Įkraunama...
Įkraunama...

Startuojančios svočiauti 2014

QUOTE(diana79 @ 2014 05 23, 12:11)
Šiandien buvau nulėkusi iki sanitexo kaune, dalinuosi tuo ką mačiau, gal kam pravers:

Neblogos kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 05 23, 13:11)
Šiandien buvau nulėkusi iki sanitexo kaune, dalinuosi tuo ką mačiau, gal kam pravers:

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif, vakar kaip tik internetu ziurinejau, aciu, cia net kainas matau. O kur tu cia buvai (adresas koks), nes Sanitex bent urmo bazese Kaune, tai nieko panasaus nebuvo, reikes vadinasi uzsukti i Raudondvario pl.
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 05 23, 12:11)
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
ir pabaigai praktiškoms smile.gif 
user posted image

Kokiu graziu dalykeliu ikelus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
Kažkuri nare klause kokio pločio naudojame juosteles buteliui puosti, tai mano gal kokie 1,5cm. Ir viska klijuoju su karstais klijais.
Monikiuxas basutes tavo labai grazioso. Koja tai nekazka….As, kai esu jautri tokiems dalykams, tai baisu... unsure.gif Remelis man grazus 4u.gif .
4mamavita grazus akmenukai 4u.gif. As dar nesugalvojau ar daryti juos… g.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 05 23, 14:19)
Monikiuxas basutes tavo labai grazioso. Koja tai nekazka….As, kai esu jautri tokiems dalykams, tai  baisu...  unsure.gif Remelis man grazus  4u.gif .

MAn smagu, kad neprasoviau su basutem, dauguma ivertinot teigiamai smile.gif ACIU
NA ir as jautri tokiems dalykams, kai nelaime kitiems, o kai paciai, tai kazkaip esu kaip vyras-tik tvirtumas padeda iveikt visa tai rolleyes.gif NA asaru zinoma neisspausciau nei del kitu, nei del saves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 23, 13:20)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif, vakar kaip tik internetu ziurinejau, aciu, cia net kainas matau. O kur tu cia buvai (adresas koks), nes Sanitex bent urmo bazese Kaune, tai nieko panasaus nebuvo, reikes vadinasi uzsukti i Raudondvario pl.

ne ne... ten gale aš pirkau ateities plente
Atsakyti
Monikiuxas, labai atsiprasau, per savo nebuvima praleidau, o kas tau su koja atsiko brangioji?
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 05 23, 17:29)
Monikiuxas, labai atsiprasau, per savo nebuvima praleidau, o kas tau su koja atsiko brangioji?

Na ilgai i aprasyma neissiplesiu, nes merginoms ikyresiu iki gyvo kaulo rolleyes.gif DAr ismes mane is savo gretu.. ax.gif
Praita treciadieni, nuvykus i darba, dviaukstis autobusas ireme mano desine koja i mikriuka. Reikalu buvo daug ir visokiu, luziu nerasta, visti stebisi. 27d aiskes kas ten tos kojos viduj isties darosi. Negana to, antra diena po nelaimes, lipdama laiptais, neislaikiau kojos ant laipto, nes ramenta blogai pastaciau, kritau nuo laipto ir nikstelejau ta pacia koja ar gal patempiau kokia gyslyte( tai gerai, kad bent ta pacia koja lotuliukas.gif )
Jau sveikstu. Antra diena kaip galiu pavaikscioti be ramentu pagalbos (ismokau vel vaikscioti), siandien bandziau eit be langetes ir ramentu, tai dar nepavyko. RAumenukas neklauso. Melyniu beveik nebera, zaizda gyja, nezmoniskai niesti. Viskam kitam reikia trupucio laiko. doh.gif
ACIU, kad rupiniesi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 23 gegužės 2014 - 18:18
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 23, 18:15)
Na ilgai i aprasyma neissiplesiu, nes merginoms ikyresiu iki gyvo kaulo  rolleyes.gif DAr ismes mane is savo gretu..  ax.gif
  Praita treciadieni, nuvykus i darba, dviaukstis autobusas ireme mano desine koja i mikriuka. Reikalu buvo daug ir visokiu, luziu nerasta, visti stebisi. 27d aiskes kas ten tos kojos viduj isties darosi. Negana to, antra diena po nelaimes, lipdama laiptais, neislaikiau kojos ant laipto, nes ramenta blogai pastaciau, kritau nuo laipto ir nikstelejau ta pacia koja ar gal patempiau kokia gyslyte( tai gerai, kad bent ta pacia koja  lotuliukas.gif )
  Jau sveikstu. Antra diena kaip galiu pavaikscioti be ramentu pagalbos (ismokau vel vaikscioti), siandien bandziau eit be langetes ir ramentu, tai dar nepavyko. RAumenukas neklauso. Melyniu beveik nebera, zaizda gyja, nezmoniskai niesti. Viskam kitam reikia trupucio laiko. doh.gif
    ACIU, kad rupiniesi  4u.gif

vargsiuke, viskas bus gerai thumbup.gif , tu musu SUPERMENE, o as tau Monbikiuxas issiusiu ateinancioje savaiteje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 23, 20:15)
Na ilgai i aprasyma neissiplesiu, nes merginoms ikyresiu iki gyvo kaulo  rolleyes.gif DAr ismes mane is savo gretu..  ax.gif
  Praita treciadieni, nuvykus i darba, dviaukstis autobusas ireme mano desine koja i mikriuka. Reikalu buvo daug ir visokiu, luziu nerasta, visti stebisi. 27d aiskes kas ten tos kojos viduj isties darosi. Negana to, antra diena po nelaimes, lipdama laiptais, neislaikiau kojos ant laipto, nes ramenta blogai pastaciau, kritau nuo laipto ir nikstelejau ta pacia koja ar gal patempiau kokia gyslyte( tai gerai, kad bent ta pacia koja  lotuliukas.gif )

SVEIK BRANGIOJI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
BET TU OPTIMISTĖ,TAI MANAU PER VESTUVES TRYPSI KAIP REIIANT 4u.gif 4u.gif
na o dabar prie savo reikalu,lyg ir issirinkau suknele ,bandysiu rizikuot is ebejaus... blush2.gif laiko bus jei kas kita grobsiu vietoj jau biggrin.gif kai nusipirksiu imesiu foto,laukiu ziniu dėl tauriu,bet kazkaip tylų... g.gif
medalius,galvosa skausmas,visiem eilinius,ar vardinius specialius jaunuju sventei bent ne daugumai o keleta? vis dar galvoju...
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 23, 19:15)

O dieve doh.gif , stiprybes tau brangioji, o kojai greiciau pasveikti, tau sirgti negalima, nes tu SUPERINE SVOCIA, viskas bus gerai, dar polka vestuvese soksi

Oj, merginos, mane toks striokas atrodo ir dariau daug ka, i minciu yra ir scenarijus paruostas kazkur 80 procentu, bet atrodo nieko nespeju bash.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 05 23, 19:32)
na o dabar prie savo reikalu,lyg ir issirinkau suknele ,bandysiu rizikuot is ebejaus... blush2.gif  laiko bus jei kas kita grobsiu vietoj jau biggrin.gif  kai nusipirksiu imesiu foto,laukiu ziniu dėl tauriu,bet kazkaip tylų... g.gif
medalius,galvosa skausmas,visiem eilinius,ar vardinius specialius jaunuju sventei bent ne daugumai o keleta? vis dar galvoju...

Lauksim sukneles foto.
O kokiu ziniu tu lauki del tauriu, vis rasai rasai, ar kazkas neatsliepia, ar as ne taip suprantu?
Va del tu apdovanojimu ir man sunku buvo, as pirkau maziau, bet idomiau smile.gif.
Atsakyti