Įkraunama...
Įkraunama...

Startuojančios svočiauti 2014

Sveikos 4u.gif
Perskaičiau viską- darot daug, tiek daug gražių darbų ir idėjų. Šaunuolės 4u.gif
Aš tik šiandien grįžau iš po operacijos doh.gif Iš pirmadienio į antradienį vyras naktį išvežė su didžiausiais skausmais doh.gif Rado visko ko širdis tik geidžia doh.gif Bet....Praeis, susitvarkys viskas...
Dabar kibsiu ir aš į darbus, nes pastrigau juodai doh.gif Tikiuosi viską spėsiu, gal bus jėgų bus daugiau 4u.gif
Ačiū už idėjas, gal ką ir naujo panaudosim. O pvz. tą kasą galima ir gamtoje pinti, nes gamtai aš tik akmenukus paruošusi, tai gal man kaip tik būtų g.gif Tik galvoju kaip tą viršūnę gražią padarius. Gal prie medinės širdelės pritvirtinti g.gif Arba pasagos kokios g.gif O trejybė man graži tokia kaip yra: ji, jis ir Dievas. Nu galima meilė, viltis ir tikėjimas arba vyras, žmona ir vaikai. Bet man gražiau pirmas variantas.
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 05 23, 19:32)
SVEIK BRANGIOJI 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
BET TU OPTIMISTĖ,TAI MANAU PER VESTUVES TRYPSI KAIP REIIANT 4u.gif  4u.gif

Butinai pasveiksiu 4u.gif Jo, tas optimizmas visus varo is proto lotuliukas.gif O man dzin, svarbu man gerai lotuliukas.gif
Visada svajojau susokti tango per pirsliu soki, tuos planus reiks atidet i sona, na bet polkute, manau, sutrypsim su vyreliu, Misis Vomband ok.gif sokiai.gif

Denira76, ACIU ACIU ACIU blush-anim-cl.gif O jau kaip smagu bus gaut parasta laiska, kaip senais gerais laikais clap_1.gif

Beje, turiu jau ir as Jaunavedziu naktinukus http://www.part.lt/p...0cfe3aad841.jpg . Liko tik apipavidalinti ju iteikima g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 05 23, 19:49)
Sveikos 4u.gif
Aš tik šiandien grįžau iš po operacijos doh.gif Bet....Praeis, susitvarkys viskas...

Dabar kibsiu ir aš į darbus, nes pastrigau juodai doh.gif Tikiuosi viską spėsiu, gal bus jėgų bus daugiau 4u.gif

Tik galvoju kaip tą viršūnę gražią padarius. Gal prie medinės širdelės pritvirtinti g.gif Arba pasagos kokios g.gif O trejybė man graži tokia kaip yra: ji, jis ir Dievas.

Sveikstanciu gretos daugeja. Linkiu greiciau pasveikti 4u.gif TAvo optimizmas ir uzsispyrimas man patinka oro_buckis.gif

Prie pasagos, manau, butu labai gerai. Juk pasaga laime nesa. O jei dar rastum kur tikra pasaga thumbup.gif Po visko lieptum JAuniesiems ja pasikabinti virs savo namu duru. (Virs tu, kurios vos tik iejus i buta matosi), tada laime namuose garantuota mirksiukas.gif na o trejybe tikroji ir man labai grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 23 gegužės 2014 - 18:57
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 23, 20:48)
Lauksim sukneles foto.
O kokiu ziniu tu lauki del tauriu, vis rasai rasai, ar kazkas neatsliepia, ar as ne taip suprantu?
Va del tu apdovanojimu ir man sunku buvo, as pirkau maziau, bet idomiau smile.gif.

na as paklausiau ar galetu padaryt taip ar anaip,sako jo jo,tai turejo taures nupirkt,ir tada parasyt kad tikslei susiderint ko as noriu,bet nieko kolkas.. blink.gif
na ne taurese esme sventes,bet viestiek smile.gif
Atsakyti
Kiekviena smulkmena yra svarbi graziai sventei smile.gif Kitasyk mes patys neatkreipiam demesi i tai, i ka kiti atkreipia smile.gif
Atsakyti
Viskas, supakavau paskutinius paketus (viską susirūšiavau pagal scenarijų, sudėjau į atsiras dėžutes ar dovanų maišelius ir atitinkamai susirašiau lapelius su numeriukais, kad lengviau būtų ir pačiai ir brangiajam aiškiau ką imti) smile.gif

Šiandien dar lydinčioms mašinoms papuošimus prie veidrodžių padariau. Vėliau atsiųsiu parodyt.

O dabar gult ir nuo 6 ryto startas rolleyes.gif

DEM, sveika sugįžus ir linkiu tapti dar sveikesnei 4u.gif

Monikiuxas, nenusimink, tau bus viskas greičiau, nes ir koja, palyginus, tikrai gražiau atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti654 @ 2014 05 24, 01:16)
Viskas, supakavau paskutinius paketus (viską susirūšiavau pagal scenarijų, sudėjau į atsiras dėžutes ar dovanų maišelius ir atitinkamai susirašiau lapelius su numeriukais, kad lengviau būtų ir pačiai ir brangiajam aiškiau ką imti) smile.gif

Šiandien dar lydinčioms mašinoms papuošimus prie veidrodžių padariau. Vėliau atsiųsiu parodyt.

O dabar gult ir nuo 6 ryto startas  rolleyes.gif

Sekmės mergyt 4u.gif duok garo mirksiukas.gif
Atsakyti

DEM , oj sveik greiciau brangioji 4u.gif

Arti654 , oj laikau uz tave kumscius@@@@@@@@@@@ TU PRIVALAI DUOTI GARO!!!!

Atsakyti
QUOTE(Arti654 @ 2014 05 24, 01:16)
Monikiuxas, nenusimink, tau bus viskas greičiau, nes ir koja, palyginus, tikrai gražiau atrodo  thumbup.gif

Va, kaip smagu, kad ir is salies matosi pagerejimas smile.gif Vakar vyras ikele mane i vonia. Lindau tik po dusu. Kaip laukine, vandens net bijojau lotuliukas.gif Siaip kaip anciukas prausiausi, o vakar jau galvoju reik bent po dusu palyst normaliai. I vonia dar bijau, kol zaizda gyva blush2.gif

O as va delioju savo atributus i tase ir ziuriu, kad visai nebe daug liko ka susipirkt ir padaryt. Kaip smagu, kai laiko ne tik kad uzteko, bet dar ir liko biggrin.gif Liko dar 9 lapus laikrastuku suklijuot, kazkaip visai nesiklijuoja man-nuobodu doh.gif lotuliukas.gif

KAi nuotakai paprikolinau. GAlvojau ji mane per fb suvalgys lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakau: "kazkaip vis galvoju ka Jums duot prie baznycios idomaus. Balandziai gali apkakoti, o ir kazkaip nesinori ju.. Drugeliai brangus. O jei dar uzmigs ir neisskris kai atidarysit dezute??? ... Sakau as padarysiu kazka originalaus ir nematyto. Duosiu Jums paleisti tarakonus is dezutes. TOKIUS DIDELIUS, LIETUVISKUS!!!" lotuliukas.gif lotuliukas.gif GAila as tik jos reakcija galejau paskaityt, negalejau pamatyt jos akiu thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 05 24, 10:59)
Arti654 , oj laikau uz tave kumscius@@@@@@@@@@@ TU PRIVALAI DUOTI GARO!!!!

Lauksim geru ziniu ir smagiu ispudziu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 24 gegužės 2014 - 14:16
Monikiuxas , na su tarakonais tai thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 05 23, 19:49)
Sveikos 4u.gif
Perskaičiau viską- darot daug, tiek daug gražių darbų ir idėjų. Šaunuolės 4u.gif
Aš tik šiandien grįžau iš po operacijos doh.gif Iš pirmadienio į antradienį vyras naktį išvežė su didžiausiais skausmais doh.gif Rado visko ko širdis tik geidžia doh.gif Bet....Praeis, susitvarkys viskas...

DEM sveikatos, sveikatos, sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif! Viskas tikrai susitvarkys!
As siandien irgi vel laksciau, galvoju i koki inda per smelio ceremonija pilti smeli. O jei toks variantas: http://stumbras.lt/G...Premium-Organic, aisku pries tai reiktu, kad kazkas istustintu lotuliukas.gif, o gal nelabai, toks jau aiskiai butelys.
Vakar ilgausiai sedejau, paisiau su kompu perdaryta meiles simfonija, esu patenkinta, kad pavyko. Dabar suku galva, kur man ja panaudoti g.gif.
Idomu, kaip svociaujancioms sekasi g.gif, nu jau karstis karstis doh.gif, nera, kur sleptis.
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 05 23, 18:22)
vargsiuke, viskas bus gerai  thumbup.gif , tu musu SUPERMENE, o lapeli Monikiuxas issiusiu ateinancioje savaiteje  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 24, 20:52)
nu jau karstis karstis  doh.gif, nera, kur sleptis.

Pradzioj buvo norinciu pasidalinti su manim svoriu(pastas matyt uzdarytas, siuntinio taip ir negavau lotuliukas.gif ) Sakau gal yra norinciu ir karsciu pasidalinti??? g.gif Mes baigiam nubimbaleti.. Lyja, salta kaip vidury rudens doh.gif Net siluma ijungta namuose gun_rifle.gif mastau.gif
Atsakyti