Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 03, 07:57)

Kaip tik savaitgali pasiziurejau, galvojau, su jumis aptarsiu biggrin.gif Sukliude Panino mirtis-itariu, sugalvota kitaip buvo pabaiga, o dabar kazkaip pritempta. blush2.gif Neitikino "Kniaziaus" paleidimas-neva del moteriskiu ivertinimo doh.gif Turejo buti kazkaip kitaip numatyta. g.gif
Ir truko man zvalgiu ateities aprasymo, na kaip kad filmo gale buna: ta ir ta kariavo ten ir ten, ta ir ta zuvo ten ir ten, ta ir ta padare karjera ir pan.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 03, 08:15)
Kaip tik savaitgali pasiziurejau, galvojau, su jumis aptarsiu biggrin.gif Sukliude Panino mirtis-itariu, sugalvota kitaip buvo pabaiga, o dabar kazkaip pritempta. blush2.gif Neitikino "Kniaziaus" paleidimas-neva del moteriskiu ivertinimo doh.gif Turejo buti kazkaip kitaip numatyta. g.gif
Ir truko man zvalgiu ateities aprasymo, na kaip kad filmo gale buna: ta ir ta kariavo ten ir ten, ta ir ta zuvo ten ir ten, ta ir ta padare karjera ir pan.

pabaiga ir man nepatiko.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Per TV3 rodo VGV 1 sezona lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 02, 20:53)

И как я сразу недогадалась,apie ka kalba biggrin.gif
Seniai,pora seriju,pirmo sezono,esu macius,o del ko,toliau,neziurejau,kai ir Visgi,nepomniu.Atsimenu,man mano teta vis sake,ziurek,labai,gyvenimiskas,jautrus serialas,ji tai tikriausiai visus sezonus macius po kelis kartus smile.gif Galvoju,gal ir man atsisiusti,kad neatstovat nuo jusu biggrin.gif Bet o jei patiks,laiko tai ziurejimui visai neturiu.
Atsakyti
Каникулы строгого режима. Полная версия, 2009 - patiko, nors ir komedija, nors...nesupratau, kur reikejo juoktis? ax.gif blush2.gif
S.Bezrukovas _ "meile" mano vaidino:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 03 birželio 2014 - 12:19
QUOTE(Nanita @ 2014 06 03, 12:06)
И как я сразу недогадалась,apie ka kalba  biggrin.gif
Seniai,pora seriju,pirmo sezono,esu macius,o del ko,toliau,neziurejau,kai ir Visgi,nepomniu.Atsimenu,man mano teta vis sake,ziurek,labai,gyvenimiskas,jautrus serialas,ji tai tikriausiai visus sezonus macius po kelis kartus  smile.gif Galvoju,gal ir man atsisiusti,kad neatstovat nuo jusu  biggrin.gif Bet o jei patiks,laiko tai ziurejimui visai neturiu.

Nu vat matai tongue.gif Kaip ir Visgi, kažkiek matei ir metei smile.gif
Aš šį filmą buvau pasilikusi užsigardžiavimui, po jau visų mano peržiūrėtų...Daug serijų, jaučiau kad turėsiu neblogą laiką tongue.gif Taip ir buvo bigsmile.gif Pamatysi, patiks, ir peržiūrėsi vienu ypu tongue.gif
Atsakyti
gera buti tokia, kaip filmo heroje_Свободная женщина, 2002
Свободная женщина 2, 2003 4u.gif
Atsakyti
Полет. Три дня после катастрофы, 2013 - rimtas ir graudus filmas ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu prisidet prie pagyru VGV... Labai patiko man sis serialas... Sezonu gal dvieju paskutiniu nemaciau... Bet pirmieji sezonai tai thumbup.gif
Atsakyti
Jau ziuriu pirma sezona VGV cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 03, 18:14)
Jau ziuriu pirma sezona VGV cool.gif

Nu va, vieno vakaro užteko kalboms apie filmą ir jau rezultatai smile.gif Ir kaip? Man tik labai nepatiko kad Baryševas 1 sezone ne savo balsu kalbėjo. Taip jau nesiderina man nors tu ką... doh.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Gal galite parasyti is kokio cia filmo? mirksiukas.gif Ditkovskyte ,o kokiam filme... g.gif

https://www.youtube....h?v=4mdkkzjtMd0
Atsakyti