Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

Сегодняшняя премьера

''Воронины'' (14 сезон) /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1224840

user posted image

Niu, nesušąlot?
Fuj kaip nemalonu lauke, bet tai dar baika pas mus kaip pas mus irnesakyk.gif
Bet va Estijoje sniegas iškrito swoon.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 18, 12:41)
Niu, nesušąlot?
Fuj kaip nemalonu lauke, bet tai dar baika pas mus kaip pas mus irnesakyk.gif
Bet va Estijoje sniegas iškrito swoon.gif

na, kad ir kaip nemalonu, bet sniego tai jau tikrai nesinori matyti pro langą g.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 06 18, 14:47)
na, kad ir kaip nemalonu, bet sniego tai jau tikrai nesinori matyti pro langą  g.gif

unsure.gif nu,kad tikrai nesinoretu unsure.gif Gamta akivaizdziai kersija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 18 birželio 2014 - 15:43
QUOTE(Visgi @ 2014 06 18, 12:41)
Сегодняшняя премьера
''Воронины'' (14 сезон) /2014/

Visgi, aciu aciu... notworthy.gif Vel turesiu saldainiuku clap.gif wub.gif

Sveikos 4u.gif

Paziurejau 22 минуты / 2014 / РУ /
user posted image

Labai patiko thumbup.gif Mano filmas biggrin.gif

Patiko ir Доброе имя (1-12 серии из 12) / 2014 /
user posted image
Tikrai - lengvas toks detektyvas ax.gif

Копы из Перетопа (1-2 серия из 2) / 2014 / ne, Невероятные приключения Алины (Невероятные приключения Алины Троянской) (1-4 серии из 4) / 2014 / - pradejom ziuret... briedas kazkos,nenormali pana... Gal kai bus kita nuotaika paziuresiu... Maniskis atsisake bigsmile.gif

Dabar ziuriu Подстава (1-4 серии из 4) / 2012 / РУ / liko 4 serija... Dabar patinka,manau, kad nuomone nepasikeis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 18 birželio 2014 - 17:11
QUOTE(spoorga @ 2014 06 18, 17:10)
Paziurejau 22 минуты / 2014 / РУ Labai patiko  thumbup.gif  Mano filmas  biggrin.gif
Dabar ziuriu Подстава (1-4 серии из 4) / 2012 / РУ / liko 4 serija... Dabar patinka,manau, kad nuomone nepasikeis blush2.gif
Uoj, man šitie irgi patiko friends.gif kiek pamenu ypač tas antras.
Man irgi tokie filmai patinka friends.gif

Papildyta:
Prisikvaotojau šiandien, v.ž. jau teeip ten apie tą serialo tęsinį klausinėja, klausinėja, kad jau matyt užkniso (mat dar net scenarijaus nėra parašyta), tai va išsamus atsakymas į užklausimą

''Подскажите, когда выйдет сериал военный украинский под названием "1944" ?

- К столетию в 2044 году...''

Tai čia po kiek, po 30 metų? Kaip čia, kad sulaukus lotuliukas.gif

QUOTE(daibava @ 2014 06 18, 13:47)
na, kad ir kaip nemalonu, bet sniego tai jau tikrai nesinori matyti pro langą
QUOTE(Nanita @ 2014 06 18, 15:42)
nu,kad tikrai nesinoretu unsure.gif Gamta akivaizdziai kersija.
Aha, ir aš nenusiteikus kažkaip su pufaikom vasara vaikščiot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 18, 17:29)

- К столетию в 2044 году...''[/b]

Tai čia po kiek, po 30 metų? Kaip čia, kad sulaukus lotuliukas.gif

thumbup.gif Tai as neskubesiu... dar spesiu paziuret ji iki bus tęsinys... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 18, 18:29)

''Подскажите, когда выйдет сериал военный украинский под названием "1944" ?

- К столетию в 2044 году...''

Oi ne kas būtų g.gif smile.gif
O aš dabar žiūriu Dykyj 4 sezoną ir ten Paškovas vaidina šantažuojamą policininką,teikiantį mafijoziam informaciją apie kolegas...Nu nesižiūri man jis ne geriečio vaidmenyj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 06 17, 10:20)
Pikta as del jo isdavysciu smile.gif Toks tiutia atrode,o va tau  smile.gif
trecias sezonas irgi geras,idomiai,lengvai ziurisi,jau tuoj pabaigsiu.Juokas tik,kad Sergejus vis su tais paciais marskiniais ir kaklaraisciu  smile.gif

mes su dukra žiūrim tai ta irgi juokias,kad visos serijos tas pats kostiumas lotuliukas.gif
o aš jo pasiilgusi wub.gif ,net neatkreipiau dėmesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 18, 21:51)
mes su dukra žiūrim tai ta irgi juokias,kad visos serijos tas pats kostiumas  lotuliukas.gif
o aš jo pasiilgusi  wub.gif ,net neatkreipiau dėmesio  blush2.gif

biggrin.gif Zalsvi marskiniai,ir zalias kaklaraistis. biggrin.gif Dar iki komplekto bordinio svarko truksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 18, 20:51)
o aš jo pasiilgusi  wub.gif ,net neatkreipiau dėmesio  blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 06 18, 21:21)
biggrin.gif Zalsvi marskiniai,ir zalias kaklaraistis. biggrin.gif Dar iki komplekto bordinio svarko truksta  biggrin.gif

Niu pirmuose sezonuose jo....aprangą mažai keičia ir kostiumas truputį великоват tongue.gif Nieko, paskui bus geriau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 19, 00:02)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Niu pirmuose sezonuose jo....aprangą mažai keičia ir kostiumas truputį великоват tongue.gif Nieko, paskui bus geriau wub.gif

dabar drąsos įgavus sugalvojau,o jeigu autografo paprašius,per virtualias pažintis ax.gif wub.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 18, 23:04)
dabar drąsos įgavus sugalvojau,o jeigu autografo paprašius,per virtualias pažintis  ax.gif  wub.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Pasirašys smile.gif Jis gerietis toks smile.gif Internetu jis nelabai общительный, su juo reikiai tik gyvai wub.gif Tik nežinau, kada gyvai matysiu...Planuota поездка gegužį nesigavo, o dabar daug visokių niuansų ir trukdžių...Geriausiu atveju rudenį pati jį tikrai matysiu, labai tikiuosi kad niekas nesutrukdys, tuomet tikrai paprašysiu. O mažu ir anksčiau... mirksiukas.gif Šiaip vasarą Klaipėdoj būna, bet retai...Jau rašiau, kad su Sobaka kitais metais Lietuvon atvažiuos, tikiuosi kad jis vaidins, ne kitas, tai bus realus šansas pačiai pamatyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 18 birželio 2014 - 23:42