Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Varinija @ 2014 05 31, 18:33)
Na ir kas cia tokio... mirksiukas.gif Pries kelias dienas nepatikau,dabar apsigalvojo... bigsmile.gif Labai moteriskas bruozas keisti nuomone...As akmenu uzantyje nesinesioju,tad viskas oki... smile.gif

Moterys protingos cool.gif. Juk sako, kad tik durni nekeičia nuomonės smile.gif Ir dar vienas dalykas- nemėgti žmogaus visapusiškai dėl kelių postų- žiauriai trumparegiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 31 gegužės 2014 - 19:26
QUOTE(Šokoladė @ 2014 05 31, 19:27)
Sima, esu naujokė ir manęs tikrai nei viena nepuolė, nebūkite išsišokėlės ir viskas bus gerai. Tema apie rusiškus serialus ir filmus, tai gal užteks tamstai ir Varinijai, šnekėti bele šnekėti, atsibodo skaityti jūsų postus ne į temą.

Sveikinimai,kad nepuole,matyt tuo metu kai isiliejote i tema nebuvo uzstrigusios PMS fazeje...O kas del postu ne i tema,tai ju cia apstu sioje temoje...Ir nieko...Tik idomesne temute nuo to...O tai vien rekomendacijos,arba ,,man patinka tas ar anas aktorius" nebutu idomios...Tik va pasirodo kas leistina Jupiteriui,tas neleistina kitiems... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 31 gegužės 2014 - 19:16
Varinija, gal geriau kelk tas rekomendacijas kaip pradžioje kad darei.
Aš pasitraukiu iš temos kuriam laikui.
Taip sakant, duodu durnei kelią.
Atsakyti
Dabar i tema...
Gal gali kuri Porecenkovo gerbeja parasyti filmo pavadinima,kuriame vaidino sis aktorius.Filmas is senesniu,apie tetuka,kuriam buvusi zmona palieka ju bendra vaika ir dar pora savo.Vaikai tokie padraikos...Turinio gerai nebepamenu,bet visai pasiziureciau sivakar... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 31 gegužės 2014 - 19:40
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 31, 20:22)

biggrin.gif
Ta pati norejau rasyt biggrin.gif
Gaila,kad tema topo "neskani" verysad.gif
Atsakyti

Niekur nereikia trauktis,as nesu tas ozys ant lieptelio...Ir irgi galiu atsitraukti... mirksiukas.gif Tik nereik cia tokiu zodziu,kaip durne,as nieko neizeidinejau,neprasivardziavau ir nezeminau...
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 31, 20:25)
Dabar i tema...
Gal gali kuri Parecenkovo gerbeja parasyti filmo pavadinima,kuriame vaidino sis aktorius.Filmas is senesniu,apie tetuka,kuriam buvusi zmona palieka ju bendra vaika ir dar pora savo.Vaikai tokie padraikos...Turinio gerai nebepamenu,bet visai pasiziureciau sivakar... bigsmile.gif

Kartais ne Реальный папа?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 05 31, 20:28)
Gaila,kad tema topo "neskani" verysad.gif

Zinote,Nanita,bet kiekvienoje is musu yra bent po kilograma ,,š...".Pasikartosiu...kiekvienoje... bigsmile.gif To neskanumo prieskoni sukele ne tik mano rekomenduoti filmai ar postai...As tik bandziau apsiginti...Taip sakant,kiekvienas veiksmas turi atoveiksmi...
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2014 05 31, 20:32)
Kartais ne  Реальный папа?

Dekavoju,Julsita ,butent sio ir ieskojau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 31 gegužės 2014 - 19:39

biggrin.gif

Varinija, ar tamtai dar negana? na tikrai ATSIBODO skaityti doh.gif
Atsakyti
Gal kas anksciau pradejo ziureti Плюс Любовь ( 2014),siandien radau,kad jau ikele dar dvi serijas 4u.gif Teks Porecenkovui palaukti iki ryt,nes labai jau akvata suziureti,kaip ten toliau rutuliuojasi veikmas seriale... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 31, 20:28)
Niekur nereikia trauktis,as nesu tas ozys ant lieptelio...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinote, o ir vakaro nuotaika pakelete 4u.gif nuosirdziai aciu 4u.gif
Atsakyti
aistros ziuriu toliau verda...
QUOTE(Šokoladė @ 2014 05 31, 18:27)
Sima, esu naujokė ir manęs tikrai nei viena nepuolė, nebūkite išsišokėlės ir viskas bus gerai. Tema apie rusiškus serialus ir filmus, tai gal užteks tamstai ir Varinijai, šnekėti bele šnekėti, atsibodo skaityti jūsų postus ne į temą.
Šią temą skaitinėju jau gan senai ir manau visai nesvarbu parašau aš čia ar ne 4u.gif bet tokių išsišokimų senai nebuvo  :4u

Va cia taikliai pasakyta, atejai i nauja temuke, nebutina per visa savo gyvenimeli matytus filmus per kelias dienas prareklamuot doh.gif Pacios pagalvokit jei visos naujokes uzsukancios taip elgtusi blink.gif Dalyvauju cia nuo I temukes, na 2 atvejai tokie sudetingi buvo doh.gif tolerancijos reikia truputi, jei 10-15 zmoniu sako tau viena ir ta pati, gal vertetu susimastyt, kad ne taip darai... negi tokios geros nuomones apie save esat, visos durnos, bendraut nemoka, o jus viena idealumo isikunijimas g.gif
QUOTE(Varinija @ 2014 05 31, 20:02)
Gal kas anksciau pradejo ziureti Плюс Любовь ( 2014),siandien radau,kad jau ikele dar dvi serijas 4u.gif Teks Porecenkovui palaukti iki ryt,nes labai jau akvata suziureti,kaip ten toliau rutuliuojasi veikmas seriale... tongue.gif

as 4 serijoj kapanojuos, nu ta aktore nuskriausto veidelio schmoll.gif Ji tinka tam vaidmeniui, bet vis tiek erzina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 31 gegužės 2014 - 21:00