Sis neblogas,su broliais Chadovais ir Agne Ditkovskyte
Gal kas zino ar jau startavo antras sezonas...
1 sezonas--20 seriju...
Дело чести ( 2013)
http://filmix.net/se...erial-2013.html
Bet ir pripliurpėt kol aš kultūrinausi...
Buvau Domino teatre ''Diena be melo''. Prikolnas toks.
Nu tikrai mielas, kaip aš ten tokius vadinu, pala prisiminsiu,
kaip ten, ne boileriai bet va broileriai, na maždaug tokie dideli, mėsingi...
Na jos čia su savo tais trumpiniais tai duoda, aš irgi, sėdėjau sėdėjau, šifravau, šifravau, nei per kur
Vadina menka iš manęs razvedchitsa
Na šitaip dainuoja, tai kur tau nesugundys
Buvau Domino teatre ''Diena be melo''. Prikolnas toks.
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 18, 15:56)
Nu, jeigu nebūtum ko prisidirbus, tai nereiktų bijoti
Aha, man daug nereikia, tik kaukšt per makaulę ir vsio QUOTE(Tekšė @ 2014 05 18, 17:52)
Einu sėt agurkų. Ir ko tik tos sėjėjos neprisigalvoja Šiandien kaimynka sakė, kad jei agurkus sėji piRmadienį, antRadienį, tRečiadienį arba ketviRtadienį, būna kaRtūs, o va nuo penktadienio iki sekmadieno - ne
Aga, Dječenka toks mielas King Kongas
Tiesa, o kas tas PPS ?
Na bet tikrai, pirmą kartą tokį dalyką girdžiu, reiks savo tetom pasakyt, jaučiu migom patikės Aga, Dječenka toks mielas King Kongas
Tiesa, o kas tas PPS ?
Nu tikrai mielas, kaip aš ten tokius vadinu, pala prisiminsiu,
kaip ten, ne boileriai bet va broileriai, na maždaug tokie dideli, mėsingi...
Na jos čia su savo tais trumpiniais tai duoda, aš irgi, sėdėjau sėdėjau, šifravau, šifravau, nei per kur
Vadina menka iš manęs razvedchitsa
QUOTE(vaya @ 2014 05 18, 19:50)
1-й сезон: Вероника. Потерянное счастье 2-й сезон: Вероника. Беглянка
As maciau pasirodo tik antra sezona ir man labai patiko, dabar reiks pasiziureti pirma sezona, nes kaip supratau atsiliepimai geri
Va kaip žmonės dar moka, vsio naabarot, nuo galo pradeda žiūrėt, aš dar teeip nemoku As maciau pasirodo tik antra sezona ir man labai patiko, dabar reiks pasiziureti pirma sezona, nes kaip supratau atsiliepimai geri
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 18, 20:37)
Žiūriu
Две сестры (1-2 сезоны: 32 серии из 32) / 2008-2009 / РУ / DVDRip
Sugundė tas Djačenko Nežinau ar jau mačiusios, bet man patinka
Na pardon, tai pradėjei vapščie nuo kito serialo, kur serijų daugiau? Две сестры (1-2 сезоны: 32 серии из 32) / 2008-2009 / РУ / DVDRip
Sugundė tas Djačenko Nežinau ar jau mačiusios, bet man patinka
Na šitaip dainuoja, tai kur tau nesugundys
QUOTE(Varinija @ 2014 05 18, 20:40)
Sis neblogas,su broliais Chadovais ir Agne Ditkovskyte
1 sezonas--20 seriju...
Дело чести ( 2013)
Šitą, kiek pamenu, žiūrėjo Sim@ ir dar kažkas, tai gal jos atsišauks Gal kas zino ar jau startavo antras sezonas...
1 sezonas--20 seriju...
Дело чести ( 2013)
QUOTE(Varinija @ 2014 05 18, 20:32)
.Na realiai ne visai taip jau ,,intensyviai" ligoninese ir priemimo skyriuje gyvenimas verda...
Bet juk tai filmas ir nerodys gi kaip nuobodziauja ir geria kava istisai... Nieks neziures ir sakys, kad nuobodus filmas...
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2014 05 18, 20:40)
1 sezonas--20 seriju...
Дело чести ( 2013)
1 sezonas--20 seriju...
Дело чести ( 2013)
Na va. Jus antro sezono laukiat. O man pirmo uzreko 10 seriju.
QUOTE(Visgi @ 2014 05 17, 19:45)
Ziuriu, patinka Ir diedas ziuri, jam irgi patinka
Kas ta Glafira? Kuria ten vaidina?
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 19, 09:08)
Kas ta Glafira? Kuria ten vaidina?
Glafira Tarchanova http://kinozal.tv/pe...
Ohoho, pas ją трое детей. Ir kada tiek suspėjo, nes filmografija irgi netrumpa.
Pas jos vyrą radau vaikus: У пары трое сыновей - Корней (2008 г.р.), Ермолай (2010г.р.) и Гордей (2012 г.р.). Vardai kokie glafiriški
Sveikos
Vakar kaip beprotė visas 32 pažiūrėjau Žinoma vietom bistriai prasukau, kur nepatiko, tai viso labo tik iki 2 nakties užtrukau
Patiko
Dabar kibsiu į tą Veroniką
Aš čia taip pošlai pagalvojau, Visgi užsimiinei kas būtų jei vienam kambary du Djačenka uždarytų, bijotum net krustelti O aš pamaniau, kas butų gmmm, jei vienom lovon suguldytų? Taigi užmigęs jei kokia ranka užtvotų, versdamasis ant šono - ir kapec
Julsita, be Brato dar laukia Муж на час Kolkas tiesa tik в производстве
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 18, 20:37)
Žiūriu Две сестры (1-2 сезоны: 32 серии из 32) / 2008-2009 / РУ / DVDRip Sugundė tas Djačenko Nežinau ar jau mačiusios, bet man patinka
Vakar kaip beprotė visas 32 pažiūrėjau Žinoma vietom bistriai prasukau, kur nepatiko, tai viso labo tik iki 2 nakties užtrukau
Patiko
Dabar kibsiu į tą Veroniką
Aš čia taip pošlai pagalvojau, Visgi užsimiinei kas būtų jei vienam kambary du Djačenka uždarytų, bijotum net krustelti O aš pamaniau, kas butų gmmm, jei vienom lovon suguldytų? Taigi užmigęs jei kokia ranka užtvotų, versdamasis ant šono - ir kapec
Julsita, be Brato dar laukia Муж на час Kolkas tiesa tik в производстве
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 19, 08:08)
Ziuriu, patinka Ir diedas ziuri, jam irgi patinka
Tik aš tam buhalteriui tikrintojui kaip užtvočiau, nors aš nesimušu, bet kaukštelčiau kartelį vieną kitą QUOTE(Tekšė @ 2014 05 19, 11:12)
У пары трое сыновей - Корней (2008 г.р.), Ермолай (2010г.р.) и Гордей (2012 г.р.). Vardai kokie glafiriški
Bet tikrai, kokie senoviniai... na kaip ir Glafira, ar pvz kokia ten Pelageja...QUOTE(Ramsius @ 2014 05 19, 13:05)
Aš čia taip <....> ir kapec
O bože, čia jau matyt rekordas tavo Ramsiau, a ne?Aš čia taip <....> ir kapec
Eik sau, na ir vaizduotė tavo Musėt kokių žiedadulkių įkvėpei, aaapči
Сегодняшняя премьера
''Доброе имя'' /2014/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1214451
QUOTE(Visgi @ 2014 05 19, 14:54)
Cia va jau dvi serijas pamatyt galima...
http://filmix.net/se...erial-2014.html
Papildyta:
Gal kas gali pasidalinti ispudziais apie si filma? Visgi serialas net 101 serijos...tai nezinau ar istversiu...na ,nebent labai idomus...
Пока станица спит / Казаки (2014)
http://filmix.net/me...azaki-2014.html
QUOTE(Varinija @ 2014 05 19, 15:40)
Gal kas gali pasidalinti ispudziais apie si filma? Visgi serialas net 101 serijos...tai nezinau ar istversiu...na ,nebent labai idomus...
Nu ka gali is 101 serijos isspausti? Bando is... vaska padaryti Man uzteko 8 seriju-viskas man ten aisku pasidare ir nutraukiau kankinimasi.
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 19, 11:12)
У пары трое сыновей - Корней (2008 г.р.), Ермолай (2010г.р.) и Гордей (2012 г.р.). Vardai kokie glafiriški
Tiksliai... Reti vardai ir senoviniai
Visgi Glafiros dukra bus Pelageja ar Praskovija ar Aglaja
O Glafiros brolis -Miron, o sesuo - Ilarija
žiūriu jūs taip gražiai čia visos bendraujate, ar priimsite ir mane į savo būrelį?
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 19, 16:45)
Nu ka gali is 101 serijos isspausti? Bando is... vaska padaryti Man uzteko 8 seriju-viskas man ten aisku pasidare ir nutraukiau kankinimasi.
Dekoju Tuomet nesikankinsiu...