Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 221 tema

QUOTE(roka @ 2014 05 26, 08:42)
SOS SOS
Darydama man pavedimą moteriškė suklydo rašydama mano pavardę. Ar pinigai įkris tik pagal sąskaitos numerį? Pinigai nuo jos sąskaitos nuskaityti, bet pas mane nesimato? doh.gif  doh.gif  doh.gif
Gal kas susidūrėte ir kaip išsprendėt situaciją?

Jei iš sebo į sebą, tai įkris, jei į swedbanką, tai po kurio laiko grįš pinigai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EirJ @ 2014 05 26, 07:50)

QUOTE(Martyna @ 2014 05 26, 08:09)

Ačiū merginos labai už paaiškinimus.
Jei į swedą, gal žinote, per kiek laiko pinigai turėtų grįžti?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2014 05 26, 09:13)
Ačiū merginos labai už paaiškinimus.

as vakar dariau i Swed, ir praleidau viena, raide, tai swed pats pataise ir parase, patikrinkite pavarde, pinigai nuejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2014 05 26, 09:13)

Aš iš seb pervedinėjau į swedbanką ir sumaišiau vardą, pervedinėjau po pietų, pinigai grįžo į mano sąskaitą kitą dieną po 12 val. 4u.gif
Atsakyti
Supratau. Ačiū labai merginos, kad esat ir kad pagelbėjat 4u.gif
Laukiam tuomet, gal visgi įkris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2014 05 24, 18:14)
http://www.amazon.de

30 proc. nuolaida batų ir rankinių kategorijai perkant ne mažiau kaip už 60 eur. galioja iki 06-04. tik amazon parduodamoms prekėms. negalioja tamaris ir boss orange prekėms.

kodas: JAVARI30

Der Mindestbestellwert beträgt 60,- Euro. Der Gutschein ist gültig bis 4. Juni 2014 und kann nur einmal pro Person über die Webseite www.amazon.de zum Kauf von Produkten aus der Kategorie Schuhe & Handtaschen (mit Ausnahme der Marken Tamaris und Boss Orange) und nur von volljährigen Personen verwendet werden.

gal kas renka ar nori jungtis? yra crocs'ų cyprus
Atsakyti
zulily.co.uk šiandien didžioji išpardavimo diena mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 26 gegužės 2014 - 09:34
QUOTE(Eglynas9 @ 2014 05 26, 10:31)

user posted image

Kiek ten siuntimas uk adresu? 4u.gif

Gal butu norinciu jungtis?
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2014 05 26, 11:09)
Kiek ten siuntimas uk adresu?  4u.gif
Gal butu norinciu jungtis?

3,95 svaro (ir beje, padarius užsakymą, tą pačią dieną galima užsakymą pildyt kiek nori kartų be jokio papildomo mokesčio)

Gal ir norėsiu jungtis (arba ir pati parinksiu), tik kol kas neturiu laiko pasistudijuot, kas ten gero... Pavakary gal jau galėsiu ramiau prisėst prie kompo rolleyes.gif

Nors va, šį tą pamačiau - gal ir gera kaina (32,99 svaro) - tik kad man tokio daikto nereikia biggrin.gif
Yellow Plasmacar
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 26 gegužės 2014 - 10:27
QUOTE(Rasulita123 @ 2014 05 26, 01:24)
Tai ką darėte? Nepirkote ir tiek? Aš jau kelintą dieną bandau pirkti, bet niekaip neišeina, meta užrašą, kad apmokėjimo puslapis neegzistuoja...  g.gif Per visokias naršykles bandžiau, bet per visas tas pats.

Kol kad taip ir nenupirkau. Vis bandau ... gal pavyks...
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2014 05 26, 10:31)

Geriausiu iki vakaro neliks, nes mano kasike jau dalies nebera.. Vis svarsciau, ar jamt, bet aj.. bus dar tu seilu.

Per kiek laiko jie i UK atsiuncia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 05 26, 11:41)
Geriausiu iki vakaro neliks, nes mano kasike jau dalies nebera.. Vis svarsciau, ar jamt, bet aj.. bus dar tu seilu.

Per kiek laiko jie i UK atsiuncia? 4u.gif

Ir as kazkaip galvoju gal nelabai ir reikia g.gif Beziurint kai kas dingo, tai liko pora daiktu, kuriu gal ir nereikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 26 gegužės 2014 - 10:52