sveikos,
šiandien tik supratau, kad tema pasibaigus ir aš sėdžiu be jūsų grožių
tai va, džiugu, kad dar turite kuom pasigirti.
Aš tai jau neturiu:)
Bet galiu tik pasakyt, kad mane TAAIP išdūrė, tai MB žvengė susiriesdamas iš amarilių mylėtojos (manęs).
Vienžo buvau Minske, viešbuty, ten vienžo gi ledo ritulio čempionatas, viskas blizga, personalas šypsosi ir t.t.
Ir gi žiū, tokiam priimamajam - didžiulis vazonas su TOOOOOOOOKIU gražiu žydinčiu amariliu:)
Nu ką, buvo vakaras, mes po ilgos ir sunkios kelionės, pavargę, tamsu, nu bet aš prilėkiau, PAČIUPINĖJAU žiedą. Sakau MB - dar tokio tai neturiu, nufotkinau..
Kitą dieną ryte einam, šviesu, saulė šviečia ir matau, kad kažkas netaip su tuo amariliu Prieinu - jis DIRBTINIS
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 29, 22:52)
Pasitaisau
Japonas iš Komoriya Green and Saturn
Žiedai nedidukai, apatiniai 3 žiedlapėliai tokie siauresni ir aukščiau pakilę. Kur atrodo balta spalva- realiai jos nėra, viskas žalia, tik persišviečia taip gražiai
Žiedai nedidukai, apatiniai 3 žiedlapėliai tokie siauresni ir aukščiau pakilę. Kur atrodo balta spalva- realiai jos nėra, viskas žalia, tik persišviečia taip gražiai
Vakar kai tik pamačiau, nieko negalėjau pasakyt, šiandien jau galiu
nei čia gražus, nei ką
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 29, 20:52)
Pasitaisau
labai labai
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 29, 21:52)
Pasitaisau
Koks gražuolis
Pempe, tobulas japonas
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 29, 20:52)
Manau šiais metais japoniukai tik parodė, kokie jie yra, o kitais metais atsiskleis visas žiedo grožis
Savo paskutinio žydėjusio japoniuko nerandu nuotraukos, reiks patikrint dar vaikų telefonus, gal jų aparačiukais įamžinau Džiaugiuosi tik tuo, kad visi trys atitiko
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 30, 07:50)
Vakar kai tik pamačiau, nieko negalėjau pasakyt, šiandien jau galiu
nei čia gražus, nei ką
nei čia gražus, nei ką
O šiaip tai ačiū kitoms už pagyras. Tikrai nebuvo stulbinantis, bet kad kitoks- iš karto matėsi . Na, siauros akys, kita odos spalva ir visa kita... Japonas . Ir bandžiau jo žiedadulkėmis apdulkinti kitus tris tuo metu žydėjusius. Lyg kad nepasisekė . Matyt, tas mėlynas kraujas nesimaišo . Su kypsho dryžium nepavyko, su baltais dideliais žiedais nežiniuku ir žalsvais Green Goddess(jei ten tas) irgi panašėja, kad vargu ar bus kas...
Ir vargu, ar brūdokas šaknų turi . Nesimato nė vienos pe permatomą vazoną. Ir žiedkotis su raudonu brūkšniu nuo centro pusės . Kažkokia zaraza viduje ar nebus . Vaiką leido, bet sustojo, kai žiedkotis pradėjo lįsti.
O kiti du puikiai įsišaknijo ir po ketvirtą lapuką leidžia . Tiesa, vienas nežydėjo . Meluoju, nežydėjęs Yume Mitai jau šeštą lapuką leidža
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 31, 10:15)
jokio supratimo apie grožį sakai vaiką auginasi na tegul auga, šitą jau turbūt kuri užsisakė, aš nesu nagla , man ir antras ( tas kur po poros metų užaugs) bus gerai
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 31, 09:50)
jokio supratimo apie grožį sakai vaiką auginasi na tegul auga, šitą jau turbūt kuri užsisakė, aš nesu nagla , man ir antras ( tas kur po poros metų užaugs) bus gerai
Antras Vargu ar antras . Jei mama kojų nekratys ir augins vaikus, tai tarp mūsų trijų, pirkusių japonus, buvo sutarimas pirmiausia keistis tapusavyje prieaugliu, jei bus noras. O toliau jau Agnytė . Na ir toliau...
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 31, 16:41)
Antras Vargu ar antras . Jei mama kojų nekratys ir augins vaikus, tai tarp mūsų trijų, pirkusių japonus, buvo sutarimas pirmiausia keistis tapusavyje prieaugliu, jei bus noras. O toliau jau Agnytė . Na ir toliau...
tai ką? Traukinys nuvažiavo tsakant. Nieko, nebus ir nereikės, o jei bus tai reikės. O mano juodoji deivė, sumąstė dar vienu žiedstiebiu mane pradžiuginti, laukiu išsižiojus ir vėl lyg nemačius.
Noriu nešt savo brangenybes į balkoną, gal gamta nekrės jokių šposų