QUOTE(Visgi @ 2014 06 03, 19:56)
Oi man atrodo tu čia be reikalo taip
užrekomendavai, ką darysi jei teks dabar dalintis?
Ramsiau, vis pamirštu paklausti, klausyk, o šitas filmas kaip suprantu tau pats pačiausias (iš visų jo filmų), a ne?
Kuo daugiau tuo geriau))) Galėsim visos su kvietkom braukti į Sobaką kitais metais)))
Ne
Vat užklausei, ir net nežinau....Ko gero iš visų būtų
Ana Karenina, jei rimtai....Ten bent jau rimtas filmas ir rimti aktoriai, ne koks muilas. O kiti...Paskutiniuose jsi net nevaidina...Ir VGV 9 ir Bratuose, ir Žena oficera (čia tai išvis
)...Plika akim matyti kad atkalba teksta pries kamerą ir tiek. Dar gal Sročno v nomer buvo imanoma ziureti.....
As jau nebesugebu kartais ziureti i siuzeta o analizuoju grynai vaidyba....Kaip kokai kritikė))) Jau tiek visko mačiau ir žinau))) Greit galėsiu rašyti kritinius straipsnius))) O iš esmės, kad jau užklausei, gaila kad žmogus iš Tabakerkos išėjo. Ir Tabakovo buvo vertinamas, ir daug žadantis buvo. Ir žinau kodėl išėjo ir pasidavė į tas muilo operas. Rezultate - neliko aktoriaus. Mačiau, nepagailėjau laiko ir smegenų Dostojevskio "Idiotą" Tabakerkos pastatymo...Mačiau "Psichą"...Mačiau dar porą...Va ten tai yra į ką pažiūrėti. Buvo aktorius. O dabar neliko. Tai nėr ką ir pasakyti...
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 03, 20:22)
Kaip mane nervina tas jos pirmas vyras
man sis aktorius nepatinka,o cia dar toks vaidmuo
Ir man nepatinka. Ir dar ats kitas labai nepatinka...Kuris ją mylėjo...Tas aktorius man fui...Ir kiek pamenų,
Visgi irgi jo nemėgsta
QUOTE(spoorga @ 2014 06 03, 21:18)
Nepatinka man tie perdarymai... Tarnybini romana bandziau ziuret ... tikrai bandziau... nesugebejau iki galo ''datraukt''
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 06 03, 22:04)
Tas
senas Sluzhebny roman vienas ir mano mylimiausių, kiek bežiūrėtum- nemirtingas.
Buvo periodas kad kasdien žiūrėjau. Moku beveik mintinai.
Obožaju šitą filmą