Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2014 06 03, 23:47)
Ir man nepatinka. Ir dar ats kitas labai nepatinka...Kuris ją mylėjo...Tas aktorius man fui...Ir kiek pamenų, Visgi irgi jo nemėgsta tongue.gif
Kas čia toks? Kadangi seniai tokia tema kalbėjom tai aš jau net pamiršau ko aš nemėgstu, na va dabar staigiai atsiminiua, norėjau sakyti/rašyti Zubkovas, vaje vaje, paskui prisiminiau, na tai v.ž. Viernikas ir kažkoks te Flinstonas, Filmanas, žinau kad iš F raidės pavardė (kai nežiūriu tai nepamenu), v.ž. Brake vaidina Arntgols vyrą, va taip gal aiškiau bus doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Visgi @ 2014 06 03, 23:52)
Kas čia toks? Kadangi seniai tokia tema kalbėjom tai aš jau net pamiršau ko aš nemėgstu, na va dabar staigiai atsiminiua, norėjau sakyti/rašyti  Zubkovas, vaje vaje, paskui prisiminiau, na tai v.ž. Viernikas ir kažkoks te Flinstonas, Filmanas, žinau kad iš F raidės pavardė (kai nežiūriu tai nepamenu), v.ž. Brake vaidina Arntgols vyrą, va taip gal aiškiau bus doh.gif

Сергей Юшкевич. O tas if tai Андрей Финягин tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 04, 00:47)
Ir man nepatinka. Ir dar ats kitas labai nepatinka...Kuris ją mylėjo...Tas aktorius man fui...

drinks_cheers.gif jie man kazko panasus,kai broliai,abu nepatinka.
O siandien vaziuosiu servisa,ten meistras labai panasus i situos du doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas matet Пасечник? Vertas imtis kelionei? g.gif Mama ji isgyre, bet noriu isgirsti jusu nuomones 4u.gif
http://www.seasonvar...-Pasechnik.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 04 birželio 2014 - 07:28
10 seriju perziurejau Veronika....dar liko 6, nu nelimpa niekaip schmoll.gif net neidomu kaip baigsis, nebesikankinsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 04, 08:28)
Kas matet Пасечник? Vertas imtis kelionei? g.gif Mama ji isgyre, bet noriu isgirsti jusu nuomones 4u.gif
http://www.seasonvar...-Pasechnik.html

man patiko drinks_cheers.gif ten detektyvas,bet veiskmas vyksta kaime ax.gif Julsitai atrodo irgi patiko smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
kiek daug parasete,visko net neperskaiciau.Saunuoles,graziai bendraujate biggrin.gif
Noriu kartu i diskusija,apie filma,Poceluj babocki,ir apie naujus/senus filmus,Sluzebnyj roman,Ironija sudby,Dzentelmen udaci,kurie mano akimis,netokie jau ir prasti,aisku originala neperspjaus.Ir apie VGV smile.gif Bet vel sunus susirgo,tikriausiai vel antibu reikes.Jopstararai,atsiprasant,per paskutini pusmeti,trecia karta.Liudna,orai taisosi,o mes vel uzdaryti savaitej namie.

Geros dienos,mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 06 04, 13:01)
Bet vel sunus susirgo..

sveikatos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 06 04, 13:07)
sveikatos 4u.gif  4u.gif

Aciu,Sima 4u.gif
Taip norejau sekmadieni,i parka Vingi,Rusijos diena,Dmitrij Koldun,Katazyna dainuos.Tu planuoji,Dievas juokiasi.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 04, 11:08)
man patiko drinks_cheers.gif ten detektyvas,bet veiskmas vyksta kaime ax.gif Julsitai atrodo irgi patiko smile.gif

Aciu, tada siunciuosi drinks_cheers.gif
Nanita, su vaikais taip jau yra doh.gif Saviski iki atostogu irgi istremiau i kaima, pas senelius, kad vaiksciotu apie ji kaip apie zasiuka, kad, neduokDie, nesusirgtu kelionei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 04, 13:18)
Aciu, tada siunciuosi drinks_cheers.gif
Nanita, su vaikais taip jau yra doh.gif Saviski iki atostogu irgi istremiau i kaima, pas senelius, kad vaiksciotu apie ji kaip apie zasiuka, kad, neduokDie, nesusirgtu kelionei doh.gif

Tai vat,ir mums kelione ant noses.Lakstau siandien kaip isprotejus,gerkle skalaujame kas 15 min,arbatos,kompotai,inhaliacijos,vedinimai,kad tik be antibiotiku.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 06 04, 13:16)
Tu planuoji,Dievas juokiasi.

drinks_cheers.gif

pradejau ziuret_Инквизитор (1-12 серии из 12) (Юрий Мороз) / [2014, триллер, детектив_neblogas toks filmas.
Atsakyti