As as as,rasiau bosiene.Dar galiu parasyti siu namu ikureja,seimininke,saugotoja.Ir liks ja.Tolerantiska,maloni draugiska moteris,kai ir dauguma is cia esanciuju,tokia.ir as stengiuosi buti.
Visgi,sveika sugrizus!Pasiilgome.
Einu ziureti nuotrauku
QUOTE(Nanita @ 2014 05 31, 07:57)
As as as,rasiau bosiene.Dar galiu parasyti siu namu ikureja,seimininke,saugotoja.Ir liks ja.Tolerantiska,maloni draugiska moteris,kai ir dauguma is cia esanciuju,tokia.ir as stengiuosi buti.
Visgi,sveika sugrizus.
Visgi,sveika sugrizus.
Sveikos
Pritariu simtu procentu... ir tai nera pataikavimas... Visgi maloni, protinga, draugiska, nejauciu as jos ''karaliavimo'', o tvarka gerai priziuri... ir laiku ,,sugedina,'' issisokeles ... Nereikia atejus cia savo netaktiskumus demonstruot... izeidinet ir pan. Tiek filmu tikrai neperziurit ''i kaniu poniatna''... Nereikia pykt, kad kazkas pabaksnoja I tamstos, Varinija, klaidas... Kritika reikia priimt, kokia ji bebutu, taktiskai, pvz. Kaip Visgi.
Visgi, sveika sugrizus.
QUOTE(Varinija @ 2014 05 31, 00:21)
QUOTE(Visgi @ 2014 05 31, 01:11)
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 31, 01:17)
QUOTE(Varinija @ 2014 05 31, 01:45)
Labanakt.Rytas uz vakara protingesnis.
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 31, 01:46)
QUOTE(Visgi @ 2014 05 31, 01:49)
QUOTE(Varinija @ 2014 05 31, 01:58)
QUOTE(Julsita @ 2014 05 31, 06:54)
yooooo buvo ka paskaityt kaip ryto kavai isgert
laba ryta, o as vakar pradejau ziuret_У вас будет ребёнок (1-8 серии из 8) (Александр (Алеко) Цабадзе) / [2013, мелодрама] - be galo idomus filmas
Labryt
Gal kas ziuri si ukrainietiska animacini komedijini serala politine tema...
Maniskis tai svaigsta nuo sio serialo,vis girdziu kaip juokiasi...pati tai peripetiju idemiai neseku,bet retkartemis aki uzmetu...Su daug ko nesutinku,bet politiku parodijos ganetinai taiklios...
Сказочная Русь ,siandien radau ikelta nauja 4 sezono serija...
Gal kas ziuri si ukrainietiska animacini komedijini serala politine tema...
Maniskis tai svaigsta nuo sio serialo,vis girdziu kaip juokiasi...pati tai peripetiju idemiai neseku,bet retkartemis aki uzmetu...Su daug ko nesutinku,bet politiku parodijos ganetinai taiklios...
Сказочная Русь ,siandien radau ikelta nauja 4 sezono serija...
Uzmaciau reklama per 1 baltijos,rodis nuo pirmadienio,seriala,Kuprin.Jama.Suintrigavo.Gal kas matete?
Likau porai valandu viena,einu ziureti,Skoraja pomosc,ir zaodno baigsiu megzti megztini
Geros dienos visoms
Likau porai valandu viena,einu ziureti,Skoraja pomosc,ir zaodno baigsiu megzti megztini
Geros dienos visoms
Labas rytas
Kad gal čia ne ta vieta ir ne ta tema tokioms frazėms. Per aukštas lygis. Nesekioju, gal rašai ir kitose temose, yra tokių - gilesnių, analizuojančių žmones, jų santykius, jausmus.
Čia mes - paprastos, dauguma žinančių viena apie kitą tiek, ko užtenka bendravimui.
Lai aš būsiu pakalikė, nors dažnai jaučiuosi bosiene. Mane čia kai kas vertina, gerbia, pašūkauja, kai pradingstu. Todėl ir būnu čia. Dažniau - rečiau. Kad prisiregistravau neseniai, tai dar nereiškia, kad nesu pažįstama su kuo nors iš temos dalyvių ir anksčiau. Gal čia pusė mūsų iš vieno kiemo
Nusistovėjusi tvarka, kad temos šeimininkė - Visgi. Mes nekuriam naujų temų, pasibaigus senai, nes laikom tai jos prerogatyva. Lakom ją "šių namų šeimininke", gerbiam, retkarčiais gal papataikaujam. Kaip kad elgiasi suaugę žmonės svečiuose - pagiria šeimininkus tuo pamalonindami.
Ir Tu būk, juolab, kad nustojai dėti po dešimt rekomendacijų su kryžiukais kasdien. Tai ne vieną erzino, kenkė. tai gal pati nesi tokia stipri. Neturiu laiko analizuoti asmenybę - ne Tave konkrečiai, tokiais kiekiais siunčiančią informaciją apie save, savo pomėgius.... spintos durys neužsidaro, reikia imtis konkrečių veiksmų. Nors žiūriu užkabinusų serialą - Žit dalše .
QUOTE(Varinija @ 2014 05 31, 00:21)
Stiprus zmones nekenkia kitiems.Tik silpni apsistato pakalikais ir pjudo pasirinkta auka...Taip vadinamas mobingas.
Kad gal čia ne ta vieta ir ne ta tema tokioms frazėms. Per aukštas lygis. Nesekioju, gal rašai ir kitose temose, yra tokių - gilesnių, analizuojančių žmones, jų santykius, jausmus.
Čia mes - paprastos, dauguma žinančių viena apie kitą tiek, ko užtenka bendravimui.
Lai aš būsiu pakalikė, nors dažnai jaučiuosi bosiene. Mane čia kai kas vertina, gerbia, pašūkauja, kai pradingstu. Todėl ir būnu čia. Dažniau - rečiau. Kad prisiregistravau neseniai, tai dar nereiškia, kad nesu pažįstama su kuo nors iš temos dalyvių ir anksčiau. Gal čia pusė mūsų iš vieno kiemo
Nusistovėjusi tvarka, kad temos šeimininkė - Visgi. Mes nekuriam naujų temų, pasibaigus senai, nes laikom tai jos prerogatyva. Lakom ją "šių namų šeimininke", gerbiam, retkarčiais gal papataikaujam. Kaip kad elgiasi suaugę žmonės svečiuose - pagiria šeimininkus tuo pamalonindami.
Ir Tu būk, juolab, kad nustojai dėti po dešimt rekomendacijų su kryžiukais kasdien. Tai ne vieną erzino, kenkė. tai gal pati nesi tokia stipri. Neturiu laiko analizuoti asmenybę - ne Tave konkrečiai, tokiais kiekiais siunčiančią informaciją apie save, savo pomėgius.... spintos durys neužsidaro, reikia imtis konkrečių veiksmų. Nors žiūriu užkabinusų serialą - Žit dalše .
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 31, 11:18)
Nesekioju, gal rašai ir kitose temose, yra tokių - gilesnių, analizuojančių žmones, jų santykius, jausmus.
Gal čia pusė mūsų iš vieno kiemo
retkarčiais gal papataikaujam. Kaip kad elgiasi suaugę žmonės svečiuose - pagiria šeimininkus tuo pamalonindami.
Ir Tu būk, juolab, kad
Neturiu laiko analizuoti asmenybę
Neturiu nei laiko, nei noro begioti per temas...Juolab analizuoti zmones ir ju santykius...
Paprastos...
Kad is vienos smeliadezes tai jau tikrai...Ir as taipogi atsinesiau savo smelio zaisliukus...
pataikauti ir elgtis maloniai sveciuosna--tai ne visai tas pats...Neatejau i tema draskyti seimininkei ir susirinkusioms i puota akiu,bet ir saves zeminti niekam neleisiu...
O,aciu,busiu...
Tai gal jau ir neanalizuokite...
Ir ,aplamai,i sia tema atejau taikia,gal pradzioje ir ne visai isigilinusi i specifika,bet rodos,ir Jus jau pastebejote,kad ,,nebeerzinu" rekomendacijomis... Tikiuosi,kad smeliadezeje nereikes naudotis kastuveliu i galva...
Dublis antras...I tema atejau taikiai ir su uzkanda...
Laba
Kaip gerai išsimiegojau, pasaka.
Spėjau jau ir apsitvarkyti, ir kavos išgerti.
Ir dar keletas reikalų sutvarkyti.
Kokia diena pagražėjus šiandien...
Nesitiki, kad ryt jau tikrų tikriausia kalendorinė vasara prasideda.
Ir dar tėvų diena, ir vaikų gynimo diena, ir vasaros pradžia.
Na gražus bus tas ryt sekmadienis
Kaip tik į temą apie tėčius
Jau kaip man gražu tie visi abiturientai išleistuvių dieną.
Tokie visi gražūs, jauni, pakylėti, entuziastingi, tądien staiga tapę toookie suaugę,
ir tas besiveržiantis jaunatviškas maksimalizmas
Pats gražiausias laikas- abitūra, studentavimo metai.
Toks trykštantis pozityvas
Tekšė, pradėjau žiūrėti tavo ne kartą man siūlomą pažiūrėti
Громовы-1
Громовы-2
Žinoma, žiūriu kol kas tik pirmąjį filmą.
Kaip tragiškai visų likimus pasuko vienas vienintelis abiejų pusių tėvų nutylėjimas.
Man laaabai labai gaila to vtėvo-vyro (Fiodoro). Toks nevykęs atsitiktinumas. Siaubas.
Na galėjo jis ir ilgiau pabūti seriale.
Nastia irgi gera, atsakytų trumpai drūtai, tai ne,
leidžia mėtytis ir vėtytis tiek vienam tiek kitam.
Gaila man ir to Semiono. O Pavelas jaučiu vis tik 'nusuks uodega' ir dings,
nes kiek pastebėjau Владимир Жеребцов dažnai tokius personažus vaidina.
Glafiros personažas kaip ir nieko pačioje pradžioje buvo,
bet jau dabar erzina, tokia mažakalbė, vis tyli tyli tyli...
Tikiuosi antrame filme daugiau kalbės ir šypsosis.
Labai nustebau, kad šiame seriale iš vieno tariamo sūnų (Sašos)
realybėj to aktoriaus (Василий Лыкшин) nebėr gyvo.
Tokiam jaunam vaikinukui, 22-jų metų bemiegant sustojo širdis.
Tai va Tekšė, turiu va iškart klausimą- su kuo liks Nastia?
Su Pavelu, su Semionu, ar apskritai nei su vienu iš jų?
Man kažkodėl nuojauta kužda, kad nei su vienu iš jų. Bet gal aš klystu...
Kaip gerai išsimiegojau, pasaka.
Spėjau jau ir apsitvarkyti, ir kavos išgerti.
Ir dar keletas reikalų sutvarkyti.
Kokia diena pagražėjus šiandien...
Nesitiki, kad ryt jau tikrų tikriausia kalendorinė vasara prasideda.
Ir dar tėvų diena, ir vaikų gynimo diena, ir vasaros pradžia.
Na gražus bus tas ryt sekmadienis
Kaip tik į temą apie tėčius
QUOTE(Julsita @ 2014 05 31, 06:54)
Gi prisizadejus dukrai isleistuvem suknele numegzt. Nors jos isleistuves tik kitais metais <....>
Kaip gražu ir originalu. Mama su visa meile ir darbo indeliu ruošiasi dukros išleistuvėms. Jau kaip man gražu tie visi abiturientai išleistuvių dieną.
Tokie visi gražūs, jauni, pakylėti, entuziastingi, tądien staiga tapę toookie suaugę,
Tekšė, pradėjau žiūrėti tavo ne kartą man siūlomą pažiūrėti
Громовы-1
Громовы-2
Žinoma, žiūriu kol kas tik pirmąjį filmą.
Kaip tragiškai visų likimus pasuko vienas vienintelis abiejų pusių tėvų nutylėjimas.
Man laaabai labai gaila to vtėvo-vyro (Fiodoro). Toks nevykęs atsitiktinumas. Siaubas.
Na galėjo jis ir ilgiau pabūti seriale.
Nastia irgi gera, atsakytų trumpai drūtai, tai ne,
leidžia mėtytis ir vėtytis tiek vienam tiek kitam.
Gaila man ir to Semiono. O Pavelas jaučiu vis tik 'nusuks uodega' ir dings,
nes kiek pastebėjau Владимир Жеребцов dažnai tokius personažus vaidina.
Glafiros personažas kaip ir nieko pačioje pradžioje buvo,
bet jau dabar erzina, tokia mažakalbė, vis tyli tyli tyli...
Tikiuosi antrame filme daugiau kalbės ir šypsosis.
Labai nustebau, kad šiame seriale iš vieno tariamo sūnų (Sašos)
realybėj to aktoriaus (Василий Лыкшин) nebėr gyvo.
Tokiam jaunam vaikinukui, 22-jų metų bemiegant sustojo širdis.
Tai va Tekšė, turiu va iškart klausimą- su kuo liks Nastia?
Su Pavelu, su Semionu, ar apskritai nei su vienu iš jų?
Man kažkodėl nuojauta kužda, kad nei su vienu iš jų. Bet gal aš klystu...
QUOTE(Nanita @ 2014 05 31, 11:08)
Uzmaciau reklama per 1 baltijos,rodis nuo pirmadienio,seriala,Kuprin.Jama.Suintrigavo.Gal kas matete?
Turbut dar niekas nemate,nes dar nera piratines versijos...Bent jau nerandu...Kurinys Aleksandro Kuprino labai idomus.Skaiciau kazkada paauglysteje.Buvau jau primirsusi kai kuriuos niuansus,tai sianakt napatingejau ir perskaiciau darsyk http://tululu.org/read66470/1/
Siaip pagal Kuprina nelabai kas ir ekranizuota...,,Гранатовый браслет" (1964) ( http://kinofilms.tv/...-braslet/17305/
.Dabar nekantraudama laukiu Куприн Яма,pirmadieni butinai pradesiu ziureti... Jau is reklamos ir aktoriu sastato matau,kad patiks.
QUOTE(Visgi @ 2014 05 31, 14:43)
Kaip gražu ir originalu. Mama su visa meile ir darbo indeliu ruošiasi dukros išleistuvėms.
Jau kaip man gražu tie visi abiturientai išleistuvių dieną.
Stengiuosi-dukrą vieną teturiu,bernaičiam kostiumų neprimegsiu Tik va kaip tik siūlus perkant pardavėja palinkėjo,kad sugraudino"puoškit dukras,kol turit,nes paskui nežinia kaip bus..Aš puošiau,auginau,o užsienin išvažiavui ir ačiū dievui,kad nors per skaipą matyt galiu". Manoji ir svajoja kelt sparnus,o aš taip savanaudiškai nenoriu,taip nenoriu...iki ašarų..
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 31, 10:18)
Lai aš būsiu pakalikė, nors dažnai jaučiuosi bosiene.
Visgi, es ar dikti mylu latviesu valuodu
Rakstyt un lasyt nikad nesu macijus
QUOTE(Apuokas @ 2014 05 31, 15:13)
Labas diiena.Kas poliglotiem, erudīts,nereāli.Un es mīlu Latvijas iedzīvotājus. Pries pāris nedēļas, un es biju Dobele Tērvetes valsts plāns parke.Grazumelis.Kita nedēļas nogalē kopā ar bērniem pie Rīgas Zooloģiskajā dārzā ...