Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Ingaja @ 2014 05 19, 22:14)
Labos  4u.gif Susirinkau naujienas smile.gif Aciu mergaites  4u.gif

Retai pasirodau, bet pabusiu bjauri ir pabambesiu blush2.gif Atsibodo tie siulymai is lempos senu filmu ir serialu, mes va kiek jau temukiu pribendravom, tai reikia susiprast, kad tuos senus filmus jau seniai perziurejom ir aptarem mirksiukas.gif

Nebambėki, visai nereikia, tamsta matet, o aš ne, man visai idomu, o kad matei, juk posta galima paprasčiausiai praleisti ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2014 05 20, 09:25)
Nebambėki, visai nereikia, tamsta matet, o aš ne, man visai idomu, o kad matei, juk posta galima paprasčiausiai praleisti ir tiek mirksiukas.gif

tam yra pirmame puslapyje sudetos nuorodos visu senu temu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 05 19, 22:14)
Retai pasirodau, bet pabusiu bjauri ir pabambesiu blush2.gif Atsibodo tie siulymai is lempos senu filmu ir serialu, mes va kiek jau temukiu pribendravom, tai reikia susiprast, kad tuos senus filmus jau seniai perziurejom ir aptarem mirksiukas.gif

Ir kas Jums taip atsibodo? mirksiukas.gif Kaip suprasti ,,is lempos"??Man tai labiau ,,is lempos" Jusu komentaras... tongue.gif Pasidalinau man patikusiu filmu nuorodomis,ir ne tik senesniu,bet ir 2014 metu.Negi koki nusikaltima padariau??Kaip matau dar praeitoje temoje intensyviai buvo aptarinejamas Oi,ma-moc-ki,o sis filmas 2012 metu,tai Jus niekam burnos neuzciaupinejote...
Beja,nepatingejau,perverciau apie 20 temuciu,ir neradai jokios uzuominos i pvz. filma Три цвета любви 2003 metu,na taip,seniena,bet vertas demesio,nenuvalkiotas,gera vaidyba...Ir apie ta mistini apie II pasaul. kara irgi neradau diskusiju...Tikrai nepersu Jums nei savo nuomones,nei savo ,,skonio"...Nepatinka,tai tiesiog praleiskite mano nuorodas... mirksiukas.gif
Taip kad nebambekite--groziui kenkia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 05 20, 09:45)
tam yra pirmame puslapyje sudetos nuorodos visu senu temu mirksiukas.gif

Nuorodos tai yra,bet va filmu susisteminimo ner... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 20 gegužės 2014 - 10:10
QUOTE(Varinija @ 2014 05 20, 11:09)
Ir kas Jums taip atsibodo? mirksiukas.gif 

Nors temoje seniai, bet man irgi nemaiso senienos ikeltos blush2.gif Pasirodo, kad ju bunu nemaciusi, na tuo laiku ar laiko pritruko, ar siaip pro pirstus praleidau, o daba mielai pasiziuriu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 20, 01:18)
''Королева игры'' /2014/

Suintrigavo...Lauksiu tesinio... bigsmile.gif

Gal kam bus patogiau ziureti si filma cia...nieko nereik siuntineti... smile.gif

http://filmix.net/se...erial-2014.html
Atsakyti
Pabaigiau ziureti FIZRUK, gal dar yra tokio zanro kokiu naujienu?
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2014 05 19, 18:37)
žiūriu jūs taip gražiai čia visos bendraujate, ar priimsite ir mane į savo būrelį? smile.gif

4u.gif sveika, prisijungus 4u.gif

QUOTE(Varinija @ 2014 05 19, 18:52)
As cia irgi ,,prisiplakele"...

laba ir Tau 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 05 20, 01:18)
''Королева игры'' /2014/

suintrigavo cool.gif lauksiu visu seriju 4u.gif

laba ryta,
vis dar tebeziuriu_Не покидай меня (2013) - karinis - 3 jaunos merginos paimamos i fronta specialiai uzduociai, mokinamos kaip tapt žvalgybininkėmis. Įdomus be galo.
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 20, 11:09)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai pamenu, kad kažkas iš mūsiškių noriai žiūrėjo ir patiko.
Tai viena ausim išgirdau apie naują sezoną mirksiukas.gif
Когда выйдет Восьмидесятые 4 сезон
Восьмидесятые 4 сезон

user posted image

QUOTE(lotutee @ 2014 05 20, 08:25)
Nebambėki, <.....>
QUOTE(Varinija @ 2014 05 20, 10:09)
<.....>Taip kad nebambekite--groziui kenkia 4u.gif
Baikit mergaitės, temos veteranėms pabambėti galima irnesakyk.gif per šitiek puoselėtos temos metų, jau turi tokių 'privilegijų' ir 'galių' biggrin.gif
QUOTE(lotutee @ 2014 05 20, 13:54)
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Oi, ale tai gera ta jūsų mintis su sisteminimu bigsmile.gif Kadangi pasigedot tokio privalumo, tai gal tikrai kuri iš jūsų norėtų tą padaryti?
Paskui viską tvarkingai susmestumėm į puslapiuką... Manau mūsų mergaitės tam pritars, a ne, mergaitės?
Tuomet ne tik, kad vietos visoms po saule užteks, bet dar galėtumėm visos ir komfortabiliai jaustis po ta saule smile.gif

O šiaip tai nepriimkit viską taip jautriai... pabūsit, apšilsit kojas ir suprasit kas ką turėjo minty ir kas ko neturėjo minty.
P.S. tik nesijuokit, bet man toks jausmas, kad du nic'ai o žmogus vienas ir tas pats bigsmile.gif

Dievaži vaidenasi, gana dirbt, varau namo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 20, 16:16)
O šiaip tai nepriimkit viską taip jautriai... pabūsit, apšilsit kojas ir suprasit kas ką turėjo minty ir kas ko neturėjo minty.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu ka, siandien reiktu su kazkokiu filmu padraugaut, ko gero rinksiuosi Папа для Софии g.gif
Ir kas Jums taip atsibodo? mirksiukas.gif  Kaip suprasti ,,is lempos"??Man tai labiau ,,is lempos" Jusu komentaras... tongue.gif Pasidalinau man patikusiu filmu nuorodomis,ir ne tik senesniu,bet ir 2014 metu.Negi koki nusikaltima padariau??Kaip matau dar praeitoje temoje intensyviai buvo aptarinejamas Oi,ma-moc-ki,o sis filmas 2012 metu,tai Jus niekam burnos neuzciaupinejote...
Beja,nepatingejau,perverciau  apie 20 temuciu,ir neradai jokios uzuominos i pvz. filma  Три цвета любви 2003 metu,na taip,seniena,bet vertas demesio,nenuvalkiotas,gera vaidyba...Ir apie ta mistini apie II pasaul. kara irgi neradau diskusiju...Tikrai  nepersu Jums nei savo nuomones,nei savo ,,skonio"...Nepatinka,tai tiesiog praleiskite mano nuorodas... mirksiukas.gif
Taip kad nebambekite--groziui kenkia 4u.gif
Papildyta:

Pasirodo yra didesniu bambekliu uz mane hihihi.gif as pabambejau per 2 eilutes, kai kam keliolikos prireike nail.gif:
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 05 20, 15:16)
Tikrai pamenu, kad kažkas iš mūsiškių noriai žiūrėjo ir patiko.
Tai viena ausim išgirdau apie naują sezoną mirksiukas.gif
Когда выйдет Восьмидесятые 4 сезон
Восьмидесятые 4 сезон

user posted image

As, as ziurejau, man visai patiko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 05 20, 15:16)
P.S. tik nesijuokit, bet man toks jausmas, kad du nic'ai o žmogus vienas ir tas pats bigsmile.gif 

Nu va ir man tai kazka primena mastau.gif
Atsakyti
Sutemo kaip nakti, griaudzia istisai be perstojo doh.gif
Atsakyti