Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(egk @ 2015 03 15, 12:47)
O kaip tu? Ar jau truputi lengviau?

Lengviau... Nors aisku tas toks nusivylimas tikriausiai niekad nedings. Susisiekiau su Turkijos klunika, matysim, gal iseis ten nuvykti. Galvijau ir apie Lenkija, bet siek tiek paskaitinejau intere, kad turkija viena is IVF lydere, tai galvoju jei kainos skirsis ant kokiu 5 tukstanciu, tai geriau Tr bandyt.
O gal tu ryt krauja priduok ir matysi kaip auga? As vis dar labai tikiuosi kad tu nestuke.gif uzteks gi pagaliau tu nesekmiu sioje temuteje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 03 15, 21:46)
Lengviau... Nors aisku tas toks nusivylimas tikriausiai niekad nedings. Susisiekiau su Turkijos klunika, matysim, gal iseis ten nuvykti. Galvijau ir apie Lenkija, bet siek tiek paskaitinejau intere, kad turkija viena is IVF lydere, tai galvoju jei kainos skirsis ant kokiu 5 tukstanciu, tai geriau Tr bandyt.
O gal tu ryt krauja priduok ir matysi kaip auga? As vis dar labai tikiuosi kad tu  nestuke.gif  uzteks gi pagaliau tu nesekmiu sioje temuteje  schmoll.gif

Dingt tai zinoma nedings, tik paskui jau taip skaudu nebebus, o tai ir svarbiausia. As irgi kartais paskaitau Turkijos temute, tai jei dar bandyciau, tai galvoju tik pas juos! Na apie Lenkija tai nieko nezinau, gal ir ten gerai? Na bet svarbiausia, kad yra planai!

As galviju, ka daryt? Kraujas priduot netaip paprasta. Su maze nesinori trintis po ligonines. Be to mano miestelyje jai ir priduosiu iskart atsakymo nebus, tai kazkaip irgi g.gif Gal testa nusipirkt? Buvau prisiekus, kad mano gyvenime ju nebebus! Bet jauciu irgi bus neobjektyvu? Vistiek reikia skaiciu. Realiausia, kad stovi vietoje ir neateina mmmm. Atrodo, kad va tuoj, jau, bet tik kazkoks baltutis vandenukas ir nieko. Tureciau duphastono, tai dar palaukciau.... o dabar?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 03 16, 10:49)
Tureciau duphastono, tai dar palaukciau.... o dabar?

Tai tu butinai nulek iki vaistines, nusipirk, jei recepto neturi tai gal neprasys jei pati nepaduosi, arba padejuok, kad namie palikai. tikrai nenustok gerti. as is patirties sakau, kad kiek kartu esu pirkusi duphastono jei pati nepaduodavau recepto tai ir neprasydavo, o vienakart tai net MV pirko ir jam be recepto pardave lotuliukas.gif as vis dar labai tikiuosi, kad tau viskas baigsis gerai nestuke.gif tau turi pasisekti uz mus abi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 03 16, 11:02)
Tai tu butinai nulek iki vaistines, nusipirk, jei recepto neturi tai gal neprasys jei pati nepaduosi, arba padejuok, kad namie palikai. tikrai nenustok gerti. as is patirties sakau, kad kiek kartu esu pirkusi duphastono jei pati nepaduodavau recepto tai ir neprasydavo, o vienakart tai net MV pirko ir jam be recepto pardave  lotuliukas.gif as vis dar labai tikiuosi, kad tau viskas baigsis gerai  nestuke.gif  tau turi pasisekti uz mus abi  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Gal bandysiu vyrui paduot dezute tuscia ir taip gal pavyks blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(egk @ 2015 03 16, 11:49)

As galviju, ka daryt? Kraujas priduot netaip paprasta. Su maze nesinori trintis po ligonines. Be to mano miestelyje jai ir priduosiu iskart atsakymo nebus, tai kazkaip irgi g.gif  Gal testa nusipirkt? Buvau prisiekus, kad mano gyvenime ju nebebus! Bet jauciu irgi bus neobjektyvu? Vistiek reikia skaiciu. Realiausia, kad stovi vietoje ir neateina mmmm. Atrodo, kad va tuoj, jau, bet tik kazkoks baltutis vandenukas ir nieko. Tureciau duphastono, tai dar palaukciau.... o dabar?

Kantri esate smile.gif Aš taip neištverčiau, nors irgi gyvenu mažam miestelyje ax.gif
Bet kad ir šiandien kraujo tyrimo atsakymo negausite, tai bent po keleto dienų žinotumėte kokia situacija mirksiukas.gif bent testuką pasidarytumėt...
Aš irgi laukime, kovo 11 pasiėmėm paskutinius tris snaigiukus, iš trijų (8,8,7 ląstelių) atšilo 3, liko visi 6 ląstelių. Labai nenoriai, bet T. sutiko juos visus įsodinti, siūlė auginti iki blastocistų.
Iš paskutinio IVF (5) turim vaikutį, 2 porcijos buvo užšaldytos, pirmą kartą kabinosi (iš trijų (8,7,8) atšilo 2 (abu po 8 ląst.), bet pabėgo, šį kartą bus matyti.

Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 03 16, 13:01)
Sveikos 4u.gif

Kantri esate smile.gif Aš taip neištverčiau, nors irgi gyvenu mažam miestelyje ax.gif
Bet kad ir šiandien kraujo tyrimo atsakymo negausite, tai bent po keleto dienų žinotumėte kokia situacija mirksiukas.gif bent testuką pasidarytumėt...
Aš irgi laukime, kovo 11 pasiėmėm paskutinius tris snaigiukus, iš trijų  (8,8,7 ląstelių) atšilo 3, liko visi 6 ląstelių. Labai nenoriai, bet T. sutiko juos visus įsodinti, siūlė auginti iki blastocistų.
Iš paskutinio IVF (5) turim vaikutį, 2 porcijos buvo užšaldytos, pirmą kartą kabinosi (iš trijų (8,7,8) atšilo 2 (abu po 8 ląst.), bet pabėgo, šį kartą bus matyti.

Laikysim kumstukus ir lauksim ziniu 4u.gif
Egk is jusu irgi...Bet manau kraujuka priduoti butu naudinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 03 16, 13:01)
Sveikos 4u.gif

Aš irgi laukime, kovo 11 pasiėmėm paskutinius tris snaigiukus, iš trijų  (8,8,7 ląstelių) atšilo 3, liko visi 6 ląstelių. Labai nenoriai, bet T. sutiko juos visus įsodinti, siūlė auginti iki blastocistų.

Prisimenu tave ax.gif Labai linkiu likti nestuke.gif visus 9 menesius 4u.gif

QUOTE(Justuteee @ 2015 03 16, 13:06)
Laikysim kumstukus ir lauksim ziniu  4u.gif
Egk is jusu irgi...Bet manau kraujuka priduoti butu naudinga  g.gif

Nusipirkau testa doh.gif Nu ka daryt? doh.gif teks bandyt, o dar jei niekas nepaaiskes, tai nebezinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 03 16, 15:49)
Prisimenu tave ax.gif Labai linkiu likti nestuke.gif visus 9 menesius 4u.gif
Nusipirkau testa doh.gif  Nu ka daryt? doh.gif teks bandyt, o dar jei niekas nepaaiskes, tai nebezinau  verysad.gif

drinks_cheers.gif Prisimenu ir tavo kelią mirksiukas.gif Vis paskaitau tylomis kaip jums visoms sekasi, negaliu atsiplėšti nuo šio skyrelio blush2.gif
Dėkoju už palinkėjimus, kaip bus taip. Nors, labai norėtume dar vieno vaikučio, turiu viltį ax.gif
Lauksim tavo naujienų, jei skaičiukai paaugę, turi nėštumą parodyti ir testas g.gif Nors skaičių irgi reikia, matytum kaip auga... Man asmeniškai, visus kartus kai buvo nėštumas, testas rodydavo - linija ryškesnė ar blankesnė būdavo. O kai nebūdavo nėštumo - nei su padidinamu stiklu nerasi.
Atsakyti
Nt toks tik vaiduoklis. To labiausiai ir nenorejau pamatyt. Is pradziu net galvojau neigiamas, tik paskui truputi truputi. Todel ir nekenciu tu testu! Bet jau turetu but ryskus po tiek laiko? Dar pabandysiu toki pati ryte ir sulyginsiu. Vis tik galvoju, kad tie hcg skaiciai pilnai nenukrito? Kazi ar nereiks dar ir krauja daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 03 16, 17:28)
Nt toks tik vaiduoklis. To labiausiai ir nenorejau pamatyt. Is pradziu net galvojau neigiamas, tik paskui truputi truputi. Todel ir nekenciu tu testu! Bet jau turetu but ryskus po tiek laiko? Dar pabandysiu toki pati ryte ir sulyginsiu. Vis tik galvoju, kad tie hcg skaiciai pilnai nenukrito? Kazi ar nereiks dar ir krauja daryt g.gif

Siūlau kartoti testą ir kraujo tyrimus (HCG ir PRG) pasidaryti. Nesusekiau kiek laiko praėjo nuo įsodinimo?

Kiek pamenu, man sėkmingo IVF atveju, 11 DPĮ buvo 53,4, testas (ne rytinis šl.)- antra juostelė nelabai ryški, nors ir ne vaiduoklis. Tada, kai buvo kiaušintakyje nėštumas (natur su užsakusiais kiaušintakiais), testas dienos metu kuo ryškiausias, nors ir HCG aukštas buvo. Per bandymą su snaigutėmis (nesėkmingą) 9 DPĮ atsirado antra juostelė panašaus ryškumo kaip ir sėkmingu atveju maždaug po 15 min., kitą rytą buvo ryškesnė, dar kitą vienodo ryškumo, bet vis vien ne tokio ryškumo kaip kontrolinė, vėliau - ryškumas mažėjo, mažėjo, galiausiai MM (HCG nesidariau, dėl to gailėjausi, gal kokio PRG trūko)....
Dabar manau, jeigu iki svaitgalio neprasidės mm, manau lėksiu į sostinę kraują nuleisti, nes ir Crinone turiu tik iki sekmadienio. Pas mus poliklinikoje atsakymai tik beveik po savaitės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 03 16, 17:28)

Kaip šiandien rodo?
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 03 17, 11:38)
Kaip šiandien rodo?

Neberodo. Vyras siulo hcg pasidaryt vaziuot g.gif Bet turbut neverta? Kazi kaip bus su mmm? Kiek laukti?
O kaip tu? Gal testa bandei?
Atsakyti