Įkraunama...
Įkraunama...

Startuojančios svočiauti 2014

QUOTE(Denira76 @ 2014 05 26, 10:32)
Aciu uz pasidalinta info 4u.gif  mirksiukas.gif

Prasom wink.gif
Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 05 26, 10:54)
sveikos,
o aš kad vestuvėms ruoščiausi,vakar vėjo malūnėlius mergvakariui gaminau biggrin.gif

biggrin.gif, o as geles dariau savo karzinkom pasipuosti, tai visa diena su zirklemis karpiau, dabr vienas pirstas net istines doh.gif, bet ka darysi, ziuriu viso cia su kazkokiom traumom, vakarop gal ikelsiu pasirodyt.
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 05 26, 11:05)
pirkau "Prestos" parduotuvej Akropoli. Kainavo 5.3 lt.  bigsmile.gif

Presto, kur arbata pardavineja su sausainiukais???? ar as ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 26, 11:22)
Prasom wink.gif
Papildyta:

biggrin.gif, o as geles dariau savo karzinkom pasipuosti, tai visa diena su zirklemis karpiau, dabr vienas pirstas net istines  doh.gif, bet ka darysi, ziuriu viso cia su kazkokiom traumom, vakarop gal ikelsiu pasirodyt.
Papildyta:
Presto, kur arbata pardavineja su sausainiukais???? ar as ne taip supratau?

aga, cia mirksiukas.gif II a. kur Pegaso knigynas . Stovi tie buteliukai prie kasos po kaire puse veidu i kasa smile.gif apcioj, prie sienos smile.gif na tikiuos suprantamai paaiskinau
Atsakyti
Sveikos Svočiutės, man taip pat tek ši pareiga birželio 28d. Laikas greit bėga, o normaliai ruoštis dar nelabai pradėjau. Mūsų vetuvės bus 2 dienų su piršlio korimais. Tai šiuo metu turiu 2 klausimus. Kur Jūs perkate rankos formos musių muštukus ir gal kuri turite piršlio testamentą ir galėtumėte pasidalinti, nes tie kuriuos radau internete, man nelabai patiko. Būčiau labai dėkinga už pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(Neringaindr @ 2014 05 26, 11:34)
Sveikos Svočiutės, man taip pat tek ši pareiga birželio 28d. Laikas greit bėga, o normaliai ruoštis dar nelabai pradėjau. Mūsų vetuvės bus 2 dienų su piršlio korimais. Tai šiuo metu turiu 2 klausimus. Kur Jūs perkate rankos formos musių muštukus ir gal kuri turite piršlio testamentą ir galėtumėte pasidalinti, nes tie kuriuos radau internete, man nelabai patiko. Būčiau labai dėkinga už pagalbą.

Del musiu mustuku tai maciau Senukuose lygtais, bet ar rankos formos, negaliu uzgarantuoti. Taip pat kabejo kazkur sodo prekiu skyriuje?

agne_vvr cia apie Presto man nupasakojai Vilniuje, ane? As Kaune g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 26 gegužės 2014 - 10:46
Stai mano savaitgalio darbas: http://www.part.lt/p...7a0ed840527.jpg. Gal per daug neispeiksit? Gal truputi nusimarginau, bet kas pamena mano suknute, manau tiks smile.gif krepsiukams pasipuosti, dar truksta karoliuku i centra, bet irma reikia ju nusipirkti wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 26, 11:41)
Del musiu mustuku tai maciau Senukuose lygtais, bet ar rankos formos, negaliu uzgarantuoti. Taip pat kabejo kazkur sodo prekiu skyriuje?

agne_vvr cia apie Presto man nupasakojai Vilniuje, ane? As Kaune  g.gif.

aga Vilnius. Bet gal ir Kaune yra tik gerai apziurek visas lentynas, nes Vilniuj tai nelabai matomoj vietoj sudetos
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 26, 10:41)

agne_vvr cia apie Presto man nupasakojai Vilniuje, ane? As Kaune  g.gif.

Musiu mustuku rankos formos ieskokite svaros prekiu parduotuvese, as pirkau, tikrai rasite mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 26, 11:33)
Stai mano savaitgalio darbas: http://www.part.lt/p...7a0ed840527.jpg. Gal per daug neispeiksit? Gal truputi nusimarginau, bet kas pamena mano suknute, manau tiks smile.gif krepsiukams pasipuosti, dar truksta karoliuku i centra, bet irma reikia ju nusipirkti wink.gif.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringaindr @ 2014 05 26, 10:34)

Musiu mustuku rankos formos ieskokite svaros prekiu parduotuvese, as pirkau, tikrai rasite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 26, 12:33)

Liuks, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 05 25, 22:31)
Sveikutes 4u.gif ,
smeliuka pirkau Vilniuje, kur sanitexo baze uz gariunu. Ten yra antram aukste parduotuvyte ivairiu smulkmenu. tai ten ir smeliuka pirkau. Stai toki:
user posted image
jis blizgesnis negu senukuose. Nes pirkau ir senukuose is pradziu balta.
Stai sulyginimui:
user posted image
Gal nelabai matosi, bet skirtumas tikrai didelis  4u.gif
man is sanitexo patalpuose esancios parduotuvytes smeliukas labiau patiko, todel ten ir pirkau 4u.gif

aciu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 05 25, 23:15)
Kaip nesmagu  unsure.gif . Reikia man issisaugoti informacija. maza kas  unsure.gif

Panos as Jums buvau rasius, kad viska reik saugoti D diske. TAda informacija niekur nedings, nors ir kas nutiktu kompiuteriui. As pati pries pora men.tvarkiau kompa, tai man iskart pasake: "Saugok D diske, tada viska atkursim". O as kadangi misis atsarguole, tai dar esu kai ka del visa ko atsispaudinus, kai ka susirasius ranka. Esu pakibus ant tokiu reikalu, tai dabar apsauga visapuse.

diana79, nenusimink. Zinoma, darbas gausis dabar dvigubas, bet pagalvok apie geraja puse, vestuves ne ryt, pasikankinsi, bet atgaminsi informacija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 05 26, 07:45)
sia sav. ateis registruotas laiskas pas tau su truputi saules ir silumos  mirksiukas.gif

ACIU ACIU, laukiu nesulaukiu 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 26, 12:33)
Stai mano savaitgalio darbas:

Vai kaip kruopstu.. Dabar aisku kodel pirstukas istino. Saunuole 4u.gif

O va mano isventinimas i seimininkus. Jos: http://www.part.lt/p...26d5d43e478.jpg (***** kad bloga kokybe nuotrauku, viso grozio nesimato doh.gif Na nieko, kai sukelsiu i pastuka, gales prisiartint foto ir apziuret). O ten ant krutines issiuvinetas savaites meniu, kad vyras nepabegtu ax.gif
Ir Jo: http://www.part.lt/p...d39d0040286.jpg

Sveika, Neringaindr 4u.gif
Papildyta:
Denira76 , ACIU Tau uz gera sirdi ir pagalba 4u.gif DAr susirasysim AZ el.paste mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 26 gegužės 2014 - 15:10
Aciu visoms uz pagyrimus, nezinau ar kruopstu, pirma karta tai dariau, prisiziurejus mokomuju filmuku, o del pirsto viskas bus OK, kaip sakoma iki vestuviu uzgis, patepiau tepaliuku, jau atleido, pati kalta zirkles kazkokios vaikiskos, tai nera ko noreti smile.gif

Monikiuxas grazus pas tave isventimai, as kitaip sugalvojus, bet bijau cia reikstis, nes jauciu, kad gal landziojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 26 gegužės 2014 - 15:43
I pastuka imesk smile.gif Ten tikrai nelandziojama mirksiukas.gif
Atsakyti