Сегодняшняя премьера
''Чужая жизнь'' /2014/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1222314
Agnija Ditkovskytė ir Aleksejus Čadovas išrinko vardą savo pirmagimiui sūnui
Laba diena
"iklimpau" i VGV
Laba diena
"iklimpau" i VGV
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 09, 15:09)
na ir kaip sekasi
QUOTE(svelni @ 2014 06 07, 09:24)
vienos is dvyniu Арнтгольц vyras.
o si aktore turi sese dvyne?
QUOTE(Visgi @ 2014 06 07, 12:01)
labai grazi daina
QUOTE(vaya @ 2014 06 07, 19:50)
QUOTE(Visgi @ 2014 06 07, 20:02)
''Я всё преодолею'' /2014/
''Напрасная жертва'' /2014/
''Слепой расчет'' /2014/
''Чужая жизнь'' /2014/
''Напрасная жертва'' /2014/
''Слепой расчет'' /2014/
''Чужая жизнь'' /2014/
tiek geru filmu, o as kaip tycia negaliu per mobilu interneta siustis negaliu:(
laba vakara
perziurejau siandien 2 serialus
Будет светлым день, patiko, lengvas toks
Я всё преодолею neipatingas
Будет светлым день, patiko, lengvas toks
Я всё преодолею neipatingas
QUOTE(Visgi @ 2014 06 09, 13:27)
''Чужая жизнь'' /2014/
keturias serijas įveikiau,
bet kažkodėl finalas dar nėra labai aiškus
tad intriga šiokia tokia išlieka
QUOTE(Šokoladė @ 2014 06 09, 16:07)
na ir kaip sekasi
gerai,jau pradejau ketvirta sezona ziureti
paziurejau_Питер. Лето. Любовь / 2014 /_lengva, banaloka siek tiek melodrama apie seima_tevas, sunus ir mama. Sunus dirba bare barmenu, bet draugas pasiulo mesti darba bare ir ..vaziuoti laimes ieskoti i ..Piteri. Tevus pribloskia toks sunaus noras, bet...nors ir lb nenoredami isleist savo vienturelio, vistik islydi. Stoty tevas prisipazysta sunui, kad Pitery gyvena jo brolis, nes buvo laikas, kai tevas vazinejo i ilgas "darbo" komandiruotes Piterin, ten buvo isimylejes jauna aktore ir...ji pagimde jam dar 1 sunu, nes tikroji zmona tuo metu irgi
Idomus filmas, besipinantis keliais jaunuoliu gyvenimais
LABA RYTA
Idomus filmas, besipinantis keliais jaunuoliu gyvenimais
LABA RYTA
Žiūrėjau ''Слепой расчет'' /2014/ Patiko.
Анонс
Клип
http://kinozal.tv/de....php?id=1222076
Filmo aprašymas visur tai beveik nesąmoningas, vapščie, tikrai.
Ir žanras irgi. Kokia čia drama. Dramos čia tikrai nėra jokios,
bet 'kriminalinė melodrama' tai tikrai.
Vaikinas savo merginą pralošia kortomis jos darbdaviui (kriminalinio pasaulio atstovui). Šiaip ne taip pabėga jie ir slapstosi Maskvoje. Tik db dar ir 'pakabina' jam už jo merginą nežmonišką pinigų sumą kurią turi padengti per dvi savaites. O merginai žiauriai reikalingi pinigai jos mamos operacijai.
Sutinka ji naftos verslininką-prezidentą, v.ž. džentelmenų džentelmeną kaip aš sakau. Jis 'pasirašo' jai padėt. Tačiau ji turi su juo išvykti dviem savaitėm į jo namus.
Jai pasitaiko puiki proga ir mamos gydymo išlaidas padengti, ir save 'išsipirkti'.
Tas naftos verslininkas-prezidentas net nenutuokia į ką jis įsivėlė ištiesdamas savo pagalbos ranką.
Merginos pėdomis atseka ir jos vaikinas. Suranda kur jie gyvena. Įgyja to naftininko pasitikėjimą ir anas priima jį isavo kompaniją dirbti juristu.
Tačiau tai dar ne viskas. Mat yra ir kitų 'maitvanagių' jo artimoje aplinkoje, dėl tų milijonų, apie kuriuos jis net nenutuokia.
Клип
http://kinozal.tv/de....php?id=1222076
Filmo aprašymas visur tai beveik nesąmoningas, vapščie, tikrai.
Ir žanras irgi. Kokia čia drama. Dramos čia tikrai nėra jokios,
bet 'kriminalinė melodrama' tai tikrai.
Vaikinas savo merginą pralošia kortomis jos darbdaviui (kriminalinio pasaulio atstovui). Šiaip ne taip pabėga jie ir slapstosi Maskvoje. Tik db dar ir 'pakabina' jam už jo merginą nežmonišką pinigų sumą kurią turi padengti per dvi savaites. O merginai žiauriai reikalingi pinigai jos mamos operacijai.
Sutinka ji naftos verslininką-prezidentą, v.ž. džentelmenų džentelmeną kaip aš sakau. Jis 'pasirašo' jai padėt. Tačiau ji turi su juo išvykti dviem savaitėm į jo namus.
Jai pasitaiko puiki proga ir mamos gydymo išlaidas padengti, ir save 'išsipirkti'.
Tas naftos verslininkas-prezidentas net nenutuokia į ką jis įsivėlė ištiesdamas savo pagalbos ranką.
Merginos pėdomis atseka ir jos vaikinas. Suranda kur jie gyvena. Įgyja to naftininko pasitikėjimą ir anas priima jį isavo kompaniją dirbti juristu.
Tačiau tai dar ne viskas. Mat yra ir kitų 'maitvanagių' jo artimoje aplinkoje, dėl tų milijonų, apie kuriuos jis net nenutuokia.
Paziurejau Скорая помощь,patiko.Gaila,kad tik 16 seriju,si,kaip ir Sklifa,galeciau istisai ziureti Patinka ir man apie daktarus,ligonines ziureti.
Dabar galvoju,Земский доктор,atsisiusti bet kazkas is jusu sakete,kad nepatiko,prastas serialas,vien bobos rekia
Paziurejau Скорая помощь,patiko.Gaila,kad tik 16 seriju,si,kaip ir Sklifa,galeciau istisai ziureti Patinka ir man apie daktarus,ligonines ziureti.
Dabar galvoju,Земский доктор,atsisiusti bet kazkas is jusu sakete,kad nepatiko,prastas serialas,vien bobos rekia
Laba
Ania? Rėkia ir Zemskij doktor? Aš sakiau, kad Internuose Bykovas rėkia
Priimsit atgal bjaurią bobą? Gal tikrai man pasikeisti niką į tokį
Užkrėtėt su tuo VGV. Mačius esu pirmus sezonus per TV, bet vėl žiūriu nuo pradžios. Pažiūrėjau pirmo sezono 6 serijas. Su tokiu laiko trūkumu iki Naujųjų turėsiu ką veikt
QUOTE(Nanita @ 2014 06 10, 14:13)
Sveiki
Ania? Rėkia ir Zemskij doktor? Aš sakiau, kad Internuose Bykovas rėkia
Priimsit atgal bjaurią bobą? Gal tikrai man pasikeisti niką į tokį
Užkrėtėt su tuo VGV. Mačius esu pirmus sezonus per TV, bet vėl žiūriu nuo pradžios. Pažiūrėjau pirmo sezono 6 serijas. Su tokiu laiko trūkumu iki Naujųjų turėsiu ką veikt