Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Nanita @ 2014 06 02, 19:35)
Koki jus seriala aptarinejate? ax.gif ivedziau i google VGV,meta,kazkokius driverius,kompiuterio p biggrin.gif rogramas doh.gif
Jos gi čia šūūstrai, koduoja vis biggrin.gif Šį kartą ir aš jau be pagalbos prisiminiau ta šifruotę VGV biggrin.gif
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 02, 19:35)
ir ka tik paziurejau "Konikuly strogovo rezima" irgi labai patiko thumbup.gif prisimenu vyras sake paziureti,bet matyt pamirsau smile.gif
Aš iki dabar pamenu, kai kažkada ten kažkokį fragmentą prieš šimtą metų mačiau- pagalvojau, na kas čia per nesąmonė doh.gif Tai tiek metų praėjo ir pažiūrėjau dabar. Nžn, gal kad Diuževas nepatiko man ar kaip ten buvo, nipomniu
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 02, 19:46)
Aš jį esu pasižadėjusi pasižiūrėti, gi ten mano favoritas Daniilas S. vaidina.

Labas vakaras
Prisipažinkit, kas pavogė vasarą???
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 02, 20:59)
Aš iki dabar pamenu, kai kažkada ten kažkokį fragmentą prieš šimtą metų mačiau- pagalvojau, na kas čia per nesąmonė doh.gif Tai tiek metų praėjo ir pažiūrėjau dabar.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif as irgi ta pati pagalvojau hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 06 02, 20:59)
Aš jį esu pasižadėjusi pasižiūrėti, gi ten mano favoritas Daniilas S. vaidina.

Labas vakaras
Prisipažinkit, kas pavogė vasarą???

kazkada,laaabai seniai,2 sezonus esu paziurejus,patiko labai,bet...jeigu praderti ziureti reikia nuo pradziu,o mane stabdo seriju skaicius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 02, 20:37)
jeigu praderti ziureti reikia nuo pradziu,o mane stabdo seriju skaicius g.gif

dings tie stabdžiai irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 02 birželio 2014 - 20:53
kam patinka fantastika, tai puikiai tiks_Тайный город (1-8 серии), 2014 4u.gif o man labai patiko_Разорванные нити (1-2 серии из 2), 2014 - lengva gyvenimo melodrama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2014 06 01, 15:55)
Ramsiau   ax.gif žiūriu VGV- gal 5 kartą  irnesakyk.gif
Nu širdis dainuoja kai Baryševas pakvietė pietų Olgą  wub.gif Pamaniau, ateisiu su tavim pasidžiaugti laugh.gif

wub.gif wub.gif wub.gif gal man to serialo dabar trūksta wub.gif
Atsakyti
kazkada,laaabai seniai,2 sezonus esu paziurejus,patiko labai,bet...jeigu praderti ziureti reikia nuo pradziu,o mane stabdo seriju skaicius g.gif
Aš irgi, kažkada kažkada, labai seniai kaip sakoma
в некотором царстве в некотором государстве žiūrėjau, tik nepamenu db ar ten 1-mą ar 2-rą sezona, bet nepabaigiau dėl kažkokių priežasčių, žinau kad per TV žiūrėjau, gal ten kokią transliaciją vasaros metu nutraukė, nūū nžn dabar doh.gif Apie serijų skaičių tai čia jau turbūt mieloč, bet kaip čia parašo sezonų skaičių, pvz 9, tai net akys ant kaktos išsiverčia, bet jei tiek čia patinka moteroms, tai tikrai matyt dėmesio vertas, gi nemeluos. Aš matyt ko tik bijau- kad tik neužsikabliuot, nes inakrą dabar nuleist man nelabai tinkamas metas biggrin.gif Reik palaukt atostogų, kad tokiam reiklaui pasirašyt biggrin.gif

Va va, dar ir Apuokas sako- neliks stabdžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2014 06 02, 21:53)

drinks_cheers.gif labai greitai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 02, 21:37)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif as irgi ta pati pagalvojau hihihi.gif
Papildyta:

tos serijos ryte ryjasi, tikrai rekomenduoju paziureti.

O ta vieta kai Olga pakviečiama pietų wub.gif , man tas serialas visas toks už širdies griebiantis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ramsiau,o tai tu negali uzklaust is pirmu lupu,kur butu galima pasiklausyti to audiospektaklio?
Visgi,bet VGV sezonu nors ir nemazai,bet sezone,kiek pamenu,seriju tai nera daug. Ar ne po kokias 8-10 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2014 06 02, 21:00)
O ta vieta kai Olga pakviečiama pietų wub.gif , man tas serialas visas toks už širdies griebiantis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Apie tuos petus jau ne pirmą kartą girdžiu. Na gundo, kad kaip rekalas smile.gif O tie pietūs kokiam sezone?
QUOTE(Julsita @ 2014 06 02, 21:00)
Visgi,bet VGV sezonu nors ir nemazai,bet sezone,kiek pamenu,seriju tai nera daug. Ar ne po kokias 8-10 g.gif
Na jei po tiek, tai dar nieko, nes galvojau jei po kokių 16 ar 24 tai ohoho smile.gif
Atsakyti

O jėtau, kaip aš mėgstu kalbas apie VGV thumbup.gif wub.gif wub.gif blush2.gif

QUOTE(Apuokas @ 2014 06 02, 20:53)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 06 02, 20:55)
Aš irgi, kažkada kažkada, labai seniai kaip sakoma
в некотором царстве в некотором государстве žiūrėjau, tik nepamenu db ar ten 1-mą ar 2-rą sezona, bet nepabaigiau dėl kažkokių priežasčių, žinau kad per TV žiūrėjau, gal ten kokią transliaciją vasaros metu nutraukė, nūū nžn dabar doh.gif Apie serijų skaičių tai čia jau turbūt mieloč, bet kaip čia parašo sezonų skaičių, pvz 9, tai net akys ant kaktos išsiverčia, bet jei tiek čia patinka moteroms, tai tikrai matyt dėmesio vertas, gi nemeluos. Aš matyt ko tik bijau- kad tik neužsikabliuot, nes inakrą dabar nuleist man nelabai tinkamas metas biggrin.gif Reik palaukt atostogų, kad tokiam reiklaui pasirašyt biggrin.gif

Va va, dar ir Apuokas sako- neliks stabdžių biggrin.gif

Neliks neliks, pamatysi. smile.gif Aš žiūrėjau šį serialą kai sirgo tėtis....Labai man padėjo, kaip kokai atgaiva buvo nuo visko.

Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 02, 20:56)
drinks_cheers.gif labai greitai žiūrisi  wub.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 02, 20:54)
wub.gif gal man to serialo dabar trūksta  wub.gif

O bigsmile.gif :Šimtas metų mirksiukas.gif Trūksta trūksta, jis labai kažkaip teigiamai nuteikia...romantiškai taip wub.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2014 06 02, 21:00)
tos serijos ryte ryjasi, tikrai rekomenduoju paziureti.

O ta vieta kai Olga pakviečiama pietų wub.gif , man tas serialas visas toks už širdies griebiantis wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Serijos ryjasi tikrai greit, tik bėda tame kad negali sustot žiūrėt lotuliukas.gif Toms kurios pradėjo seniai, nuo pirmo sezono, tai vis tekdavo palūkėti sekkančio, o dabar jau viskas gatava, imk ir žiūrėk visus 9 bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2014 06 02, 21:00)
Ramsiau,o tai tu negali uzklaust is pirmu lupu,kur butu galima pasiklausyti to audiospektaklio?
Visgi,bet VGV sezonu nors ir nemazai,bet sezone,kiek pamenu,seriju tai nera daug. Ar ne po kokias 8-10  g.gif

Kažin ar pats žinos...Atskaitė prieš 4 metus ir matyt tiek ir težino. Bet norėčiau paklausyti....
Jo, po 8-10 serijų, ganėtinai normaliai.

QUOTE(Visgi @ 2014 06 02, 21:04)
Apie tuos petus jau ne pirmą kartą girdžiu. Na gundo, kad kaip rekalas smile.gif O tie pietūs kokiam sezone?

Vot nesakysim, kuriame sezone mirksiukas.gif Žiūrėk iš pradžių viską mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 02, 22:26)
O jėtau, kaip aš mėgstu kalbas apie VGV  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  blush2.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

o kiek dar žliumbiau aš blush2.gif doh.gif doh.gif oi tas serialas man pats pačiausias, kolkas antro tokio dar nemačiau wub.gif
Atsakyti