gal kas is mytoys perkate>prisijungciau su viena prekyte>LABAI REIKIA
egle
Kaunas arba VIlnius
QUOTE(egliene @ 2014 05 26, 17:07)
gal kas is mytoys perkate>prisijungciau su viena prekyte>LABAI REIKIA
egle
Kaunas arba VIlnius
egle
Kaunas arba VIlnius
Ir man labai reikia vienos prekes is mytoys, prasau priimkite kas nors
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 05 26, 16:08)
o kas turit ji, veiksmingas? o kur uk uz 20? amazone 22.5
Boots.com bet reikia 2 vnt pirkti, tad ieškau kompanijos plius nemokamai duoda Compeed pleistriukus. Kadangi man ju nereikia, jei kas jungsis su pedikiuro rinkinio, pleistriukus ir gi atiduosiu
QUOTE(egjora @ 2014 05 26, 14:57)
c 13-19,5cm, J1 -20,5cm
Pamirsau padekoti aciu
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2014 05 26, 18:57)
Boots.com bet reikia 2 vnt pirkti, tad ieškau kompanijos plius nemokamai duoda Compeed pleistriukus. Kadangi man ju nereikia, jei kas jungsis su pedikiuro rinkinio, pleistriukus ir gi atiduosiu
ale va, kad jus is pajurio, tai tas ant to iseina.
gal kas Vilniuj perka?
Ar pavyko kam siom dienom pirkti myToys .de? as jau jiem ir laiska ka tik parasiau, nes nenusiperku patalynes
Ziuresiu ka atrasys
Ziuresiu ka atrasys
gal kas prisijungtu prie everything5pounds.com? uzsakau is karto po naujienu ir turetu nebuti daugiau kaip po 26 lt preke rytoj imes nauju batuku-man tai paskutiniai labai grazus https://www.facebook...7...4947&type=1
QUOTE(mazyte @ 2014 05 26, 19:31)
Ar pavyko kam siom dienom pirkti myToys .de? as jau jiem ir laiska ka tik parasiau, nes nenusiperku patalynes
Ziuresiu ka atrasys
Ziuresiu ka atrasys
Vargstu jau kelinta diena... Šiandien pradėjau su vokietukais susirašinėjimą, bet nelabai naudos matau. Paprašė, kad parašyčiau naršyklės pavadinimą ir jos versiją. Aš jiems keturias išvardinau, žiūrėsių, ką parašys, bet stebuklo nesitikiu. Na, gali būti vienos naršyklės bėda, bet tik jau ne keturių skirtingų naršyklių
QUOTE(Rasulita123 @ 2014 05 26, 19:54)
Vargstu jau kelinta diena... Šiandien pradėjau su vokietukais susirašinėjimą, bet nelabai naudos matau. Paprašė, kad parašyčiau naršyklės pavadinimą ir jos versiją. Aš jiems keturias išvardinau, žiūrėsių, ką parašys, bet stebuklo nesitikiu. Na, gali būti vienos naršyklės bėda, bet tik jau ne keturių skirtingų naršyklių
Man taip pat nepavyksta kelinta diena, todel kam pavyktu labai prasau prijungti su 1 preke
QUOTE(vezi @ 2014 05 26, 20:01)
Man taip pat nepavyksta kelinta diena, todel kam pavyktu labai prasau prijungti su 1 preke
Tai ir Jūs jiems parašykit, gal tada susirūpins, kad pirkėjų netenka ir susitvarkys, nes dabar, panašu, kad viską nurašo naršyklėms ir sistemos netvarko. Aš ir iš darbo bandžiau pirkti, ir iš ten tas pats.
QUOTE(Rasulita123 @ 2014 05 26, 20:06)
Tai ir Jūs jiems parašykit, gal tada susirūpins, kad pirkėjų netenka ir susitvarkys, nes dabar, panašu, kad viską nurašo naršyklėms ir sistemos netvarko. Aš ir iš darbo bandžiau pirkti, ir iš ten tas pats.
Na va parasiau, ziuresiu ka atsakys
QUOTE(zujka19 @ 2014 05 26, 21:25)
šiandien paskutinė diena mytoys temperatūros nuolaidai. gal nuo ryt susitvarkys?
Aha, čia kaip tesco rūbai - vakar buvo paskutinė 25% nuolaidos diena, tai niekaip nepasikrovė, o šiandien jau viskas veikia puikiai