Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Varinija @ 2014 05 31, 14:44)
Labas diiena.Kas poliglotiem, erudīts,nereāli.Un es mīlu Latvijas iedzīvotājus. Pries pāris nedēļas, un es biju Dobele Tērvetes valsts plāns parke.Grazumelis.Kita nedēļas nogalē kopā ar bērniem pie Rīgas Zooloģiskajā dārzā ...

Nuginklavai notworthy.gif
Atsakyti
thumbup.gif lotuliukas.gif
Well Girls, time to step from kindergarten to elementary school lotuliukas.gif
Atsakyti
Seubas seubiausias, neveikia pelė šniūrinė,o su šita pirštine man labai sunku biggrin.gif Nemėgstu liečiamų telefonų ir pelių biggrin.gif Tai nieko necituosiu, atsirinksit, ką kam sakau,.

Po mano nuostabaus pasisakymo Apuokas prarado lietuvišką amą - latviškai tik ūbauja lotuliukas.gif Aš latviškai žinau tik "veikals slėgsts" lotuliukas.gif

Kas čia klausė apie Gromovus, žiūrėk ir viską sužinosi tongue.gif Mano silpną atmintį nurašykim blogam tonui turinį pasakot mirksiukas.gif Perduok linkėjimus Nikitkai, mano myliniausiam Gromoviukui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 05 31, 15:54)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
Well Girls, time to step from kindergarten to elementary school  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
I have already been there... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2014 05 31, 15:48)
Nuginklavai notworthy.gif

biggrin.gif
As va irgi ubauti pradejau... mirksiukas.gif
Atsakyti
У вас будет ребёнок (1-8 серии из 8) (Александр (Алеко) Цабадзе) / [2013, мелодрама] - be galo idomus filmas 4u.gif
paziurejau, bet tokia leksta melodrama ir tiek.

laba visoms,
db nesenai is kaimo sventes gryzau su vaikais. Jei kuri domisi istorija, tai pries kelis metus atgal tokio miestelio, kaip Garliava, dauguma nezinojo. A.A. D.Kedzio deka mano kaimas buvo isgarsintas ne tik Lietuvoje, bet ir uz jos ribu. Aciu Jam 4u.gif
Na, o siandien mano kaimui, Garliavai, kurioje uzaugau, mokiausi, leidau jaunyste, kurioje db gyvenu ir mano vaikai gyvena, sukako - 205 metai ir pries tiek metu, 1809 metais buvo toks grafas Godliauskas (jo vaidmuo buvo suteiktas mano teciui, kuris aprengtas teatro rubais - suvaidino mineta grafa) ikure Garliava.
Todel, kol jus cia riejates, tai realiam gyvenime vyksta renginiai, o as vat, turejau garbes pasigirti, jog nesu kokia valkata, pakalike, juolab bosiene, ar dar cia kokia troliene...Todel vietoj to, kad pyktis, susimastykite, ar ne geriau, dziaugtis gyvenimu, megautis pramogomis ir gyvenimui, kuris duotas tik 1, sypsotis...kai reikia ir asara nubraukti, bet geriau gyventi, nei pykti ir pavyda lieti virtualioje erdveje 4u.gif

Todel linkiu visoms_santarves (kurios sioje isties labai truksta), tarpusavio supratimo ir sutarimo bei nepulkite naujokiu, o jei tema asmenine, tai uzsidekite stulpa su lentele, kad privati tema:)
sekmes ir geros artejancios vasaros pradzios, TEVO dienos, Vaiku gynimo dienos, geros nuotaikos, gero ir grazaus oro rytoj bei visa vasara:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 31 gegužės 2014 - 17:23
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 28, 07:51)
laba ryta, pasisakysiu ir as, kad ir man nepatinka ta naujoke Varinija blush2.gif kazkaip tema patapo kaip siuksliadeze_gyvenam rodos jau 2014 metus ir filmus keliame bei rekomenduojame siu metu, tai viena, o antra, kiekviena zinome nuorodas, is kur siustis filmus, kur ziureti juos online ir pan. Kazkokia labai nemaloni tema patapo, atejus naujokei i sia tema, kuria Visgi ispuoselejus ir stengiasi ja kurdama...

QUOTE(Sim@ @ 2014 05 31, 18:22)
Todel linkiu visoms_santarves (kurios sioje isties labai truksta), tarpusavio supratimo ir sutarimo bei nepulkite naujokiu, o jei tema asmenine, tai uzsidekite stulpa su lentele, kad privati tema:)
sekmes ir geros artejancios vasaros pradzios, TEVO dienos, Vaiku gynimo dienos, geros nuotaikos, gero ir grazaus oro rytoj bei visa vasara:)

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 31 gegužės 2014 - 17:37
Sima, esu naujokė ir manęs tikrai nei viena nepuolė, nebūkite išsišokėlės ir viskas bus gerai. Tema apie rusiškus serialus ir filmus, tai gal užteks tamstai ir Varinijai, šnekėti bele šnekėti, atsibodo skaityti jūsų postus ne į temą.
Šią temą skaitinėju jau gan senai ir manau visai nesvarbu parašau aš čia ar ne 4u.gif bet tokių išsišokimų senai nebuvo :4u

Pradėjau žiūrėti serialą "durnaja krov" na pradžia man tokia skaudi, žiūrėsiu kaip bus toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 05 31, 18:36)

Na ir kas cia tokio... mirksiukas.gif Pries kelias dienas nepatikau,dabar apsigalvojo... bigsmile.gif Labai moteriskas bruozas keisti nuomone...As akmenu uzantyje nesinesioju,tad viskas oki... smile.gif
Atsakyti
pradejau ziuret kazkurios LABAI isgirta_До свидания, мальчики / Подольские курсанты (1-16 серии из 16), 2014, nieko toks, tik gal perdaud tu sneku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 31, 18:22)
nepulkite naujokiu

Sim@,as jau pakankamai didele mergaite,pati moku apsiginti,bet vistiek dekoju 4u.gif

O siaip forumietems galiu parekomenduoti pasiziureti Rolano Bykovo rezisuota filma „Baidyklė“ su Kristina Orbakaite...Jeigu nemate,tai gal susivoks,kad minios jausmas ne visad pasiteisina... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 31 gegužės 2014 - 19:04
QUOTE(Julsita @ 2014 05 31, 18:36)

ką čia vis mąstai?
kagda padrastioš - paimioš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 05 31, 09:20)
Tiek filmu tikrai neperziurit ''i kaniu poniatna''... Nereikia pykt, kad kazkas pabaksnoja I tamstos, Varinija, klaidas... Kritika reikia priimt, kokia ji bebutu, taktiskai

Sakote ir koniu poniatno...Ir kas Jums taip poniatno...? mirksiukas.gif Is kur Jus galite zinoti ka as skaiciau,kokius filmus maciau,kokiose vietovese buvau...Gal pazistate mane reale? mirksiukas.gif

Ir kur as tik nebuvau ...ir ko as tik nemaciau...Ir Испытательный срок / 21 день (2014 ) nemaciau,ir Скорый «Москва-Россия» (2014) nemaciau,ir 22 минуты (2014) nemaciau,ir Dom s lilijami nemaciau.ir...ir...Ir net nesiruosiu ziureti...Net nesiruosiu viska is eiles ziureti... tongue.gif
Atsakyti