Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 26, 23:27)

Man tas garbanojimas labiausiai ir patinka. Negi reiks nusipirkt, kad palygint? Ir royal'į spalva geeerokai per šviesi.

Nepamėginsi- nesužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 05 27, 00:32)
Nepamėginsi- nesužinosi  mirksiukas.gif

Vėl pradedi? g.gif jau apsisprendžiu, kad pakankamai daug turiu, ir nepirksiu, ir nereikia, ir netelpa. Marš gult, rytoj anksti keltis sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 26, 23:41)
Vėl pradedi?  g.gif jau apsisprendžiu, kad pakankamai daug turiu, ir nepirksiu, ir nereikia, ir netelpa. Marš gult, rytoj anksti keltis sunglasses2.gif

Aleliuja
Matomai esu visisškai nepagydoma
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 05 27, 00:52)
Aleliuja
Matomai esu  visisškai nepagydoma

friends.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 26, 21:01)
Pasirodo aš likusi čia vienui viena reiškiuosi doh.gif Daėdžiau visoms,tai išsilakstėte lotuliukas.gif

Norėtum lotuliukas.gif nu niekaip nelieka laiko rašinėjimams, neparodžiau daug paskutinių žiedų, turiu dar ir žydinčių, ir nežydėjusių tongue.gif

Fainuolis Papilio thumbup.gif pasisiunčiau ir aš, pažiūrėsiu kas bus do žiedas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 27, 00:07)

Jungiuosi ir aš prie nepagydomų ligonių lotuliukas.gif . Bet aš net gydytis nenoriu rolleyes.gif
Roylal'yje ta deivė tikrai atrodo neįspūdingai. Aš net nepastebėjau jos puslapyje. Gal būt pas rusaites kažkoks Jewl of the Night sportas.
Pas mane meilenių žydėjimas vis dar tęsiasi. Nes žydi tik tie, pavasarį pirkti iš Kalvarijų g. Tik pavadinimai kaip taisyklė neatitiko. Bet aš labai patenkinta loterija, nes baltas pilnaviduris nuostabus. Tys žiedstiebiai po 6 žiedus. Tik net neįsivaizduoju, kas tai per meilenis unsure.gif Aplamai visų "nepažystu".
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 27, 10:44)
Jungiuosi ir aš prie nepagydomų ligonių  lotuliukas.gif . Bet aš net gydytis nenoriu  rolleyes.gif

Sudėtinga gydytis, kai tokie grožiai rodomi wub.gif aš irgi per daug nepergyvenu, kad jau tokis mirtinas ligonis hihihi.gif
Atsakyti
Ech, kaip gražu wub.gif
Mano Papilio nėr nei karto žydėjęs schmoll.gif Bet neprarandu vilties biggrin.gif
Atsakyti
Užsukau į "ligonių palatą" - matau čia liga tik progresuoja, pasveikimo nematyti lotuliukas.gif Labai gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 27, 08:44)
Jungiuosi ir aš prie nepagydomų ligonių  lotuliukas.gif

Tai gražumai gražumėliai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokių žiedų bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

O čia truputį ne į temą, bet gal kas padėsite http://www.supermama...?...9079&st=420
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 29, 06:47)
Kokių žiedų  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O kur tavo žiedai Japoniški??? Ko nepasirodai?
Atsakyti