O jėtau, kaip aš mėgstu kalbas apie VGV
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 02, 20:37)
kazkada,laaabai seniai,2 sezonus esu paziurejus,patiko labai,bet...jeigu praderti ziureti reikia nuo pradziu,o mane stabdo seriju skaicius
QUOTE(Apuokas @ 2014 06 02, 20:53)
dings tie stabdžiai
QUOTE(Visgi @ 2014 06 02, 20:55)
Aš irgi, kažkada kažkada, labai seniai kaip sakoma
в некотором царстве в некотором государстве žiūrėjau, tik nepamenu db ar ten 1-mą ar 2-rą sezona, bet nepabaigiau dėl kažkokių priežasčių, žinau kad per TV žiūrėjau, gal ten kokią transliaciją vasaros metu
nutraukė, nūū nžn dabar
Apie serijų skaičių tai čia jau turbūt
mieloč, bet kaip čia parašo sezonų skaičių, pvz 9, tai net akys ant kaktos išsiverčia, bet jei tiek čia patinka moteroms, tai tikrai matyt dėmesio vertas, gi nemeluos. Aš matyt ko tik bijau- kad tik neužsikabliuot, nes inakrą dabar nuleist man nelabai tinkamas metas
Reik palaukt atostogų, kad tokiam reiklaui pasirašyt
Va va, dar ir
Apuokas sako- neliks stabdžių
Neliks neliks, pamatysi.
Aš žiūrėjau šį serialą kai sirgo tėtis....Labai man padėjo, kaip kokai atgaiva buvo nuo visko.
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 02, 20:56)
labai greitai žiūrisi
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 02, 20:54)
gal man to serialo dabar trūksta
O
:Šimtas metų
Trūksta trūksta, jis labai kažkaip teigiamai nuteikia...romantiškai taip
QUOTE(Šokoladė @ 2014 06 02, 21:00)
Serijos ryjasi tikrai greit, tik bėda tame kad negali sustot žiūrėt
Toms kurios pradėjo seniai, nuo pirmo sezono, tai vis tekdavo palūkėti sekkančio, o dabar jau viskas gatava, imk ir žiūrėk visus 9
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2014 06 02, 21:00)
Ramsiau,o tai tu negali uzklaust is pirmu lupu,kur butu galima pasiklausyti to audiospektaklio?
Visgi,bet VGV sezonu nors ir nemazai,bet sezone,kiek pamenu,seriju tai nera daug. Ar ne po kokias 8-10
Kažin ar pats žinos...Atskaitė prieš 4 metus ir matyt tiek ir težino. Bet norėčiau paklausyti....
Jo, po 8-10 serijų, ganėtinai normaliai.
QUOTE(Visgi @ 2014 06 02, 21:04)
Apie tuos petus jau ne pirmą kartą girdžiu. Na gundo, kad kaip rekalas
O
tie pietūs kokiam sezone?
Vot nesakysim, kuriame sezone
Žiūrėk iš pradžių viską