Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 06 03, 20:54)
Man atrodo Ironija sudby gal pusę velnio, bet jaučius
Джентльмены, удачи! 2012 visai nesąmonė.

drinks_cheers.gif dar sita nesamone priminei doh.gif

Kaip tik su vyru bandem paziuret Do svidanija malchiki. Podolskije kursanty... 2 serijas istampem... istemptas labai... metem ta brudna reikala, nes 16 seriju tikrai nesikankinsim - nusprendem blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 03 birželio 2014 - 21:13
QUOTE(spoorga @ 2014 06 03, 21:09)
drinks_cheers.gif dar sita nesamone priminei doh.gif
O tu ką, rimtai matei? Na ir kaip? Tikra nesąmonė jaučiu, a ne?

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 03, 21:13)
O tu ką, rimtai matei? Na ir kaip? Tikra nesąmonė jaučiu, a ne?

Nemaciau... uzteko ir man anonsu....

Nepatinka man tie perdarymai... Tarnybini romana bandziau ziuret ... tikrai bandziau... nesugebejau iki galo ''datraukt'' Nepatinka man ir Jolki visokios arba visokie Samy lutchi film... Fu nepatinka blink.gif Nesuprantu tokiu
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 06 03, 21:18)
Nepatinka man tie perdarymai... Tarnybini romana bandziau ziuret ... tikrai bandziau... nesugebejau iki galo ''datraukt'' Nepatinka man  ir Jolki visokios arba  visokie  Samy lutchi film... Fu nepatinka blink.gif  Nesuprantu tokiu
O man tas Служебный роман. Наше время. Трейлер visai gerai susižiūrėjo.
Bat aš žinau kodėl. Dėl aktorių. Jau tas vyrukas su tuo savo balsu tai man nemirtingas,
pamenu kai patį patį pirmą kartą su juo pamačiau filmą, tai pamaniau,
kad čia ne jo balso tembras, o kad jis išsidirbinėja su tuo savo balsu biggrin.gif
Atsakyti
Ir va šitas dar patiko su juo
трейлер ''8 первых свиданий''

Laukiu dar šiemet pasirodysiančio

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 03, 21:31)

Man matyt originalai viska ''pramusa'' ... Be Ironija sudby nepraeina nei vieni NM ( tik sie NM buvo be jo)... "'Sluzhebnij roman"'' macius n+k kartu... myliu si filma... Moku beveik mintinai...

Ai dar man kazko prisimine Izobrazhaja zhertvu 2006... Gal del to, kad Lija Achedzakova vaidina, ar kad ''chernaja komedija'', ar kad ten japonu restorane scenu yra... Bet sisman labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 03 birželio 2014 - 22:01
QUOTE(spoorga @ 2014 06 03, 21:59)
''Sluzhebnij roman"'' macius n+k kartu... myliu si filma...  Moku beveik mintinai...

Ai dar man kazko prisimine Izobrazhaja zhertvu 2006... Gal del to, kad Lija Achedzakova vaidina, ar kad ''chernaja komedija'', ar kad ten japonu restorane scenu yra... Bet sisman labai patiko thumbup.gif

Tas senas Sluzhebny roman vienas ir mano mylimiausių, kiek bežiūrėtum- nemirtingas.

Tokio filmo nei žiūrėjus nei mačius aš schmoll.gif Net nžn ką reiškia tas žodis sisman mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 03, 21:24)
Bet tai koks jis įvairialypis aktorius...

drinks_cheers.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 06 03, 21:44)
drinks_cheers.gif  Bezrukovas geras , man patinka...

man ir jis patinka, jei ka ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 06 03, 21:54)
''Прощай, любимая!'' /2014/

idomus turetu buti cool.gif lauksiu visu seriju 4u.gif

ka tik baigiau ziuret_Плюс Любовь (1-16 серии из 16), 2014_kiek pamenu, kazkuri rasete, kad nuobodus, bet man lb patiko. Gaila buvo tos pagrindines aktores, jaunos naivios merginos, kuri patikejo meile, vaikinu ir grazia judbieju ateitim,,o bjauriausia, tai jos motina, kuri pati nelaiminga gyvenime ir sau laimes neradusi, dar ir dukrai nurodinejo, ka ir kaip daryt.. Man tai patiko sis serialas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 03, 20:54)
''Прощай, любимая!'' /2014/

pirma serija sudomino kas ir kaip ten bus toliau
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 03, 22:04)
Tas senas Sluzhebny roman vienas ir mano mylimiausių, kiek bežiūrėtum- nemirtingas.

Tokio filmo nei žiūrėjus nei mačius aš schmoll.gif Net nžn ką reiškia tas žodis sisman mastau.gif

Shis man - shitas man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 06 03, 22:14)
pirma serija sudomino kas ir kaip ten bus toliau
Man iš anonso irgi patiko. Gal tikrai gan neblogas ir liks.
QUOTE(spoorga @ 2014 06 03, 22:19)
Shis man - shitas man  lotuliukas.gif
O tai tau biggrin.gif

Žiūriu Трейлер
''Авантюристы'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1210724

Nors kinozale dar abejotinos kokybės, tačiau čia YouTube'je kokybė labai labai net nebloga.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 03, 19:56)
Oi man atrodo tu čia be reikalo taip užrekomendavai, ką darysi jei teks dabar dalintis? biggrin.gif Ramsiau, vis pamirštu paklausti, klausyk, o šitas filmas kaip suprantu tau pats pačiausias (iš visų jo filmų), a ne?

lotuliukas.gif Kuo daugiau tuo geriau))) Galėsim visos su kvietkom braukti į Sobaką kitais metais)))
Ne schmoll.gif Vat užklausei, ir net nežinau....Ko gero iš visų būtų Ana Karenina, jei rimtai....Ten bent jau rimtas filmas ir rimti aktoriai, ne koks muilas. O kiti...Paskutiniuose jsi net nevaidina...Ir VGV 9 ir Bratuose, ir Žena oficera (čia tai išvis doh.gif )...Plika akim matyti kad atkalba teksta pries kamerą ir tiek. Dar gal Sročno v nomer buvo imanoma ziureti.....As jau nebesugebu kartais ziureti i siuzeta o analizuoju grynai vaidyba....Kaip kokai kritikė))) Jau tiek visko mačiau ir žinau))) Greit galėsiu rašyti kritinius straipsnius))) O iš esmės, kad jau užklausei, gaila kad žmogus iš Tabakerkos išėjo. Ir Tabakovo buvo vertinamas, ir daug žadantis buvo. Ir žinau kodėl išėjo ir pasidavė į tas muilo operas. Rezultate - neliko aktoriaus. Mačiau, nepagailėjau laiko ir smegenų Dostojevskio "Idiotą" Tabakerkos pastatymo...Mačiau "Psichą"...Mačiau dar porą...Va ten tai yra į ką pažiūrėti. Buvo aktorius. O dabar neliko. Tai nėr ką ir pasakyti... verysad.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 03, 20:22)
Kaip mane nervina tas jos pirmas vyras doh.gif man sis aktorius nepatinka,o cia dar toks vaidmuo doh.gif

Ir man nepatinka. Ir dar ats kitas labai nepatinka...Kuris ją mylėjo...Tas aktorius man fui...Ir kiek pamenų, Visgi irgi jo nemėgsta tongue.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 06 03, 21:18)
Nepatinka man tie perdarymai... Tarnybini romana bandziau ziuret ... tikrai bandziau... nesugebejau iki galo ''datraukt''

thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 06 03, 22:04)

thumbup.gif Buvo periodas kad kasdien žiūrėjau. Moku beveik mintinai. Obožaju šitą filmą thumbup.gif wub.gif
Atsakyti