Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2014 06 02, 21:26)
Vot nesakysim, kuriame sezone mirksiukas.gif Žiūrėk iš pradžių viską mirksiukas.gif
Ot zažymos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2014 06 02, 21:33)
o kiek dar žliumbiau aš blush2.gif  doh.gif  doh.gif oi tas serialas man pats pačiausias, kolkas antro tokio dar nemačiau wub.gif

Aš nežliumbiau, bet man vistiek wub.gif wub.gif wub.gif O tas pakvietima spietų O prisimenat "Такое ощущение что вы только вчера права купили! - Завтра собираюсь покупать!" lotuliukas.gif Arba "Я парковалась а вам обязательно было в эту дырку влезть? - Девушка, мне всё равно, в какую!" lotuliukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 06 02, 21:38)
Ot zažymos biggrin.gif

Nu tak tak, nori ji mat gabalais žiūrėti, čia pietus, čia vakarienę...Reik viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 02, 21:51)
Nu tak tak, nori ji mat gabalais žiūrėti, čia pietus, čia vakarienę...Reik viska 4u.gif
Aš tau duosiu tak tak, aš nygdy gabalais nežiūriu biggrin.gif Bet tai gausi tu man jei ten kokiam tik 9-am sezone pietaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 02, 21:58)
Aš tau duosiu tak tak, aš nygdy gabalais nežiūriu biggrin.gif Bet tai gausi tu man jei ten kokiam tik 9-am sezone pietaus biggrin.gif

Oi ne, tiek ilgai nereiks laukti. Pats pačiausias pakvietimas pietų arti pradžios tongue.gif Paskum dar viena sbuvo...irgi man patiko, ant susitaikymo......
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 02, 21:51)
O prisimenat "Такое ощущение что вы только вчера права купили!  - Завтра собираюсь покупать!" lotuliukas.gif  Arba "Я парковалась а вам обязательно было в эту дырку влезть? - Девушка, мне всё равно, в какую!" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš esu VGV gerbeja. Žiūrėjau nuo tada kai prasidejo serialas. tai išeina kad prieš kokių gerų 10 metų doh.gif doh.gif doh.gif negaliu patiket doh.gif
Man didelį įspūdį paliko Marija Parošina. Nuo visai jaunutes merginos iki subrendusios moters. Ir manieros žavi, ir stilius,Ir jos draugyste su Nadia, man tokios jos skirtingos.
Tikrai serialas vertas demesio. Aisku buvo serijų ir ištęstų, ir be ryšio. Bet manau kiekviena ras sau tinkamas serijas ir paverkti, ir pasidžiaugti, ir susimąstyti. Taip kad drąsiau kibti į 9 sezonus thumbup.gif
Aš dabar "ant" ilgųjų serialų pakibusi:
Saškos- ištęstas, bet ką padarysi, reik baigt, nors viskas ten aišku
Королева игры - kerštas, meilė, kol kas intriguoja. Muzika abai patinka
Земский доктор (5 сезон)-nebeįdomus, tik rėkaloja kaimo babcės, turbūt mesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaya: 02 birželio 2014 - 22:13
QUOTE(vaya @ 2014 06 02, 22:11)
tik rėkaloja kaimo babcės, turbūt mesiu
Oi prisijuokiau, priminė man šitie žodžiai dar du filmus, tik nepamenu kurios čia tokios dvi rašė, v.ž. viena narė rašė panašiai- ''Viskas gerai ten su tuo Jeseninu, bet rėkauja ir rėkauja su tom eilėm, net jau nusibodo'', o kita rašė- ''Su Internais viskas ten normaliai, tik jau tas ''Bykovas'' nusibodo- šūkalioja ir šūkalioja, dar vis nenustoja'' biggrin.gif
Atsakyti
Dar apie VGV tongue.gif

Man visai patiko pažiūrėti
Ярослав Бойко в сериале Всегда Говори Всегда. Крупный план. Телепередача. Феникс Кино

ir

Мария Порошина в сериале Всегда Говори Всегда. Крупный план. Телепередача. Феникс Кино
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 02, 23:25)
Oi prisijuokiau, priminė man šitie žodžiai dar du filmus, tik nepamenu kurios čia tokios dvi rašė, v.ž. viena narė rašė panašiai- ''Viskas gerai ten su tuo Jeseninu, bet rėkauja ir rėkauja su tom eilėm, net jau nusibodo'', o kita rašė- ''Su Internais viskas ten normaliai, tik jau tas ''Bykovas'' nusibodo- šūkalioja ir šūkalioja, dar vis nenustoja'' biggrin.gif

Kad kitaip ir nepasakysi, kaip tik rėkalojimai lotuliukas.gif Reikia nereikia, bet rėkia. Ypač tai jaučiasi, kai filmas eina kaip fonas, ką nors namie veikiant. Turinio jau net nepamenu, o gal jo net nėra doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ikalbejot lotuliukas.gif jau siunciu VGV biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 02, 14:56)
Сегодняшняя премьера

''Куприн''/2014/

Pradejau vakar ziureti. Toks so-so. Gal isivaziuos drinks_cheers.gif Bet jis kur kas geriau ziurisi, nei "Besy" pagal Dostojevski, ten pasiziurejau dvi serijas, nesupratau, apie ka, ir meciau blush2.gif Cia bent jau aiski pagrindine mintis thumbup.gif Vaidina ir Braginas thumbup.gif Ir daug zymiu artistu, kuriu pavardziu nepamenu.

Isvyksiu i poilsine kelione, ka rekomenduotumet parsisiusti? Pernai per atostogas, pagal jusu rekomendacijas, taip smagiai pasiziurejom "Razvecitsy" thumbup.gif Duokit dabar irgi ka nors smagaus/idomaus ir ne muilo operos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 03, 07:06)
Isvyksiu i poilsine kelione, ka rekomenduotumet parsisiusti? Pernai per atostogas, pagal jusu rekomendacijas, taip smagiai pasiziurejom "Razvecitsy" thumbup.gif Duokit dabar irgi ka nors smagaus/idomaus ir ne muilo operos 4u.gif

o sita matei? g.gif

http://kinozal.tv/de....php?id=1186508

Atsakyti