Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(spoorga @ 2014 05 19, 17:27)
Glafiros dukra bus Pelageja ar Praskovija ar Aglaja
O Glafiros brolis -Miron, o sesuo - Ilarija doh.gif
O ką ji laukiasi?
QUOTE(lotutee)
žiūriu jūs taip gražiai čia visos bendraujate, ar priimsite ir mane į savo būrelį? smile.gif
Sveika, mielai prašom į mūsų ratelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2014 05 19, 18:37)
žiūriu jūs taip gražiai čia visos bendraujate, ar priimsite ir mane į savo būrelį? smile.gif

Sveika,lotutee! smile.gif As cia irgi ,,prisiplakele"... tongue.gif Bet manau,kad vietos po saule tikrai visoms uzteks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 19, 18:52)

Sveika, mielai prašom į mūsų ratelį smile.gif

4u.gif

QUOTE(Varinija @ 2014 05 19, 18:52)
Sveika,lotutee! smile.gif As cia irgi ,,prisiplakele"... tongue.gif Bet manau,kad vietos po saule tikrai visoms uzteks 4u.gif  4u.gif

biggrin.gif
baigineju žiūrėti "delo cesti" man jis visai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotutee: 19 gegužės 2014 - 18:25

Priimam su sąlyga, kad nekelsi per dieną daugiau kaip vieną rekomendaciją mirksiukas.gif ax.gif
Bjauri aš, bet jau yr kaip yr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2014 05 19, 17:37)

Sveika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 05 19, 17:52)
O ką ji laukiasi?

Nezinau... Bet, jei tris sunus turi, tai muset nori dukrytes ir pabandys, be to nuo 2012 (paskutiniojo gimimo) kak raz du metai bigsmile.gif

QUOTE(Tekšė @ 2014 05 19, 18:35)
Priimam su sąlyga, kad nekelsi per dieną daugiau kaip vieną rekomendaciją  mirksiukas.gif  ax.gif

Ir ismoksi skraidyt kaip Teksė blush2.gif
Atsakyti
Reik pagalbos... ax.gif Pries keleta metu per TV ziurejau seriala(nepamenu per kuri kanala),niekaip negaliu prisiminti pavadinimo...
Serialas apie II pasaul.kara.Kursantai ruosiami pagreitinatai (per keleta menesiu ) buti karininkais...Karo tame filme praktiskai nera...ju meiles istorijos,draugyste...Pamenu tik nuotrupom...ten toks idomus ,,enkavedisto" vaidmuo...stipri vaidyba,idomus personazas.Dar pamenu,kad vienas kursantas pavogia maisa kruopu is sandelio savo badaujanciai merginai,vos nepatenka po kariniu tribunolu...Labai siltas wub.gif ir idomus thumbup.gif filmas...Mielai darsyk pasiziureciau...
Atsakyti
Jeigu nematete sio serialo,rekomenduoju 4u.gif
Serialas 2003 metu ,12 seriju,apie triju draugu meile tai paciai merginai...Maciau ji pries keleta metu,labai patiko,ieskojau interneto platybese kone metus laiko,nes niekaip negalejau prisiminti pavadinimo,siandien pagaliau atradau... bigsmile.gif Tikrai stiprus serialas.Mielai pasiziuresiu darsyk...Kazko mane ant jau matytu filmu patrauke... g.gif

Три цвета любви (2003)

http://filmix.net/52...erial-2003.html
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 19, 14:05)

Julsita, be Brato dar laukia Муж на час  mirksiukas.gif Kolkas tiesa tik в производстве smile.gif

Sulauksim ax.gif ir žiūrėsim drinks_cheers.gif

Ti aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 19, 19:35)
Priimam su sąlyga, kad nekelsi per dieną daugiau kaip vieną rekomendaciją  mirksiukas.gif  ax.gif
Bjauri aš, bet jau yr kaip yr biggrin.gif

oi ninini tikrai jokių rekomendacijų, pirma jus pavyt su filmais reik biggrin.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif Susirinkau naujienas smile.gif Aciu mergaites 4u.gif
QUOTE(Varinija @ 2014 05 19, 19:33)
Jeigu nematete sio serialo,rekomenduoju 4u.gif
Serialas 2003 metu ,12 seriju,apie triju draugu meile tai paciai merginai...Maciau ji pries keleta metu,labai patiko,ieskojau interneto platybese kone metus laiko,nes niekaip negalejau prisiminti pavadinimo,siandien pagaliau atradau... bigsmile.gif Tikrai stiprus serialas.Mielai pasiziuresiu darsyk...Kazko mane ant jau matytu filmu patrauke... g.gif

Три цвета любви (2003)

http://filmix.net/52...erial-2003.html

Retai pasirodau, bet pabusiu bjauri ir pabambesiu blush2.gif Atsibodo tie siulymai is lempos senu filmu ir serialu, mes va kiek jau temukiu pribendravom, tai reikia susiprast, kad tuos senus filmus jau seniai perziurejom ir aptarem mirksiukas.gif
Atsakyti
''Королева игры'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1214671

user posted image

QUOTE(Ingaja @ 2014 05 19, 21:14)
<......>, mes va kiek jau temukiu pribendravom, tai reikia susiprast, kad tuos senus filmus jau seniai perziurejom ir aptarem mirksiukas.gif
Ingaja, tiesą sakai. Per tiek metų ir tiek temų, tai ojojoj kaip viskas gliaudyta išgliaudyta mastau.gif
Kaip aš sakau- nors sąžinė negraužia, kad kažko nematei biggrin.gif ....na, neskaitant ten vieną kitą.

Labos
Клип ''Папа для Софии'' /2014/
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
vel juoksites,bet as kaip visada,randu kazkokiu senenu,kurias jau seniai visos ziurejot biggrin.gif Vakar pradejau ziureti Vera,Nadezhda,Liubov cool.gif
Atsakyti