O kiek kainuoja siuntimas i LT is mytoys.de? aciu uz atsakyma nieko nesuprantu vokiskai
QUOTE(elizieja @ 2014 05 22, 13:24)
Mergaitės, ar galite man paaiškinti, jei aš siunčiuosi per tuki, o mano prekės svers kokį 400gr, tai man reiks susimokėti už 2kg - ar kažkaip jie sukooperuos su to miesto siunta, ar man atskirai atidės ir lauks, kol aš prisirinksiu tą svorį?
Jei parašysit email'ą ir paprašysit nesiųst su artimiausia siunta, o laukti kol prisikaups 2 kg, tai nereiks permokėt
O jei nieko nerašysit - išsiųs ir mokėsit kaip už 2 kg.
QUOTE(vezi @ 2014 05 22, 16:09)
O kiek kainuoja siuntimas i LT is mytoys.de? aciu uz atsakyma nieko nesuprantu vokiskai
14 euru, pirma karta perkant galima pritaikyti 10 euru nuolaidos koda.
QUOTE(priklausomybe @ 2014 05 22, 16:10)
Jei parašysit email'ą ir paprašysit nesiųst su artimiausia siunta, o laukti kol prisikaups 2 kg, tai nereiks permokėt
Aišku
O gal kas Klaipėdoje MS užsakinės?
Kur mytoyse raso jog prekes pvz nesiuncia i LT?
Nesuprantu kodel neleidzia pirkti- daejus iki apmokejimo pasirinkimo islenda kazkos vaiduoklis ir liepia gristi i pagrindini psl
QUOTE(vezi @ 2014 05 22, 12:55)
Gal yra Alytiskiu norinciu pirkti is www.mytoys.de ar gal kas galetu priimti is kito miesto su viena preke
Alytiskes nejaugi niekam nieko nereikia siuntimas tik 3,95 , tai galetume pasidalinti
QUOTE(MonCheri @ 2014 05 22, 16:56)
Kur mytoyse raso jog prekes pvz nesiuncia i LT?
Nesuprantu kodel neleidzia pirkti- daejus iki apmokejimo pasirinkimo islenda kazkos vaiduoklis ir liepia gristi i pagrindini psl
deja, buna problemu su siuo mielu vaiduokliu gal pabandykite kita narsykle. bet gali buti del apkrovos
prie kainos raso, jei nesiuncia - nur in deutschland lieferbar
Bestellwert:
24,47
(15 Mindestbestellwert)
Versandkosten:
2,95
(bei Versand in Deutschland)
Kosten bei Auslandslieferung
Summe:
27,42
Tai sakykit siuntimas tik 2,95,vertejas vercia kazkokias nesamones,bet jus rasote,kad brangesnis,nieko nebesuprantu.
24,47
(15 Mindestbestellwert)
Versandkosten:
2,95
(bei Versand in Deutschland)
Kosten bei Auslandslieferung
Summe:
27,42
Tai sakykit siuntimas tik 2,95,vertejas vercia kazkokias nesamones,bet jus rasote,kad brangesnis,nieko nebesuprantu.
2,95 - in Deutschland. čia net vertėjo nereikia - tiek kainuoja Vokietijoje siuntimas . o va kai suvedat Litauen, tai ir išmeta iškart 13.95
QUOTE(EirJ @ 2014 05 22, 17:14)
2,95 - in Deutschland. čia net vertėjo nereikia - tiek kainuoja Vokietijoje siuntimas . o va kai suvedat Litauen, tai ir išmeta iškart 13.95
Aciu,dabar jau supratau.
Bandysiu pirkti mytoys.de Klaipėdoje (labiau šiaurinė jos dalis, nes gyvenu Kalotėje), 4eurai siuntimas
Tvarkingų krepšiukų laukiu elizieja@gmail.com
Tvarkingų krepšiukų laukiu elizieja@gmail.com