teisingai Sweet Lilian thumbup.gif
Ryt laisvadienis, gal kaip nors įamžinsiu smile.gif
Atsakyti