Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 04, 05:40)
drinks_cheers.gif jie man kazko panasus,kai broliai,abu nepatinka.
O siandien vaziuosiu  servisa,ten meistras labai panasus i situos du doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
lotuliukas.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 06 04, 12:16)
Aciu,Sima  4u.gif
Taip norejau sekmadieni,i parka Vingi,Rusijos diena,Dmitrij Koldun,Katazyna dainuos.Tu planuoji,Dievas juokiasi.

О...День России pas juos didelė šventė! Vo net 4 laisvas dienas turės. Švenčia su gulianijami, su fejerverkais, su jarmarkom , kaip priklauso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 04, 15:00)

О...День России pas juos didelė šventė! Vo net 4 laisvas dienas turės. Švenčia su gulianijami, su fejerverkais, su jarmarkom , kaip priklauso thumbup.gif

Na,pas mus kukliau,viena diena ir tai sekmadieni,taip sakant,неразгонишся pabaliavoti,rytoj darban smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 04, 11:08)
man patiko drinks_cheers.gif ten detektyvas,bet veiskmas vyksta kaime ax.gif Julsitai atrodo irgi patiko smile.gif

Taip taip,man patiko,tik pabaiga,kad reik laukt antro sezono

QUOTE(Nanita @ 2014 06 04, 13:01)
Sveiki,
kiek daug parasete,visko net neperskaiciau.Saunuoles,graziai bendraujate  biggrin.gif
Noriu kartu i diskusija,apie filma,Poceluj babocki,ir apie naujus/senus filmus,Sluzebnyj roman,Ironija sudby,Dzentelmen udaci,kurie mano akimis,netokie jau ir prasti,aisku originala neperspjaus.Ir apie VGV  smile.gif Bet vel sunus susirgo,tikriausiai vel antibu reikes.Jopstararai,atsiprasant,per paskutini pusmeti,trecia karta.Liudna,orai taisosi,o mes vel uzdaryti savaitej namie.

Geros dienos,mergaites 4u.gif

oi,t0ai ka man sneket,kai liepos 1 sueis 3 metai, o receptu pasas jau i pabaiga... Per 2 men 3antibu kursai.. Jau suniu kaukt noriul. Vienas gyd pasiule zuvu taukus. Bandom,ale kadclabai jaubsunkiai jie mums ryjasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 04 birželio 2014 - 21:26
QUOTE(Julsita @ 2014 06 04, 21:25)
Vienas gyd pasiule zuvu taukus. Bandom,ale kadclabai jaubsunkiai jie mums ryjasi

O kapsulėmis nebandei?

Atsakyti
Agnija Ditkovskytė ir Aleksejus Čadovas susilaukė pirmos atžalos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 05, 09:53)

Geras bigsmile.gif pasirodo jie ir realiame gyvenime pora bigsmile.gif seriale ''delo cesti'' vaidino porą ir sunelio susilauke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 05 birželio 2014 - 12:54
Sveikos visos 4u.gif Visgi, sveika sugrįžus 4u.gif žinau, kad jau seniai biggrin.gif

Filmų nežiūrėjau. Viską perskaičiau. Tyliu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 05, 08:53)

Aciu D, kad viskas laimingai, o jau buvau prisiskaicius... Kokie ziaurus zmones, raso, meluoja, net nemirksi

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 04, 23:07)
O kapsulėmis nebandei?

Bijau,kad jis dar nenurys.. Tenka kariauti tris kartus per dieną su skystais...
Atsakyti
Vikaliu, sveika sveika! smile.gif

Man graži ši porelė, Agne ir Chadov'as.

user posted image

Svarbu, kad viskas būtų ok. To ir linkiu.
Filmuose, kaip personažas
jis man toks truputi 'chuliganavotas' atrodo smile.gif
Patinka filmai ir su juo, ir su jo broliu.

----------------------------------
Anksčiau skaičiau, bet nepatikėjau (kaip ir apie Chadov'us), galvojau geltona spauda 'malkas skaldo', o pasirodo vis tik tiesa.

user posted image

Игорь Петренко хотел убить жену за измену

''Одна из самых красивых пар российского кино Екатерина Климова и Игорь Петренко все-таки приняли решение окончательно расстаться. Актеры подали заявление на развод. 25 апреля в Тверском районном суде Москвы было открыто дело о расторжении брака артистов.''

Toks jausmas, kad klipas buvo blogio pranašas, t.y. užkoduota būsima ateitis...lūžis santuokoje
Сломанные цветы

Игорь Петренко снял свою жену Екатерину

Игорь Петренко впервые прокомментировал новость о расставании с супругой.

«Любые взлеты-падения, сходы-расходы – это жизнь. Никто не знает, что найдешь, что потеряешь. Как и то, что есть разрыв, а что есть, наоборот, соединение. Мы воспринимаем это здесь и сейчас, поэтому эмоционально к этому относимся. Как к неожиданной новости. А на самом деле никто не знает, куда это ведет и во что выльется в итоге. Это все школа жизни, некий собственный путь», – приводит слова артист»

Mdaa, kaip aš sakau жизнь сложная штука....
Atsakyti
blink.gif
Екатерина Климова и Игорь Петренко,man si pora,pati paciasusia,is rusijos zvaigzdziu..buvo...
Jei tiketi ka raso ziniasklaida,ji dabar susitikineja,su Ramanu Archipovu(buves,grupes Челси,solistas)
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 05 birželio 2014 - 19:54
QUOTE(Nanita @ 2014 06 05, 19:46)
blink.gif Екатерина Климова и Игорь Петренко,man si pora,pati paciasusia,is rusijos zvaigzdziu..buvo...
Man žinai kas yra 'užsiciklinę', kad ji visad buvo stilingiausia ir nepriekaištinga, tokia elegantiška, a ne? Na bent jau spauda ir virtuali erdvė taip deklaruodavo. Net gal buvo ir titulą gavus nepamenu tiksliai, bet kažkas ta linkme buvo. Bet ji tikrai tokia visad pasitempus buvo. Stilinga.
Atsakyti