Įkraunama...
Įkraunama...

Startuojančios svočiauti 2014

Ir dar

http://www.youtube.c...h?v=5x2dQAY6ea0
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 05 27, 07:46)
Na pagaliau ir as parodau  biggrin.gif pradedu po truputi judet, is teorijos i praktika pereinu  lotuliukas.gif

DEM suknute nereali, o galetum ant saves uzsidet ir parodyti mirksiukas.gif
Papildyta:

Kaip grazu 4u.gif Ypatingai slovikiukas patiko mirksiukas.gif

Aha, DEM, ir as galvoju, gal nori pasirodyt su tuo groziu ant saves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 05 27, 09:38)

Misis Vomband klausi butent del indo is sirdeliu?  ax.gif  Jeigu taip, tai Vilniuje, Madoje, priesais IKI kasas indu parduotuveje. Mokejau 11,89lt  4u.gif

o kiek talpos tavo butelis sirdies formos, o as klausiau, apie ta buteli kur nuotraukoje kriauklytes sudetos irgi idomu kokios talpos ir uz kiek ir kur pirkai 4u.gif

Merginos man tai nesunku mergvakari suorganizuoti, mano jaunoji irgi padirbejo ir limuzina uzsake, ir fotografa ir apie staliuka naktiniame klube pasiteiravo kaip ji uzrezervuoti, net uzkandziais su sese rupinsis jinai, apie tai kaip drauges negali susiorganizuoti visos iskart i krumus, tik viena pasiule ideju, ir kai pasakiau, kad scenarijus sudarytas tai visi pradejo islindineti is po krumu, rytoj susitinkam vakare kavineje ir viska aptarsim.

Sunkiau mano vyrui, nu nemoka ar nenorin jis organizuoti, nieko istvers, jam savo laiku toki bernvakari draugai suorganizavo, tai dabar atejo ir jo eile lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2014 05 27, 14:02)
nes viska reikes i LT parsigabenti, kazi ar pavyks, tai galvoju gal viska susiruosti ir grizus daryti, bet tada kitas klausimas kyla, AR SPESIU???  doh.gif

Na ir as visa tase siunciu i LT. Kas duzta, supakavau i visokius pinoplastus, kiausiniu deklus, i milijona maisiuku, kas neduzta, tik i maisiukus. Sukroviau visa turgine tase ir liepos pradzioj siusiu mamai thumbup.gif Nes tikrai zinau, kad LT neuzteksiu laiko ruostis. O ir tingesiu doh.gif , noresis jau but ramiai ir susiruost tik tai, ka tik ten ir bepadarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 05 27, 16:03)
o kiek talpos tavo butelis sirdies formos, o as klausiau, apie ta buteli kur nuotraukoje kriauklytes sudetos irgi idomu kokios talpos ir uz kiek ir kur pirkai 4u.gif

Mes su ja jau apkalbejome, kad pirko ji Prismoje (ji rase, kad paskutini brokuota paeme, kiek suprantu Vilniuje), as irgi ji turiu nusifotkinus, tai Kaune ju pilna buvo, tai kaina kiek dabar matau 9,99 Lt, tik va tikrai butu idomu suzinoti talpa, nes jis man irgi toks nieko tai smelio ceremonijai atrodo. As parduotuveje ji dar isciupinejau, isziurinejau, tai talpos niekur nebuvo parasyta.
fantasyja gal gali kaip nors isamtuoti jo talpa?
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 27, 16:28)
Mes su ja jau apkalbejome, kad pirko ji Prismoje (ji rase, kad paskutini brokuota paeme, kiek suprantu Vilniuje), as irgi ji turiu nusifotkinus, tai Kaune ju pilna buvo, tai kaina kiek dabar matau 9,99 Lt, tik va tikrai butu idomu suzinoti talpa, nes jis man irgi toks nieko tai smelio ceremonijai atrodo. As parduotuveje ji dar isciupinejau, isziurinejau, tai talpos niekur nebuvo parasyta.
fantasyja gal gali kaip nors isamtuoti jo talpa?

O vat ir klausimas , kadangi Vilniuje yra jau 2 PRISMOS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 05 27, 16:49)
O vat ir klausimas , kadangi Vilniuje yra jau 2 PRISMOS mirksiukas.gif

Nu va, tai laukiam tada jos atsakymo biggrin.gif.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tūtelės darytos iš servetėlių tokių, dėjau po dvi, iš vienos man pasirodė per leinos.
Suknutė. Kas klausėt- pati nėriau, bet nelabai patenkinta, dar nežinau ką daryt su ją. Nėra kas normaliai nufotkina. Buvau anądien savo pirmos dienos užsidėjus, irgi man kažkaip nelabai, matyt, per ilgai tupėjo spintoj. Ale užsidėjo batukai, papuošalai, tai visai kitoks vaizdas. Įmetu savo nertinukę, bet vaizdas, tai doh.gif Dar padirbėti reikia prie jos. Pasijonio reikia, dėsiuos kūno spalvos. Norėjau išvedžioti raudona juostele sijoną, bet spalvos susipjovė, gavosi barbiška, tai palieku natūraliai. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 27, 17:05)
Nu va, tai laukiam tada jos atsakymo  biggrin.gif.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(DEM @ 2014 05 27, 17:13)
Sveikos 4u.gif
Tūtelės darytos iš servetėlių tokių, dėjau po dvi, iš vienos man pasirodė per leinos.
Suknutė. Kas klausėt- pati nėriau, bet nelabai patenkinta, dar nežinau ką daryt su ją. Nėra kas normaliai nufotkina. Buvau anądien savo pirmos dienos užsidėjus, irgi man kažkaip nelabai, matyt, per ilgai tupėjo spintoj. Ale užsidėjo batukai, papuošalai, tai visai kitoks vaizdas. Įmetu savo nertinukę, bet vaizdas, tai  doh.gif Dar padirbėti reikia prie jos. Pasijonio reikia, dėsiuos kūno spalvos. Norėjau išvedžioti raudona juostele sijoną, bet spalvos susipjovė, gavosi barbiška, tai palieku natūraliai.  blush2.gif
user posted image

Klausik, brangioji, tu cia save isvadinai, kad dideliu gabaritu esi, taciau, nu tikrai tu ne stora, ir tikrai labai liuks atrodai thumbup.gif thumbup.gif , zinok as tave po tavo zodziu tris kart storesne isivaizdavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 05 27, 17:22)
Klausik, brangioji, tu cia save isvadinai, kad dideliu gabaritu esi, taciau, nu tikrai tu ne stora, ir tikrai labai liuks atrodai thumbup.gif  thumbup.gif , zinok as tave po tavo zodziu tris kart storesne isivaizdavau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Pilvas dar sutinęs po operacijos, turėtų atsileisti, užsidėsiu spec kelnaites ir turėtų būt gerai, biski pasiplos jis. g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 27, 17:05)
Nu va, tai laukiam tada jos atsakymo  biggrin.gif.

vaziuoju va namo, tai vakare ismatuosiu biggrin.gif . Kaip tik kriauklytes isemiau jau, uzrasiau ant ju jausmus ir tuscias stovi 4u.gif
O mokejau 9,99lt su kriauklytem 4u.gif
O tas buteliuka ssirdeliu formu, tai yra 200ml 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 05 27, 17:13)

Kokia grazi ant kuno wub.gif Kaip visada, rubelis "ant pakabos" ir ant kuno atrodo visai kitaip rolleyes.gif
Atsakyti