Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

sveikos,
šiandien tik supratau, kad tema pasibaigus ir aš sėdžiu be jūsų grožiųsmile.gif

tai va, džiugu, kad dar turite kuom pasigirti.
Aš tai jau neturiu:)

Bet galiu tik pasakyt, kad mane TAAIP išdūrė, tai MB žvengė susiriesdamas iš amarilių mylėtojos (manęs).

Vienžo buvau Minske, viešbuty, ten vienžo gi ledo ritulio čempionatas, viskas blizga, personalas šypsosi ir t.t.
Ir gi žiū, tokiam priimamajam - didžiulis vazonas su TOOOOOOOOKIU gražiu žydinčiu amariliu:)
Nu ką, buvo vakaras, mes po ilgos ir sunkios kelionės, pavargę, tamsu, nu bet aš prilėkiau, PAČIUPINĖJAU žiedą. Sakau MB - dar tokio tai neturiu, nufotkinau..

Kitą dieną ryte einam, šviesu, saulė šviečia ir matau, kad kažkas netaip su tuo amariliu ax.gif Prieinu - jis DIRBTINIS doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 05 29, 08:40)
O kur tavo žiedai Japoniški??? Ko nepasirodai?

Pasitaisau blush2.gif

Japonas iš Komoriya Green and Saturn
user posted image

user posted image

user posted image

Žiedai nedidukai, apatiniai 3 žiedlapėliai tokie siauresni ir aukščiau pakilę. Kur atrodo balta spalva- realiai jos nėra, viskas žalia, tik persišviečia taip gražiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 29 gegužės 2014 - 21:15
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 29, 21:52)

O jetau! Jis dieviškas! karsta.gif wub.gif Gal vaikiukų bus? friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 29 gegužės 2014 - 21:20
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 29, 22:52)
Pasitaisau  blush2.gif
Žiedai nedidukai, apatiniai 3 žiedlapėliai tokie siauresni ir aukščiau pakilę. Kur atrodo balta spalva- realiai jos nėra, viskas žalia, tik persišviečia taip gražiai

Vakar kai tik pamačiau, nieko negalėjau pasakyt, šiandien jau galiu bigsmile.gif
nei čia gražus, nei ką flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 29, 20:52)
Pasitaisau  blush2.gif

labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 29, 21:52)
Pasitaisau  blush2.gif

Koks gražuolis thumbup.gif
Atsakyti
Pempe, tobulas japonas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 29, 20:52)

thumbup.gif
Manau šiais metais japoniukai tik parodė, kokie jie yra, o kitais metais atsiskleis visas žiedo grožis 4u.gif

Savo paskutinio žydėjusio japoniuko nerandu nuotraukos, reiks patikrint dar vaikų telefonus, gal jų aparačiukais įamžinau blush2.gif Džiaugiuosi tik tuo, kad visi trys atitiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 30, 07:50)
Vakar kai tik pamačiau, nieko negalėjau pasakyt, šiandien jau galiu bigsmile.gif
nei čia gražus, nei ką  flirt.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

O šiaip tai ačiū kitoms biggrin.gif hihihi.gif už pagyras. Tikrai nebuvo stulbinantis, bet kad kitoks- iš karto matėsi biggrin.gif . Na, siauros akys, kita odos spalva ir visa kita... Japonas biggrin.gif . Ir bandžiau jo žiedadulkėmis apdulkinti kitus tris tuo metu žydėjusius. Lyg kad nepasisekė g.gif . Matyt, tas mėlynas kraujas nesimaišo mastau.gif . Su kypsho dryžium nepavyko, su baltais dideliais žiedais nežiniuku ir žalsvais Green Goddess(jei ten tas) irgi panašėja, kad vargu ar bus kas...

Ir vargu, ar brūdokas šaknų turi cool.gif . Nesimato nė vienos pe permatomą vazoną. Ir žiedkotis su raudonu brūkšniu nuo centro pusės unsure.gif . Kažkokia zaraza viduje ar nebus g.gif . Vaiką leido, bet sustojo, kai žiedkotis pradėjo lįsti.

O kiti du puikiai įsišaknijo ir po ketvirtą lapuką leidžia . Tiesa, vienas nežydėjo . Meluoju, nežydėjęs Yume Mitai jau šeštą lapuką leidža bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 31 gegužės 2014 - 08:25
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 31, 10:15)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
O šiaip tai ačiū kitoms biggrin.gif  hihihi.gif  už pagyras.

g.gif jokio supratimo apie grožį irnesakyk.gif sakai vaiką auginasi bigsmile.gif na tegul auga, šitą jau turbūt kuri užsisakė, aš nesu nagla 4u.gif , man ir antras ( tas kur po poros metų užaugs) bus gerai nail.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 31, 09:50)
g.gif jokio supratimo apie grožį irnesakyk.gif  sakai vaiką auginasi bigsmile.gif na tegul auga, šitą jau turbūt kuri užsisakė, aš nesu nagla  4u.gif , man ir antras ( tas kur po poros metų užaugs) bus gerai  nail.gif

biggrin.gif 4u.gif
Antras g.gif Vargu ar antras smile.gif . Jei mama kojų nekratys ir augins vaikus, tai tarp mūsų trijų, pirkusių japonus, buvo sutarimas pirmiausia keistis tapusavyje prieaugliu, jei bus noras. O toliau jau Agnytė ax.gif . Na ir toliau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 31, 16:41)
biggrin.gif  4u.gif
Antras g.gif  Vargu ar antras smile.gif . Jei mama kojų nekratys ir augins vaikus, tai tarp mūsų trijų, pirkusių japonus, buvo sutarimas pirmiausia keistis tapusavyje prieaugliu, jei bus noras. O toliau jau Agnytė ax.gif . Na ir toliau... biggrin.gif

g.gif tai ką? Traukinys nuvažiavo biggrin.gif hihihi.gif tsakant. Nieko, nebus ir nereikės, o jei bus tai reikės. O mano juodoji deivė, sumąstė dar vienu žiedstiebiu mane pradžiuginti, laukiu išsižiojus bigsmile.gif ir vėl lyg nemačius.
Noriu nešt savo brangenybes į balkoną, gal gamta nekrės jokių šposų g.gif
Atsakyti