Laba
Kaip suprantu filmas apie žulikus
Сегодняшняя премьера
''Восьмерка'' /2013/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1225590
Pirmą kartą apie ją išgirdžiu
Вильма Кутавичюте в программе "Кто там..."
Новое имя в кино: Вильма Кутавичюте
Sveikos
"Уйти чтобы остаться" (2013) nepatiko. Nusibodo žiūrėt, prailgo ir nesudomino. Išvis mane tie atminties praradimai nervina kažkaip, neįtikina manęs, a'la meksikietiškas muilas - nukritau ir bac nieko neatsimenu
"Уйти чтобы остаться" (2013) nepatiko. Nusibodo žiūrėt, prailgo ir nesudomino. Išvis mane tie atminties praradimai nervina kažkaip, neįtikina manęs, a'la meksikietiškas muilas - nukritau ir bac nieko neatsimenu
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 19, 00:41)
Pasirašys Jis gerietis toks Internetu jis nelabai общительный, su juo reikiai tik gyvai Tik nežinau, kada gyvai matysiu...Planuota поездка gegužį nesigavo, o dabar daug visokių niuansų ir trukdžių...Geriausiu atveju rudenį pati jį tikrai matysiu, labai tikiuosi kad niekas nesutrukdys, tuomet tikrai paprašysiu. O mažu ir anksčiau... Šiaip vasarą Klaipėdoj būna, bet retai...Jau rašiau, kad su Sobaka kitais metais Lietuvon atvažiuos, tikiuosi kad jis vaidins, ne kitas, tai bus realus šansas pačiai pamatyt.
rimtai,jaučiu nugriūčiau gavusi autografą apie stovėjimą prie gyvo net nebekalbu,nes gulėčiau po kojomis
ką reiškia mėnuo be vyro prisiliettimo
QUOTE(vikaliu @ 2014 06 19, 08:46)
nukritau ir bac nieko neatsimenu
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 19, 09:38)
rimtai,jaučiu nugriūčiau gavusi autografą apie stovėjimą prie gyvo net nebekalbu,nes gulėčiau po kojomis
Nu, aš gyvas pavyzdys, kad galima išlikti gyvai
Šeštadieniui vėl malonumą žada "Муж на час"
KAip mane nervina ta stirna su briedžiu
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 19, 11:56)
Kol kas nepataikei
QUOTE(vikaliu @ 2014 06 19, 08:46)
Išvis mane tie atminties praradimai nervina kažkaip,
Aš irgi čia kada supratau kas man labiausiai nepatinka filmuose, na sakyčiau Didžiausia Blogybė Nr.1 - kai paima ir aktoriui pakeičia balsą, t.y. kai įgarsina kitas aktorius. Tai jau tada kaip sakoma- хуже некуда Na o nevykę susendinimai/nusendinimai būtų antroje vietoje.
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 19, 10:56)
KAip mane nervina ta stirna su briedžiu
Žinau apie kokią čia tu stirną ir briedį kalbi, buvau prisėdus prie svetimo pc, tai neduokD, kai išlindo.... Man priminei mano darbinio darbalaukio foną, niu argi negražu?
Čia kaip sakoma itin dera mūsų birželiui, guostis galima tik vienu bent jau nesnigs
Šiandien tokia smulkmena truputi prajuokino, tiksliau užrašas.
Važiuoju į darbą, sustoju užsidegus raudonam šviesoforui,
o priešais stovinčio automobilio užrašas ant galinio lango ties bagažine- ''Pagauk vėją - supakuosim''.
Tai turėjau kas veikt, kol važiavau vis mąsčiau ką tai galėtų reikšti?
Nes tokių va užrašų potekstė man kaip ir aiški:
''Atsargiai, maišau pedalus''
''Saugokis mano užpakalio!''
''Nelėk greičiau, nei skrenda tavo angelas sargas''
''Jei skaitai šį užrašą, tai nesilaikai atstumo!''
Na bet ''Pagauk vėją - supakuosim'', visiškai neaiški,
bet man kažkodėl asocijuojasi su kelių patruliais, pareigūnais
Laba
Gal kuri pamenat pavadinimą serialo, kai prabudo kitam kūne ir advokatę vaidina. Yra ir amerikiečių toks pats lyg. Na niekaip neprisimenu
Gal kuri pamenat pavadinimą serialo, kai prabudo kitam kūne ir advokatę vaidina. Yra ir amerikiečių toks pats lyg. Na niekaip neprisimenu
QUOTE(Visgi @ 2014 06 19, 12:24)
Žinau apie kokią čia tu stirną ir briedį kalbi, buvau prisėdus prie svetimo pc, tai neduokD, kai išlindo....
Man priminei mano darbinio darbalaukio foną, niu argi negražu?
Čia kaip sakoma itin dera mūsų birželiui, guostis galima tik vienu bent jau nesnigs
Į tavo darbalaukio temą dar labai šitas tiktų
QUOTE(Karablikas @ 2014 06 19, 13:37)
Ant greičio tik du kol kas prisiminiau su kūno apsikeitimais, tai Маргоша ir Любовь-морковьQUOTE(Ramsius @ 2014 06 19, 14:06)
Į tavo darbalaukio temą dar labai šitas tiktų
Dievuliau koks Čia jūsų nuosavas?
QUOTE(Visgi @ 2014 06 19, 14:10)
Ant greičio tik du kol kas prisiminiau su kūno apsikeitimais, tai Маргоша ir Любовь-морковь
su kūno apsikeitimais
Ne ne, ne nuosavas Interneto platybėse rastas, bet jau koks monstras
QUOTE(Visgi @ 2014 06 19, 15:10)
Ant greičio tik du kol kas prisiminiau su kūno apsikeitimais, tai Маргоша ir Любовь-морковь
Ne ne tie Ten viena storuliukė advokatė ir modelis
Papildyta:
Ui valioooo pati prisiminiau До смерти красива