Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(egk @ 2015 03 18, 12:44)

Neberodo. Vyras siulo hcg  pasidaryt vaziuot g.gif  Bet turbut neverta? Kazi kaip bus su mmm? Kiek laukti?
O kaip tu? Gal testa bandei?

Neberodo. Vyras siulo hcg  pasidaryt vaziuot g.gif  Bet turbut neverta? Kazi kaip bus su mmm? Kiek laukti?
O kaip tu? Gal testa bandei?

Na, testas turėtų jau rodyti nėštumą, nebent pasitaikė negeras g.gif manau vyras teisus, jei netoli važiuoti, būtų geriausia pasidaryti HCG - būtų aiškiausia.
Labai gaila išties kad taip vat.... verysad.gif console.gif

Mano atveju kai praeitą kartą su šaldytais kabinosi, mm atkeliavo po keleto dienų kai testas jau neberodė nieko.

Su testais gal dar ankstoka man, kovo 11 d. įsodino, šiandien 7 DPĮ. Nors taip knieti doh.gif bet suprantu, kad jeigu parodys tai parodys vaistų likučius (leidausi ovitrelį 6 d. vakare, kaip ir turėtų jau būti išgaravę, bet ką gali žinot), turėsiu vilčių...jeigu neparodys - nusiminsiu, nors suprantu, kad gerokai per anksti dar, kad nėštumą testas rodytų...Įsodinti 6 ląstelių embrioniukai, tai realiai jeigu implantuosis tai gal vėliau (taip pati mąstau biggrin.gif )
O savijauta irgi ką aš žinau g.gif Pirmas penkias paras po įsodinimo savijauta buvo tokia, kad atrodė jog tuoj prasidės mmm, vakar to nebejutau, šiandien kol kas irgi ramu. Kadangi tai jau nebe pirmas nėštumas, žinau savo pirmąjį požymį - anksčiau už teigiamą testą pradėdavo pykinti, kol kas nieko. Žodžiu, laukiu toliau, bandau negalvoti, neprigalvoti, nors pasąmonė veikia - vis vien įtampa yra doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 18 kovo 2015 - 11:55
QUOTE(žieminukė @ 2015 03 18, 12:55)

Na, testas turėtų jau rodyti nėštumą, nebent pasitaikė negeras g.gif  manau vyras teisus, jei netoli važiuoti, būtų geriausia pasidaryti HCG - būtų aiškiausia.
Labai gaila išties kad taip vat.... verysad.gif  console.gif 

Mano atveju kai praeitą kartą su šaldytais kabinosi, mm atkeliavo po keleto dienų kai testas jau neberodė nieko.

Su testais gal dar ankstoka man, kovo 11 d. įsodino, šiandien 7 DPĮ. Nors taip knieti doh.gif bet suprantu, kad jeigu parodys tai parodys vaistų likučius (leidausi ovitrelį 6 d. vakare, kaip ir turėtų jau būti išgaravę, bet ką gali žinot), turėsiu vilčių...jeigu neparodys - nusiminsiu, nors suprantu, kad gerokai per anksti dar, kad nėštumą testas rodytų...Įsodinti 6 ląstelių embrioniukai, tai realiai jeigu implantuosis tai gal vėliau (taip pati mąstau biggrin.gif )
O savijauta irgi ką aš žinau g.gif  Pirmas penkias paras po įsodinimo savijauta buvo tokia, kad atrodė jog tuoj prasidės mmm, vakar to nebejutau, šiandien kol kas irgi ramu. Kadangi tai jau nebe pirmas nėštumas, žinau savo pirmąjį požymį - anksčiau už teigiamą testą pradėdavo pykinti, kol kas nieko. Žodžiu, laukiu toliau, bandau negalvoti, neprigalvoti, nors pasąmonė veikia - vis vien įtampa yra doh.gif

Na, testas turėtų jau rodyti nėštumą, nebent pasitaikė negeras g.gif  manau vyras teisus, jei netoli važiuoti, būtų geriausia pasidaryti HCG - būtų aiškiausia.
Labai gaila išties kad taip vat.... verysad.gif  console.gif 

O savijauta irgi ką aš žinau g.gif  Pirmas penkias paras po įsodinimo savijauta buvo tokia, kad atrodė jog tuoj prasidės mmm, vakar to nebejutau, šiandien kol kas irgi ramu. Kadangi tai jau nebe pirmas nėštumas, žinau savo pirmąjį požymį - anksčiau už teigiamą testą pradėdavo pykinti, kol kas nieko. Žodžiu, laukiu toliau, bandau negalvoti, neprigalvoti, nors pasąmonė veikia - vis vien įtampa yra doh.gif

Testa tai ir pirkau ta 25, kad jei kas gero, tai kad rodytu. Bet va yra kaip yra. Nenuvaziavau kraujo, atrode pilva maudzia, jau tuoj prasides, dar ryte pasirode, kad lyg yra teplione kazkokia, bet va jau pietus ir nieko, o tas wc kaip specialiai spalvotas popierius irgi gal apgaudineja, o gal ir man vaidenasi doh.gif Jauciuosi tai ziauriai. As irgi gailiuosi, kad nutraukiau crinona ir nebekartojau hcg po tu 2 dienu. Ir aisku viskas butu cir zinoma dar kirba mintis, kad gal buvo galima ka daryti. Jauciuosi nepadariusi visko, ka galejau. Perdaug jau tikejom, kad po nestuke.gif kibs tikrai. Dabar tai jau nieko nebesitikiu, perdaug jau laiko praejo, na kad tik nors prasisukti be kazkokiu nesamoniu.

Tu su nt tagal ir nezaisk geriau? Irgi kiek esi patirties turejusi. Matai, sunku spresti su jais. Na nebent jau viskas tikrai gerai ir skaiciai iskart dideli. Man su dukryte 11 dpi buvo 160. Idomu ka butu rodes testas?
Laiksiu labai tavo ziniu, tikiuosi, jos bus geros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 03 18, 16:13)

Testa tai ir pirkau ta 25, kad jei kas gero, tai kad rodytu. Bet va yra kaip yra. Nenuvaziavau kraujo, atrode pilva maudzia, jau tuoj prasides, dar ryte pasirode, kad lyg yra teplione kazkokia, bet va jau pietus ir nieko, o tas wc kaip specialiai spalvotas popierius irgi gal apgaudineja, o gal ir man vaidenasi doh.gif  Jauciuosi tai ziauriai. As irgi gailiuosi, kad nutraukiau crinona ir nebekartojau hcg po tu 2 dienu. Ir aisku viskas butu cir zinoma dar kirba mintis, kad gal buvo galima ka daryti. Jauciuosi nepadariusi visko, ka galejau. Perdaug jau tikejom, kad po  nestuke.gif kibs tikrai. Dabar tai jau nieko nebesitikiu, perdaug jau laiko praejo, na kad tik nors prasisukti be kazkokiu nesamoniu.

Tu su nt tagal ir nezaisk geriau? Irgi kiek esi patirties turejusi. Matai, sunku spresti su jais. Na nebent jau viskas tikrai gerai ir skaiciai iskart dideli. Man su dukryte 11 dpi buvo 160. Idomu ka butu rodes testas?

Testa tai ir pirkau ta 25, kad jei kas gero, tai kad rodytu. Bet va yra kaip yra. Nenuvaziavau kraujo, atrode pilva maudzia, jau tuoj prasides, dar ryte pasirode, kad lyg yra teplione kazkokia, bet va jau pietus ir nieko, o tas wc kaip specialiai spalvotas popierius irgi gal apgaudineja, o gal ir man vaidenasi doh.gif  Jauciuosi tai ziauriai. As irgi gailiuosi, kad nutraukiau crinona ir nebekartojau hcg po tu 2 dienu. Ir aisku viskas butu cir zinoma dar kirba mintis, kad gal buvo galima ka daryti. Jauciuosi nepadariusi visko, ka galejau. Perdaug jau tikejom, kad po  nestuke.gif kibs tikrai. Dabar tai jau nieko nebesitikiu, perdaug jau laiko praejo, na kad tik nors prasisukti be kazkokiu nesamoniu.

Oj kaip suprantu kaip dabar jautiesi. Man lygiai tokios pat mintys kirbėjo kai pasiėmėm pirmąsias snaigutes. Nedariau HCG , tikėjau testais, kai jie blanko nutraukiau vaistus. O po to labai gailėjausi, kad nepasidariau HCG, visokios mintys lindo.
Su 160 turėjo jau gerai matytis antra juostelė, nes man su 53 buvo pakankamai aiški antra juostelė, nors netokia ryški kaip kontrolinė.
Mažas nėštumas tavo buvo, todėl manau susitvarkys viskas greitai.
Ech kaip gaila...
Nežinau ką darysiu, bet kokiu atveju testų turiu prisipirkusi nuo anksčiau, knietės pasidaryti. Bet vaistų turiu tik iki sekmadienio, tad kažkaip reiks gauti crinone savaitgalį, žinoma, jeigu iki to laiko neprasidės mmm. Jaučiu reiks lėkt į sostinę kraują nuleist ir sužinojus atsakymą, jeigu jis teigiamas, dasipirkt kažkur vaistukų.
O kokius dar galima vaistus be crinone laikinai panaudoti jeigu kartais negaučiau laiku reikiamų g.gif Čia jau labai aš į priekį įsivažiavau doh.gif
Atsakyti
Egk, gaila, kad nenuvažiavai pasidaryti hcg, būtų buvę aiškiau, nekankintų ta nežinomybė verysad.gif gal ryt nuvažiuok, nes juk mmm tai nėra 4u.gif

žieminuke, laikau kumštukus 4u.gif
jeigu negautum crinone, aš turiu nemažai, galėčiau parduoti, aš vilniuje,man jo nepasisavina pilnai, tenka ir progestan panaudoti papildomai, tai matau, kad nemažai liks, nes buvau numačiusi po 2 per dieną naudoti 4u.gif o naudojau po vieną ir progestan, o dabar tik progestan, nes kažko vis pakraujuoja, gal sudirgina man ten
o šiaip dar galima Utrogestan naudoti, bet jo kiek supratau tik užsakius ginatinėje vaistinėje galima gauti 4u.gif
Atsakyti
egk laikykis, manau del sventos ramybes pasidaryk dar krauja, bent jau zinosi kas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 03 18, 15:30)

Oj kaip suprantu kaip dabar jautiesi. Man lygiai tokios pat mintys kirbėjo kai pasiėmėm pirmąsias snaigutes. Nedariau HCG , tikėjau testais, kai jie blanko nutraukiau vaistus. O po to labai gailėjausi, kad nepasidariau HCG, visokios mintys lindo.
Su 160 turėjo jau gerai matytis antra juostelė, nes man  su 53 buvo pakankamai aiški antra juostelė, nors netokia ryški kaip kontrolinė.
Ech kaip gaila...
Nežinau ką darysiu, bet kokiu atveju testų turiu prisipirkusi nuo anksčiau, knietės pasidaryti. Bet vaistų turiu tik iki sekmadienio, tad kažkaip reiks gauti crinone savaitgalį, žinoma, jeigu iki to laiko neprasidės mmm. Jaučiu reiks lėkt į sostinę kraują nuleist ir sužinojus atsakymą, jeigu jis teigiamas, dasipirkt kažkur vaistukų.
O kokius dar galima vaistus be crinone laikinai panaudoti jeigu kartais negaučiau laiku reikiamų g.gif Čia jau labai aš į priekį įsivažiavau doh.gif

Su 160 turėjo jau gerai matytis antra juostelė, nes man  su 53 buvo pakankamai aiški antra juostelė, nors netokia ryški kaip kontrolinė.
Ech kaip gaila...

QUOTE(ailima @ 2015 03 18, 15:46)

Egk, gaila, kad nenuvažiavai pasidaryti hcg, būtų buvę aiškiau, nekankintų ta nežinomybė  verysad.gif gal ryt nuvažiuok, nes juk mmm tai nėra  4u.gif
žieminuke, laikau kumštukus  4u.gif
jeigu negautum crinone, aš turiu nemažai, galėčiau parduoti, aš vilniuje,man jo nepasisavina pilnai, tenka ir progestan panaudoti papildomai, tai matau, kad nemažai liks, nes buvau numačiusi po 2 per dieną naudoti  4u.gif o naudojau po vieną ir progestan, o dabar tik progestan, nes kažko vis pakraujuoja, gal sudirgina man ten
o šiaip dar galima  Utrogestan naudoti, bet jo kiek supratau tik užsakius ginatinėje vaistinėje galima gauti 4u.gif

Egk, gaila, kad nenuvažiavai pasidaryti hcg, būtų buvę aiškiau, nekankintų ta nežinomybė  verysad.gif gal ryt nuvažiuok, nes juk mmm tai nėra  4u.gif
žieminuke, laikau kumštukus  4u.gif
jeigu negautum crinone, aš turiu nemažai, galėčiau parduoti, aš vilniuje,man jo nepasisavina pilnai, tenka ir progestan panaudoti papildomai, tai matau, kad nemažai liks, nes buvau numačiusi po 2 per dieną naudoti  4u.gif o naudojau po vieną ir progestan, o dabar tik progestan, nes kažko vis pakraujuoja, gal sudirgina man ten
o šiaip dar galima  Utrogestan naudoti, bet jo kiek supratau tik užsakius ginatinėje vaistinėje galima gauti 4u.gif

Nu bet kokia as dura, po tiek proceduru ir vistiek visiska dura, dabar tai net paciai sunku patiket doh.gif doh.gif doh.gif

va, zieminuke, kaip gerai, kad ir vaistuku galesi iskart gaut.
ailima, o kodel tau pakraujuoja? Gal kokia hematoma?
Papildyta:
QUOTE(__777__ @ 2015 03 18, 15:53)

egk laikykis, manau del sventos ramybes pasidaryk dar krauja, bent jau zinosi kas vyksta.

Aciu 4u.gif Teks daryt matyt. Kaip sunku pritaikyt nuvaziuot, o ir situacija atrodo vistik beviltiskai...
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 03 18, 15:56)

nežinau kodėl pakraujuoja, jokių hematomų nesimato, bet kas 2-4dienas maždaug pakraujuoju, kadangi naudojau dar estrofem ir aspiriną, tai juos nutraukiau, bet vistiek po nutraukimo po poros dienų pasirodė kraujo, tai dar ir crinone nutraukėm, nes gal įbrežiu, gal dirgina gleivinę, o kai leidžiuosi skystinančius, gal iš nedidelio įbrėžimo virsta didesnis kiekis, kol nesukreša, taigi...nutraukėm visus vaistus kurie tai gali sąlygoti ir bus matyti, bet taip būna baisu, kai kraują pamatau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 03 18, 16:00)

nežinau kodėl pakraujuoja, jokių hematomų nesimato, bet kas 2-4dienas maždaug pakraujuoju, kadangi naudojau dar estrofem ir aspiriną, tai juos nutraukiau, bet vistiek po nutraukimo po poros dienų pasirodė kraujo, tai dar ir crinone nutraukėm, nes gal įbrežiu, gal dirgina gleivinę, o kai leidžiuosi skystinančius, gal iš nedidelio įbrėžimo virsta didesnis kiekis, kol nesukreša, taigi...nutraukėm visus vaistus kurie tai gali sąlygoti ir bus matyti, bet taip būna baisu, kai kraują pamatau  verysad.gif

nežinau kodėl pakraujuoja, jokių hematomų nesimato, bet kas 2-4dienas maždaug pakraujuoju, kadangi naudojau dar estrofem ir aspiriną, tai juos nutraukiau, bet vistiek po nutraukimo po poros dienų pasirodė kraujo, tai dar ir crinone nutraukėm, nes gal įbrežiu, gal dirgina gleivinę, o kai leidžiuosi skystinančius, gal iš nedidelio įbrėžimo virsta didesnis kiekis, kol nesukreša, taigi...nutraukėm visus vaistus kurie tai gali sąlygoti ir bus matyti, bet taip būna baisu, kai kraują pamatau  verysad.gif

Suprantu, kaip baisu. Tiketis reikia, kad susitvarkys ir nebeerzins nestuke.gif
Man buvo hematoma, tai kol neissivaiksciojo kaskart tokia panika budavo ta krauja pamacius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 03 18, 17:00)

Ačiū už pasiūlymą dėl vaistukų. Jeigu gali brūkštelk man savo numeriuką, jeigu prireiktų, savaitgalį atlėkčiau.
Kas liečia kraujavimą, per pirmą nėštumą man maždaug iki 10 savaitės vis patepliodavo, ne šviežiu krauju, bet rusvu. Gėriau papildomai Magne diaspioral, bet manau, Crinone man dirgino. Nes po jo nutraukimo baigėsi ir tepliojimai. Gal ir tau kažkas panašaus g.gif
Atsakyti
žieminukė,
kumščiai suspausti. Sėkmės sėkmės ir laimingos pabaigos. Nesupratau tik vieno, atitirpo 7,8 ląstelių, bet po atitirpimo liko 6 ląstelių. Kiek embrionų įsodino? 3?

Mes jau rytoj konsultacijai vykstame.

gal kuri ką girdėjote apie šią kliniką, busi AVA RYGA ? http://www.ivfriga.eu/our-team.html
ir gal žinote ar linezers laboratorijoj tiria genetiškai ? Kariotipas, mthfr geno mutacija, spermos fragmentacija...? Gal kuri tyrėtės, kiek kainavo?

Papildyta:
ailima, aš nors ir kraujavau estrofem gėriau, ką T sako? Gerai, kad aspiriną nutraukei, bet gal reikėtų fraksiparine leisitis, jei kraujas linkęs tirštėti? Ar tyreisi progesteroną, jei jis mažokas , rekomenduoju pereiti prie leidžiamo. Bandyk dar askorutino pagerti ir žuvų taukų su omega 6

Man supermamose trūksta fb "like" mygtuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 19 kovo 2015 - 00:08
QUOTE(Glamour @ 2015 03 19, 00:47)

žieminukė,
kumščiai suspausti. Sėkmės sėkmės ir laimingos pabaigos. Nesupratau tik vieno, atitirpo 7,8 ląstelių, bet po atitirpimo liko 6 ląstelių. Kiek embrionų įsodino? 3?

gal kuri ką girdėjote apie šią kliniką, busi AVA RYGA ? http://www.ivfriga.eu/our-team.html
ir gal žinote ar linezers laboratorijoj tiria genetiškai ? Kariotipas, mthfr geno mutacija, spermos fragmentacija...? Gal kuri tyrėtės, kiek kainavo?
Papildyta:
ailima, aš nors ir kraujavau estrofem gėriau, ką T sako? Gerai, kad aspiriną nutraukei, bet gal reikėtų fraksiparine leisitis, jei kraujas linkęs tirštėti? Ar tyreisi progesteroną, jei jis mažokas , rekomenduoju pereiti prie leidžiamo. Bandyk dar askorutino pagerti ir žuvų taukų su omega 6

žieminukė,

Papildyta:

egk, žiūriu savo paskutinio nėštumo hcg 10dpi tik 3.62. Kad ir ne vietoje, bet nėštumas vis tik buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 19 kovo 2015 - 00:48
QUOTE(Glamour @ 2015 03 19, 00:47)

aš pastojau Tr, bet kadangi 3IVF dariau LV, tai ir čia pasireiškiu smile.gif
leidžiuosi aš clexane skystinančius, estrofem nutraukiau prieš tris dienas, aspiriną irgi, taip man liepė Tr gyd.ir Lt, PRG buvo geras,naudojau ir leidžiamą ir crinone, dabar perėjau vien ant leidžiamo, bet vakar vistiek plūsterėjo kraujo sad.gif nors jau kelias dienas nieko kas gali daryti įtaką kraujavimui nenaudoju . kartosiu prg neužilgo, bet turėtų būti gerai, nes leidžiuosi po dvi amp. per dieną
Atsakyti