Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 06 16, 16:24)
Ir mintyse dar galvoju, jau kokia страшненькая невестка Porošynos, Nadia ta (marti)... Hm, gal ir tau patiks. Jei ypač dar mėgsti tą Porošiną smile.gif Man tai visad simpatiška Екатерина Вуличенко.

drinks_cheers.gif doh.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 06 16, 14:43)
į vieną gretą su juo statau filmą "Вчера была война"

"Вчера закончилась война" radau tik tokį. Čia turbūt ne tas?

QUOTE(Visgi @ 2014 06 16, 16:24)
Beje, prisiminiua kad šis filmas ir buvo mano pirmoji pažintis su Игорь Петренко. Jis ten toks jaunas, vajeee...

Joooo, čia jis jaunutis, toks vaikiukas dar. Man jis įsiminė iš filmo "Папа напрокат". Čia jis jau toks suvyriškėjęs ir žavus wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na kaip faina, iš visų serijų sudėtos visos dainos, kaip Мишка Япончик'as mėgo sakyti ''шикарный вид! я вас умоляю'' biggrin.gif
Na bet tikrai, tos dainos, tas akcentas - žaismingas.
Man, ko gero, šis filmas labiausiai asocijuojasi su Odesa

ВСЕ одесские песни из фильма Жизнь Мишки япончика

user posted image

O jau jo frazės, nemirtingos biggrin.gif

''- Миша, не хочу!
- А ты думаешь я хочу?
- Миша, не хочу..
- Так надо, понимаешь? Для него надо, или для нее, я уж не знаю.''

''- Начинается вся эта романтика, сопли… Просто надо посылать сразу и все. Я решил, до тридцатничка никакой любви… Мне и так нормально.''

''- Та не машите руками, простудитесь.''

''- Миша!! Не ходи..
- Ну как не ходить? Там же люди ждут.''

''- Куда бежать, когда такая встреча.''

''- Хочешь стукни меня, прям здесь при
всех...хочешь я сам сейчас стукнусь.''

''- Прошу немного помолчать, иначе мне
придётся сделать что-то такое, за шо потом
всем будет неудобно.''

''- Миша, я Вас прошу, не принимайте это
близко к сердцу!
- Я не принимаю к сердцу, когда здесь
плюют на мое сердце.''

''- Считаю до трех, два уже было.''

''- Так и каков Ваш ответ? А то я не понимаю, а когда я не понимаю, я нервничаю.''

''- Ну идите, шо вы мне сердце рвете!''

''- Я не сильно умею сказать, но хочу.''

''- Ловите ушами моих слов.''
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 16, 20:27)
Na kaip faina, iš visų serijų sudėtos visos dainos, kaip Мишка Япончик'as mėgo sakyti ''шикарный вид! я вас умоляю'' biggrin.gif

o as jo neamaciau g.gif

Pabaigiau VGV,9 sezonas tikrai pats prasciausias.
Nera jis pats paciausias,bet nesigailiu paziurejus,neblogas smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2014 06 16, 17:58)
"Вчера закончилась война" radau tik tokį. Čia turbūt ne tas?

Завтра была война
kaip aš čia ne taip parašiau ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daibava: 16 birželio 2014 - 20:33
QUOTE(Visgi @ 2014 06 16, 20:27)

Mano pats paciausias serialas,ziurejau gal tris kartus,ir dar ziuresiu,neseniai rode per tv,ziurejau kaip pirma karta smile.gif
Aciu uz nuoroda,dainos wub.gif

Dabar ziuriu VGV smile.gif Baigiau 2 sezona.Pirmas sezonas,prastas,mano nuomone,istemptas,ziurejau eiline serija ir vis sakiau,kad si paskutine bet kazkaip perziurejau,2 sezonas daug geresnis.Ziuresiu trecia,si sezona kazkada macius,jei neklystu,tai siuose serijuose Sergejus apgaudines Olga su kita?

Sveiki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 16 birželio 2014 - 20:55
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 16, 20:26)
Pabaigiau VGV,9 sezonas tikrai pats prasciausias.

drinks_cheers.gif Aha, ten jau net Baryševui matosi kad viskas įkyrėjo bigsmile.gif Ne vaidina, o tiesiog atbūna prieš kamėrą savo laiką.

QUOTE(Nanita @ 2014 06 16, 20:54)

Dabar ziuriu VGV  smile.gif Baigiau 2 sezona.Pirmas sezonas,prastas,mano nuomone,istemptas,ziurejau eiline serija ir vis sakiau,kad si paskutine bet kazkaip perziurejau,2 sezonas daug geresnis.Ziuresiu trecia,si sezona kazkada macius,jei neklystu,tai siuose serijuose Sergejus apgaudines Olga su kita?

Šiose šiose smile.gif Pirmas taip, ir man labai ištemptas pasirodė. Ir dar 5 berods, kur kalėjime
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 06 16, 21:32)
Завтра была война
kaip aš čia ne taip parašiau  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

nieko tokio mirksiukas.gif reiks imt, jeigu ne daugiau kaip 4 serijos smile.gif

kaip laukiu atostogų... jaučiuosi nusikalus kaip ciucikas ir su nervų sistema jau matau, kad negerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 06 16, 16:44)
Kada kazin ides likusias Королева игры serijas?  g.gif  28 perziurejau, na tikrai dar ne pabaiga  schmoll.gif

tai, kad komentaruose rašo, kad būtent tiek jų ir yra, be to paskutinės serijos pabaigoj reklamavo kitą serialą.

labai įtraukė, labai patiko, bet pabaiga šokiravo. visą dieną vaikščiojau, iš galvos neišėjo. būčiau žinojus, kad tokia pabaiga, būčiau nežiūrėjus, laiko negaišus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 17, 00:00)
drinks_cheers.gif Aha, ten jau net Baryševui matosi kad viskas įkyrėjo bigsmile.gif Ne vaidina, o tiesiog atbūna prieš kamėrą savo laiką.
Šiose šiose smile.gif Pirmas taip, ir man labai ištemptas pasirodė. Ir dar 5 berods, kur kalėjime

Pikta as del jo isdavysciu smile.gif Toks tiutia atrode,o va tau smile.gif
trecias sezonas irgi geras,idomiai,lengvai ziurisi,jau tuoj pabaigsiu.Juokas tik,kad Sergejus vis su tais paciais marskiniais ir kaklaraisciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 06 17, 08:55)
labai įtraukė, labai patiko, bet pabaiga šokiravo. visą dieną vaikščiojau, iš galvos neišėjo. būčiau žinojus, kad tokia pabaiga, būčiau nežiūrėjus, laiko negaišus biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ziurejau Golubka, istempiau tik puse, nelipo kazko g.gif

Veter v litso vakar neblogai susiziurejo

Voditel.dlya.Veri nepatiko schmoll.gif
Atsakyti