Įkraunama...
Įkraunama...

Startuojančios svočiauti 2014

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 26, 15:13)
Panos as Jums buvau rasius, kad viska reik saugoti D diske. TAda informacija niekur nedings, nors ir kas nutiktu kompiuteriui. As pati pries pora men.tvarkiau kompa, tai man iskart pasake: "Saugok D diske, tada viska atkursim". O as kadangi misis atsarguole, tai dar esu kai ka del visa ko atsispaudinus, kai ka susirasius ranka. Esu pakibus ant tokiu reikalu, tai dabar apsauga visapuse.

diana79, nenusimink. Zinoma, darbas gausis dabar dvigubas, bet pagalvok apie geraja  puse, vestuves ne ryt, pasikankinsi, bet atgaminsi informacija  4u.gif
Papildyta:

ACIU ACIU, laukiu nesulaukiu  4u.gif  blush2.gif
Papildyta:

Vai kaip kruopstu.. Dabar aisku kodel pirstukas istino. Saunuole  4u.gif

O va mano isventinimas i seimininkus. Jos: http://www.part.lt/p...26d5d43e478.jpg (***** kad bloga kokybe nuotrauku, viso grozio nesimato  doh.gif Na nieko, kai sukelsiu i pastuka, gales prisiartint foto ir apziuret).  O ten ant krutines issiuvinetas savaites meniu, kad vyras nepabegtu  ax.gif
Ir Jo:  http://www.part.lt/p...d39d0040286.jpg
Sveika, Neringaindr  4u.gif
Papildyta:
Denira76 , ACIU Tau uz gera sirdi ir pagalba  4u.gif  DAr susirasysim AZ el.paste  mirksiukas.gif

Nera uz ka blush2.gif tikrai nesunku padeti, mano kredo : jei gali- padek mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O as nupirkau siandien indelyje idetas kriauklytes ir noriu jas panaudoti vietoj laimes akmenuku. Tik nesugalvoju kuom uzrasyti ant ju. Gal markeriu bandyti. Gal kas bande?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 26 gegužės 2014 - 20:32
QUOTE(fantasyja @ 2014 05 26, 20:26)
grazus  4u.gif . As tai nedarysiu visgi tokiu. Lyg ir neleis mesti ziedlapiuprie baznycios unsure.gif

Aš ir galvojau nedaryti- manau tai jau vyriausios pamergės pareiga. Tačiau mano nuotaka nori, pati norėjo ruoštis, bet kaip tik tuo metu žydės raganės, žiedlapių bus dykai, o ir barstyt leidžia, tai va ir dariau.

QUOTE(fantasyja @ 2014 05 26, 20:32)
O as nupirkau siandien indelyje idetas kriauklytes ir noriu jas panaudoti vietoj laimes akmenuku. Tik nesugalvoju kuom uzrasyti ant ju. Gal markeriu bandyti. Gal kas bande?

Gal markeriu kur ant CD rašo g.gif Turėjau ir aš baltų kriauklyčių, bet jos pasirodė per mažos. Dar rašiau ant blizgių spalvotų akmenukų- nepasiteisino. Tada beliko tik lauko akmenukai. Ir kaip keista, man pasirodė tai labiausiai priimtina ir gražiausia.
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 05 26, 21:32)

as tai esu nusipirkusi tokius markerius: abu raso auksiniais dazais. Viena pirkau urmo bazeje, tai ant jo net parasyta, kad galima rasyti ant stiklo, metalo, akmens, plastiko, medzio, mokejau 3.80 Lt, tik va jis labai storai raso. Bet pabandziau rasyti, tai niekas nenusivalo uzrasius, tik rasant labai smirda, kaip dazai. Kita pirkau Maximoje, taip aukso spalvos, bet maciau ir sidabriniu buvo, tai ten irgi dazu markeris (abu vadinasi paint marker), bet jo ta spalva auksesne ir nelabai matosi ant margo akmenuko, sakiau imsiu daugiau tamsius vienspalviu, tai jis jau plonai raso, Schneider firmos, jau mokejau apie 11 Lt. Einu pabandysiu paieskoti ju google, jei rasiu imesiu nuoroda, kad susidarytum ispudi.

Stai ziuriu dar plonesniu ju buna (maniskis 1-2 mm): http://www.officeday...78-auksine.html.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 26 gegužės 2014 - 21:26
Aciu 4u.gif
Mano kriauklytes nera mazos. Ivairiu dydziu jos ten. Ant maziausiu uzrasysiu negerus jausmus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 05 26, 22:24)
Aciu  4u.gif
Mano kriauklytes nera mazos. Ivairiu dydziu jos ten. Ant maziausiu uzrasysiu negerus jausmus biggrin.gif

Geras, ar ne Prismoje pirkai jas, as anadien ju foto dariau parduotuveje, del indo, galvoju va neblogas smelio ceremonijai lotuliukas.gif.
Atsakyti
Tikrai taip, Prismoje biggrin.gif . Vienas sitas indelis stovi jau nezinau kiek. Jis turi sioki toki broka nezymu, tai uzmaskuosiu papuosimu. Ilgai galvojau imti ar ne, ir siandien visgi ta vargsa pasutini brokuota paemiau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos gal kas gali pasakyti kaip ten su ta vadinama - BROMA, sustabdzius jaunavedzius su svyta koks is tiesu yra tikslas? (Na tikslas zinoma aiskus, ispesti kuo daugiau vaisiu) biggrin.gif , bet ir stabdytojai turi kazka grazaus suorganizuoti ar ne? Tai kas ten turi buti zaidimai ar kas? Ar kaip tik jaunavedziai turi kazka suzaisti. Zodziu pasidalinkit mintim. ACIU P.S. Jei galima i AZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 05 26, 19:18)
Mano žiedlapių tūtelės.

thumbup.gif Nu jau labai wub.gif Belekokios mielos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 05 26, 21:27)
mano kredo : jei gali- padek mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Ir as to laikausi drinks_cheers.gif Elkis su zmonemis taip, kaip nori, kad su Tavimi elgtusi drinks_cheers.gif Kuo galiu, tuo padedu kiekvienam prireikusiam pagalbos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 26, 18:55)
Merginos i pastuka ikeliau modifikuota meiles simfonija wink.gif, lauksiu komentaru, kur ja galima panaudoti, nes jau galva siek tiek plysta ir nesugalvoju kur ir kaip.

Oj, galima pagalve adaryti, as tai dariau, ta simfonija spausdinau, toks popierius yra kaip medziaga, dar galima taip padaryti ideja ne mano o svociu is praeitu metu user posted image

Sveikos 4u.gif
Mano žiedlapių tūtelės. Tik jau foto tai ne kas, ale bendram vaizdui. Padariau 15, sakau, gal užteks g.gif
http://www.part.lt/i...162102d4753.jpg

Oj kaip grazu, o koki cia popieriu naudojai toms tutelems, as toki piltuveli noreciau smelio ceremonijai padaryti

QUOTE(DEM @ 2014 05 26, 19:27)
Ir kažkada žadėta antros dienos suknutė, jeigu kas nors nepasikeis.
user posted image
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif Oj kokia idomi suknele smile.gif

QUOTE(fantasyja @ 2014 05 26, 22:24)
Aciu  4u.gif
user posted image

Oj kaip grazu, as tai ant kriauklyciu dariau mergautines pavardes konsrvavima, o inda kur pirkai u smelio ceremonijai tiesiog liuks bei kiek mokejai ax.gif

Merginos Vilnietes, dabar truputeli informacijos apie tai kurgeriau pirkti viska stalo komendantams, policininkams ir t.t. buvau ir gariunuose, taciau pigiausiai ir geriausias asortimentas yra Kalvarijaus turguje kioske, reikia orientuotis i ta vie kur parduoda ten zuvytes ir visa fauna, o ten jei ka paklausti pardaveju apie si kioska thumbup.gif
Papildyta:
Oj dar merginos pasiguosiu, vienu zodziu mergvakari ir bernvakari darisyme mes su vyru, kadangi nera kam doh.gif , tiesiog pirma karta tokia situacija kur pirsliai ir ta dalyka organizuoja, vyras jau sako, cia mano pirmas ir paskutinis pirsliavimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 27 gegužės 2014 - 04:22
Na pagaliau ir as parodau biggrin.gif pradedu po truputi judet, is teorijos i praktika pereinu lotuliukas.gif

user posted image

DEM suknute nereali, o galetum ant saves uzsidet ir parodyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 05 27, 05:24)

Oj dar merginos pasiguosiu, vienu zodziu mergvakari ir bernvakari darisyme mes su vyru, kadangi nera kam doh.gif , tiesiog pirma karta tokia situacija kur pirsliai ir ta dalyka organizuoja, vyras jau sako, cia mano pirmas ir paskutinis pirsliavimas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as tai nesuprantu, negi jaunieji patys negali pasirupinti merg. bern. g.gif juolab ar jau butina ji daryti smile.gif Apkrauna tuos pirslius, kad tie zaliuoja doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Sveikos 4u.gif
Mano žiedlapių tūtelės. Tik jau foto tai ne kas, ale bendram vaizdui. Padariau 15, sakau, gal užteks g.gif
http://www.part.lt/i...162102d4753.jpg

thumbup.gif cia tortines serveteles g.gif
Atsakyti
Nu jūsų darbštumas thumbup.gif ne mano stichijai rankdarbiai doh.gif
QUOTE(agne_vvr @ 2014 05 27, 07:46)
Na pagaliau ir as parodau  biggrin.gif pradedu po truputi judet, is teorijos i praktika pereinu  lotuliukas.gif
user posted image

O kur butelį pirkai?
Atsakyti