QUOTE(žieminukė @ 2015 03 19, 16:45)
žieminukė, 19 Kov 2015 - 16:45, paraÅ�Ä—:
žieminukė, 19 Kov 2015 - 16:45, paraÅ�Ä—:
Labai gaila, kad nepavyko šį kartą jums...bet gal dar bandysit?
O man nežinau...kai jau esu patyrusi praeitą kartą nesėkmę, bijau ką ir berašyt...Vakar vakare pamaudeno kaip prieš mmm, šiandien tarpais taip iš tolo. Galvoju, gal čia psichologija veikia
Dariausi vakar testą...ir šiandien...Vakar sunkokai, bet įžiūrėjau antrą juostelę, tokia vooooos vooos (gal tik aš viena ir tematyčiau ją
). Šiandien - jau ryškesnė juostelė, nesunkiai įžiūrima (manau, kad ir kiti matytų), bet toooli gražu iki praeitų kartų, tokia blanki
Na, bus kaip bus, kartosiu testą ryt, o jeigu iki poryt neprasidės mmm, lėksiu į sostinę. Dar pilvas baisiai išpūstas, kaip kad po punkcijos, rytais kol nepavalgiusi dar galima kentėt, bet dieną kaip ketvirtam nėštumo mėnesyje
Beja, susibalamūtinau kaip skaičiuojamos dienos, ar skaičiuoti įsodinimo dieną ar ne. Aš skaičiuoju taip: 11 d. apie 12 val. įsodino, tai para po įsodinimo gaunasi 12 d. apie 12 val. ir t.t., gaunasi, kad 10 DPĮ bus šeštadienį apie 12 val.?
Ar čia jau skaitysis, kad aš 11 DPĮ darysiu HCG
Žodžiu, laukiu toliau
Labai gaila, kad nepavyko šį kartą jums...bet gal dar bandysit?
O man nežinau...kai jau esu patyrusi praeitą kartą nesėkmę, bijau ką ir berašyt...Vakar vakare pamaudeno kaip prieš mmm, šiandien tarpais taip iš tolo. Galvoju, gal čia psichologija veikia

Dariausi vakar testą...ir šiandien...Vakar sunkokai, bet įžiūrėjau antrą juostelę, tokia vooooos vooos (gal tik aš viena ir tematyčiau ją

). Šiandien - jau ryškesnė juostelė, nesunkiai įžiūrima (manau, kad ir kiti matytų), bet toooli gražu iki praeitų kartų, tokia blanki

Na, bus kaip bus, kartosiu testą ryt, o jeigu iki poryt neprasidės mmm, lėksiu į sostinę. Dar pilvas baisiai išpūstas, kaip kad po punkcijos, rytais kol nepavalgiusi dar galima kentėt, bet dieną kaip ketvirtam nėštumo mėnesyje
Beja, susibalamūtinau kaip skaičiuojamos dienos, ar skaičiuoti įsodinimo dieną ar ne. Aš skaičiuoju taip: 11 d. apie 12 val. įsodino, tai para po įsodinimo gaunasi 12 d. apie 12 val. ir t.t., gaunasi, kad 10 DPĮ bus šeštadienį apie 12 val.?

Ar čia jau skaitysis, kad aš 11 DPĮ darysiu HCG
Žodžiu, laukiu toliau
Manau, neblogai kaip tokiam laikui

Nu dar tyliai tyliai bet jau vistiek truputi sveikinu

O dienas as irgi taip skaiciuoju. Tik va iseina kad mano hcg buvo 8 dpi, na jei ziuret pagal valandas
Del dar bandymo nezinau

Buvome grieztai nusprende, kad sitas paskutinis (na kai darem pries kelis metus). Bet va kaip gavosi, kad uzsalde, isejo du bandymai net. Kai gime dukryte, zinojom kad likusius tikrai pasiimsim, nepaliksim gi, bet apie nauja bandyma dar atrode net nebutume galvoje. O dabar nebezinau... Siandien jauciuosi vel tip pat, lyg kazka is manes ateme, gaila, skaudu, bet noreciau dar maziuko. Kazkur tamsiame kampelyje sia dien dar kirba mintis, gali Tr pabandyt? Bet gal nesekminga butu isduot, ten kur pasiseke? O metai dar baksnoja, reiktu suktis. Nezinau, gal dar praeis tas noras DAR, kai issiliudesiu?
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2015 03 19, 16:55)
ailima, 19 Kov 2015 - 16:55, para�ė:
ailima, 19 Kov 2015 - 16:55, para�ė:
jau, kad ryškėja, tai puikus ženklas, man net ir prie hcg 190 buvo tik vos ryški juostelė, neseniai pežiūrėjau darytus testus, tai išvis nesimato
šeštadienį bus 10dpį 
Papildyta:
nebuvau pas gydytoją, nes buvau antradienį ryte o praitą penktadienį (buvo pirma echo kai patvirtino širdutės plakimą), tai nenoriu, kad ten dažnai makaliuotų
geriu magnį, ačiū už patarimą dėl c vitamino, buvo užsiminęs gydytojas per pirmą echo, reiks nusipirkti
gaila, kad Jums nepavyko su snaigutėmis, ar dar turit??
jau, kad ryškėja, tai puikus ženklas, man net ir prie hcg 190 buvo tik vos ryški juostelė, neseniai pežiūrėjau darytus testus, tai išvis nesimato
šeštadienį bus 10dpį
Papildyta:
nebuvau pas gydytoją, nes buvau antradienį ryte o praitą penktadienį (buvo pirma echo kai patvirtino širdutės plakimą), tai nenoriu, kad ten dažnai makaliuotų

geriu magnį, ačiū už patarimą dėl c vitamino, buvo užsiminęs gydytojas per pirmą echo, reiks nusipirkti
gaila, kad Jums nepavyko su snaigutėmis, ar dar turit??
Nebe

O ascorutino irgi nebandei? As ji gal visa

prie saves turejau? O tu ilsiesi? Daug gulineji?