QUOTE(Ramsius @ 2014 06 06, 01:35)
Atsiprašau, bet negalėjau nepacituot
šmaikštuoliai QUOTE(saulyte525 @ 2014 06 06, 07:15)
Aš vis žiūriu "Пока станица спит / Казаки"<....>, jau 112 serijų sužiūrėjau
O ta Марыся vis tokia pat vriedna?QUOTE(Sim@ @ 2014 06 06, 11:29)
visoms likejimai is lietingos Palangos
Oooo, jau Palangoj. Šimtas metų ten nebuvau. Niu ir kaip dabar ten, orai? Pas mus čia Vilniuj, kaip aš ir mano vyresnėlis sako, - lietuviški orai. Nei karšta, nei šlapia QUOTE(svelni @ 2014 06 07, 08:24)
aktorius Вахтанг Беридзе pasirodo vienos is dvyniu Арнтгольц vyras.
Nu bet kaip jam neiseina vaidinti isimylejusio vyro...
Aš mačiau kažkokią laidą apie jų šeimyninį gyvenimą, dar tuomet pagalvojau, vajeee koks nesimpatiškas. Nu bet kaip jam neiseina vaidinti isimylejusio vyro...
Na bet čia aišku skonio reikalas. Va mano pusbroliui pati nesimpatiškiauisa moteris, net negali į ją žiūrėt,
tai Dan Balan и Вера Брежнева - Лепестками слез
O man tai ką aš žinau, gan normali ji. Nesibaidau kai ją pamatu.
Į pražtūtį nuvedė intrigos, sąmokslas, tam puiki terpė buvo jo žmonos flirtavimas, koketavimas, tuo puikiai ir meistriškai buvo pasinaudota, žinant koks jis pavydus, be proto mylintis savo žmoną, ir jam garbės reikalas ginti žmonos, vaikų, savo šeimos garbę. V.ž. per ją į jį.
Žudikas jo, neva jo žmonos meilužis (jau koks jis man atstumiantis, negaliu, fu), nebuvo nubaustas mirties bausme (tuo laikmečiu už dvikovas bausdavo tik mirties bausme), o Pushkino geriausią draugą išsiuntė į Kaukazą. Vat ir visa teisybė, lygybė.
Man buvo įdomu pažiūrėti šį filmą, nes tikrai stebino, kad toks dydis poetas, rašytojas, o apie jį beveik nieko nėr. Gaila.
Šis filmą, kurį žiūrėjau, tai galima pavadinti tik įvadiniu-pažintiniu. Man pasirodė kurtas paskubom ir apgraibom, kad tik 'mozaikos' bendras vaizdas susidėliotų ir tiek.
Juolab Snatkina ir Bezrukovas nepriekaištingai suvaidino, Tai gi buvo galima išnaudoti visą potencialą stipresniam filmo sukūrimui.
Galėtų ir apie kokį Lermontovą, Leniną, Lomonosovą filmą sukurti. Apie pastarąjį yra filmas-serialas, bet senas. Bet, kai anuomet mačiau, man pamenu patiko. Tai galėtų ir šviežiai sukūrti.
У лукоморья дуб зелёный
У лукоморья дуб зелёный;
Златая цепь на дубе том:
И днём и ночью кот учёный
Всё ходит по цепи кругом;
Идёт направо - песнь заводит,
Налево - сказку говорит.
Там чудеса: там леший бродит,
Русалка на ветвях сидит;
<.............>
Jei ne auksines vasaros
Eisiu ką nors pozityvaus paieškoti sau,
nes nuo vakar kažkokia melanchlija 'užpuolė'.