Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Nanita @ 2014 05 30, 21:44)
Puikus filmas.As is sio filmo lopsine bandziau dainuoti  sunui kai buvo mazesnis,bet vis apsizliumbdavau  blush2.gif

O as tai dabar savo mazajam ja daznai padainuoju. Pirmiausiai lietuviskai,po to rusiskai. Man ko gero tai pati graziausia lopsine.
Atsakyti
smile.gif Labvakar Lietuva!!!! Pagaliau namuos smile.gif
Ir vėl su reikalais buvau pas kaimynus, LV
Nuo neatmenamos vaikystės jaučiu simpatija tai tautai.
Gal todėl, kad atostogos leistos ten... pas mano krikšto tėtį, mano tėtės brolį.

Šiek tiek iš paskutinės kelionės asmeninio archyvo

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(vikaliu @ 2014 05 23, 18:03)
stuktelėjo ką tik man tie 45, bet uogyte beesanti nepasijutau...
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 27, 00:16)
<....> o šiandien ir mažajam stuktelėjo jau 8.
smile.gif Visų pirmų noriu pasveikinti vikaliu ir mamą Ramsių su praėjusiais gimtadieniais Vytės Nemunėlio eilėmis

user posted image

Kaip jūs čia gyvenat? Žiūriu temoje snygis buvo- vis įsiterpia: keistuoliai, moliai-troliai, (beveik) nebylūs beždžioniautojai.
Šaunuolės mergaitės, kad laiku sustabdot įsibėgėjusi traukinį.
Esat tikra komanda kuri laiku susitelkia ir bando temą apginti nuo bereikalingos abejotinos-atmestinos-kiekybės gausos.
QUOTE(Varinija @ 2014 05 20, 11:09)
<....> Beja,nepatingejau,perverciau apie 20 temuciu,ir neradai jokios uzuominos i <....>
Kaip buvo galima tai dienai peržvelgus net 20 temų (kai viso yra 25 temos šiai dienai) neperprast temos ritmikos. harmonijos, specifikos...
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 23, 15:22)
ka tik baigiau_Чиста вода у истока (2014), nieko toks
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 25, 21:41)
Чиста вода у истока (1-4 серия из 4), 2014_paziurejau, bet kazkoks nelabai...gal kitoms patiks
Sekam ne tik naujienas, bet ir nesidubliuojam mirksiukas.gif
QUOTE(Varinija @ 2014 05 27, 09:06)
Kaip ir Jus myliu rusiskus filmus,tad sioje temoje planuoju apsistoti ilgam,taip kad teks su manimi susigyventi...
Pardon, su tokiais bajeriais net voverės neprajuokinsim, kokie bebūtų planai apsistoti, deja teks vis tik su mumis susigyventi, o ne atvirkščiai.
Atėjusysis prie esančiųjų taikosi, o ne esantieji prie atėjusiojo.
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 27, 16:07)
Visgi, reikalauju kuriant naują temą, o gal ir dabar įvesti vienos supermamos rekomendacijų per parą limitą.
Kaip pamenam, tai pas mus tai ne pirmas atvejis, kai ateina naujokai ir maždaug nerašytai deklaruoja: учусь хамить красиво arba пришла в гости и ворочу свои права. AčiūD tokių vienetai.

Tikrai labai fainos ir gražiai įsiliejusios yra naujokės vikaliu, vaya, Nanita, spoorga, tu Tekšė, dovanokit bet daugiau nepamenu šiuo metu, akys jau merkiasi savaime po kelionės...

Tik va dėl tokių šaunių naujokių ir nesinori daryti temos paantraštės- ''uždaras ratelis tik senbuvėms'', arba ''priėmimo į temą taisyklė: priimsim tik peržvelgus visas 25 temas''

Gerai, kad pas mus bent jau yra tris būdai: arba adaptuojamasi, arba išeinama kurti savą temą, arba blefuojančiajam kritika neišvengiama.
O fantastika yra tame, kad visuomet yra pasirinkimas. A ne? mirksiukas.gif
QUOTE(Varinija @ 2014 05 27, 18:46)
<....>tad nuo rusisku filmu tikrai nesvaigstu,tiesiog laisvalaikui praleisti,pailseti ,stresui nuimti...
Nebesvaigstant dėl rusiškų filmų staiga tiek prisisvaigt su nuorodom, ir tokį šaršalą temoj padaryt, vaje vaje... Tai man net baisu pagalvot, kiek čia gali atėjęs svaigstantis dėl rusiškų filmų prisisvaigt su nuorodom.
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 28, 13:40)
nesupratau..jei ka ir jei gerai dar akys rodo, tai cia lygtais lietuviskas forumas ir viskas rasoma lietuviu kalba, o pati tema, skirta rusu filmams ir serialams, tai kartais galima ir rusu kalba parasyti. O rodyti viesai savo mandrumo, kad moku naglai parasyt ir dar anglu kalba, tai tikrai nereikia.

o kita vertus, jei tamstos tevai nemoke, kad reikia padekoti kitiems uz varga ir rekomendacija, tai jau nepykite, ponia, bet...<......>
Taip, forumas lietuviškas, tačiau nedraudžiama temą kurti kita kalba ir bendrauti ne lietuvių kalba. Yra sukurta tema ir rusų ir italų kalba, tiek vienoje bendraujama rusiškai, tiek kitoje- itališkai.
Tad nekelkime bangų dėl 2-jų ar 3-jų nelietuviškų žodžių. Čia gi smulkmena.
Kitas gi gali ir nebūti toks mandagus kaip Julsita. Paims kitas ir atsakys- ''dabar XXI a. ir ne mano rūpestis, kad nesupranti'', arba- ''o ką, nemoki naudotis google vertėju''... Čia žinai, žiūrint ant ko užsirausi,

svetimų tėvų geriau nelieskim/nelinksniuokim, negražu. Geriau rūpinkimės savo vaikų auklėjimu.
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 28, 18:08)
o su Varinija, jei jau tapome 2 in 1, tai <...>
Kaip bebūtų keista, bet man abiejų jūsų atėjimo debiutai- identiški.

p.s. Mažytis pastebėjimas.
Prieš kažkiek laiko, neypatingai seniai, vienos atėjusios naujokės radau čia temoj filmo komentarą tip top paimtą ir išverstą žodis žodin iš kito forumo, ir pateiktą čia neva kaip savo nuomonę apie tą filmą. Kalbu ne apie sutapimą nuomonės apie tą filmą, o būtent apie copy-paste, vos ne su visais jaustukais ir ištiktukais.
Keista...
Kam temoje laikytis tokiu būdu? Laukiama dėmesio stokos kompensacija čia
Tikriausiai.

Reziumuojant- galima pasakyti, kad sniegas yra rožinės spalvos ir tai nebus nesąmonė tiesa?
Nes TAI bus nuomonė, a ne?
Bet kaip bevartyk, tai vistiek bus NESĄMONĖ.

Taip ir čia, galima deklaruoti, kad per parą peržiūriu nors ir 100 filmų ir įkeliu čia, ir jūs pasiųskit, na ir ką?

Na ir nieko. Bet kaip bevartyk, tai vistiek bus NESĄMONĖ. Kaip ir su tuo sniegu.
Nes esmė tai visgi ne tame.

Mano tokia subjektyvi nuomonė keliais aspektais, kuri tikrai nebūtinai gali sutapti su jūsų smile.gif

O mane neramina visai kitas dalykas, va čia tai sutapimas, kad jį kur kurmį biggrin.gif
Aš tai gal jau čia nespėliosiu irnesakyk.gif

user posted image

''Земский доктор. Любовь вопреки'' 5 сезон /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1217709

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 30, 22:58)
Pagaliau namuos smile.gif 

sveika, pargyžus 4u.gif gražūs vaizdai 4u.gif thumbup.gif
komentarų nebus ax.gif gero vakaro cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 30, 08:45)
ar šitas?
Граф Крестовский (1-11 серии из 11), 2004
user posted image

Žinoma mačiau. Visai nieko žiūrėjosi. Kaipgi AŠ galėjau ŠITO filmo nematyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 05 30, 14:30)
Pšolty,Долгая дорога в дюны,nerealus ma sis serialas  wub.gif Kai isgirstu sio serialo pavadinima,is kart ausyse si daina, cia

QUOTE(Julsita @ 2014 05 30, 21:13)
O as tai dabar savo mazajam ja daznai padainuoju. Pirmiausiai lietuviskai,po to rusiskai. Man ko gero tai pati graziausia lopsine.

Be komentarų...Visos suprantam..... wub.gif wub.gif wub.gif Būna dalykų nepakartojamų...ir nepaaiškinamų...Tiesioga taip yra, taip griebia užu širdies kad jetau jetau doh.gif wub.gif

Atsakyti
Stiprus zmones nekenkia kitiems.Tik silpni apsistato pakalikais ir pjudo pasirinkta auka...Taip vadinamas mobingas.
Cia is vikipedijos ,,išskiriamos dvi pagrindines mobingo kryptis: vertikalus (bosingas) – kai mobingą vykdo organizacinės hierarchijos aukštesniuose lygmenyse esantys bendradarbiai (viršininkai), ir horizontalus – mobingą vykdo to paties hierarchinio lygio bendradarbiai".Sios temos specifika atitinka sios definicijos kriterijus.
Visgi,as perverciau ne 20 temu,o tik 2-3,matyt netycia paspaudziau nuliuka...Specifika perpratau puikiai...VIENOS KARALYSTE...Kone benefisas,pats geriausias gyvenime vaidmuo.Tik labai jau apgailetinas...Tikras muilas ...
Kaip matau tokia vienvaldystes politika Jus puikiai tenkina.Sveikinu,puikiai uszombiavote ne kai kurias narias.Nors siaip temuteje yra ne viena tikrai labai sauni forumiete.
BOSIENE...Ar paciai nejuokinga?Kuri cia is musu blefuoja?
,, dėmesio stokos kompensacija čia
Tikriausiai.''Jus cia sau pritaikete??Susikurete virtualu pasauleli savirealizacijai ?.Neussizaiskite... mirksiukas.gif Pasaulis zenkliai platesnis ir ...spalvingesnis...
O ir keliu gyvenime yra zenkliai daugiau nei 3--ne tik adaptuotis,iseiti ar blefuoti...

Cia tik stiklo karoliuku zaidimai...

Grazus akmenukai,tiesa?Kiek akmenuku,tiek keliu...Kaip pasake Ciceronas,, Suum cuique''...Kitavertus siuo groziu galima paprasciausiai apmetyti zmogu...Tik ar verta?
user posted image
Atsakyti
Suaugusi moteris, o tokios blevyzgos doh.gif
QUOTE(Varinija @ 2014 05 31, 00:21)
Tik silpni apsistato pakalikais ir pjudo pasirinkta auka...

Taip vadinamas mobingas. Cia is vikipedijos ,,<.....>

Visgi,as perverciau ne 20 temu,o tik  2-3,matyt  netycia paspaudziau nuliuka...

Specifika perpratau puikiai...VIENOS KARALYSTE... Kone benefisas,pats geriausias gyvenime vaidmuo.

Ar aš teisingai supratau- jūs save linkusi laikyti auka? Ok. Tuomet įvardinkite šios temos nic'us kuriuos jūs laikote pakalikais?

Vargu ar kas nežino mobingo sąvokos. Man vikipedijos paaiškinimo nereikia.

Tyčia, netyčia. Nereikia teisintis. Vargu ar tikėjotės būtumėt per 2 puslapius rasti 2003m. senumo filmą.

O iš kur jūs žinote, kad tai bene pats geriausias gyvenimo vaidmuo? Iš asmeninės patirties ar iš vikipedijos?

Bosienė? O kas čia įvardino/įsivardino šitaip? Jūs, aš ar kažkas kitas? Įvardinkit.

O tai ten buvot jūs ta naujokė, kad šitaip jautriai suregavot?

Būtent, būtent, Varinija, neužsižaiskit, neįsijautrinkit taip, apšilsit kojas ir viskas bus gerai, pamatysit. Nesijaudinkit taip. Grožio miegui kenkia.

Ai tiesa, su citatom ir paveiksliukais- nelabai vykęs sąmojis. Galėčiau taip pat atsakyti ir citatom ir paveiksliukais... Tik ar verta?

Taškas. Atsako daugiau nebus.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 30, 21:58)
Kaip jūs čia gyvenat? Žiūriu temoje snygis buvo- vis įsiterpia: keistuoliai, moliai-troliai, (beveik) nebylūs beždžioniautojai.
Šaunuolės mergaitės, kad laiku sustabdot įsibėgėjusi traukinį.

O mane neramina visai kitas dalykas, va čia tai sutapimas, kad jį kur kurmį biggrin.gif
Aš tai gal jau čia nespėliosiu irnesakyk.gif

user posted image

1. Visgi, tu čia mums kaip mAma kokia. Taip gera tave po kažkiek laiko pamayti))) Vo kai esi, tai ir pas mus čia bus tvarka mirksiukas.gif

2. Oi, mama doh.gif Negi vėl DANTYS??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

3. Myliu aš šitą temukę ir jos dalyves smile.gif Atėjau čia kaip rusiškų filmų mylėtoja, buvau priimta ir toleruojama toliau su galbūt ne visoms suprantamomis savo keistybėmis lotuliukas.gif Dėl įvairių priežasčių šiuo momentu nežiūriu tiek visko, kiek ansčiau, negaliu ir naujų rekomendacijų pateikti iš savo pusės, tačiau jaučiuosi esanti pilnateisė dalyvė smile.gif
Vienu žodžiu...Daug aš čia visko gavau.....Tikrai labai daug. Netgi galėčiau pasakyti kad truputį kaip ir gyvenimą aukštyn kojom pavertė lotuliukas.gif
Kiekviena mes čia atėjom nes buvo poreikis, noras. Kiekviena esam skirtingos savo charakteriu, temperamentu, įporočiais ir pan....Daug kas nesiderina, daug kas nepatinka. Bet tam ir esam čia su kažkokiais panašiais pomėgiais kad kažkaip derintumėmes, bendrautume...Tik iš abiejų pusių reikia supratimo.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 31, 01:11)
Ar aš teisingai supratau- jūs save linkusi laikyti auka? Ok. Tuomet įvardinkite šios temos nic'us kuriuos jūs laikote pakalikais?

Tyčia, netyčia. Nereikia teisintis. Vargu ar tikėjotės būtumėt per 2 puslapius rasti  2003m. senumo filmą.

O iš kur jūs žinote, kad tai bene pats geriausias gyvenimo vaidmuo? Iš asmeninės patirties ar iš vikipedijos?

Bosienė? O kas čia įvardino/įsivardino šitaip? Jūs, aš ar kažkas kitas? Įvardinkit.

Būtent, būtent, Varinija, neužsižaiskit, neįsijautrinkit taip, apšilsit kojas ir viskas bus gerai, pamatysit. Nesijaudinkit taip. Grožio miegui kenkia.

Ai tiesa, su citatom ir paveiksliukais- nelabai vykęs sąmojis. Galėčiau taip pat atsakyti ir citatom ir paveiksliukais... Tik ar verta?

O ne ,as ne auka,tik kad puikiai matau kad Jusu faaas cia paisoma...Tik mane ne taip lengva uzpjudyti.Apie mobinga--puikia matau kad esate apsiskaiciusi ir iskalbinga,cia Jusu stiprioji puse...Vikipedija pasinaudojau tik tam,kad visoms butu aiskiau apie ka as cia...

Grozio miegas-tai ne nakties miegas.Nakties metu issiskiria hormonas somatotropinas,o as esu pakankamai auksta,taip kad miego stoka man nepakenks.Grozio miegelis-tai trumpas snustelejimas dienos metu... mirksiukas.gif

Teisintis cia neturiu nei laiko, nei noro,nei pagrindo.Nebutina perversti visu temu,galima pasinaudoti ir paieskos forume funkcija--ka ir padariau... bigsmile.gif

Kokias blevyzgas is mano puses cia matete?? g.gif

Jokiu niku as nesiruosiu vardyti,nes mano planuose nera pilti zibalo i ugni...

Apie gyvenimo vaidmeni...Visi mes vaidiname vaidmenis...darbe su viena kauke,su draugais uzsidedame kitokia,su namiskiais-dar kitokia...Tai normalu ir naturalu...Sioje temoje Jums pavyko uzkariauti lyderes pozicijas...Na ir turekite tai,negi gaila...Man lyderiavo gyvenime pakanka biggrin.gif

Bosiene..Ryte galesite parzvelgti sia temute darsyk,tikrai atrasite toki pagarbu i save kreipini...

Vykes/nevykes samojis...Nejuokinkite...Kare visos priemones pateisinamos...Nors i tema neatejau kariauti...

Nesijaudinu,jau ne tik kojas apsilau,bet ir pirstus nusideginti suspejau...Na bet nieko, po salto vandens srove pakysiu ir nebesvilins...

Labanakt.Rytas uz vakara protingesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 31 gegužės 2014 - 01:09
QUOTE(Varinija @ 2014 05 30, 23:21)
Stiprus zmones nekenkia kitiems.Tik silpni apsistato pakalikais ir pjudo pasirinkta auka...Taip vadinamas mobingas.
Cia is vikipedijos ,,išskiriamos dvi pagrindines mobingo kryptis: vertikalus (bosingas) – kai mobingą vykdo organizacinės hierarchijos aukštesniuose lygmenyse esantys bendradarbiai (viršininkai), ir horizontalus – mobingą vykdo to paties hierarchinio lygio bendradarbiai".Sios temos specifika atitinka sios definicijos kriterijus.
Visgi,as perverciau ne 20 temu,o tik  2-3,matyt  netycia paspaudziau nuliuka...Specifika perpratau puikiai...VIENOS KARALYSTE...Kone benefisas,pats geriausias gyvenime vaidmuo.Tik labai jau apgailetinas...Tikras muilas ...
Kaip matau tokia vienvaldystes politika Jus puikiai tenkina.Sveikinu,puikiai uszombiavote ne kai kurias narias.Nors siaip temuteje yra ne viena tikrai labai sauni forumiete.
Tikriausiai.''Jus cia sau pritaikete??Susikurete virtualu pasauleli savirealizacijai ?.Neussizaiskite... mirksiukas.gif Pasaulis zenkliai platesnis ir ...spalvingesnis...
O ir keliu gyvenime yra zenkliai daugiau nei 3--ne tik adaptuotis,iseiti ar blefuoti...

Cia tik stiklo karoliuku zaidimai...

Grazus akmenukai,tiesa?Kiek akmenuku,tiek keliu...Kaip pasake Ciceronas,, Suum cuique''...Kitavertus siuo groziu galima paprasciausiai apmetyti zmogu...Tik ar verta?
user posted image

QUOTE(Visgi @ 2014 05 31, 00:11)

Tyčia, netyčia. Nereikia teisintis. Vargu ar tikėjotės būtumėt per 2 puslapius rasti  2003m. senumo filmą.

Mergos, Blyn...nematau prasmės pjautis ir aiškintis doh.gif Tam yra kitų temų! Kartais, atvirai sakant, nesuprantu nei vienos, nei kitos pusės! Kam veltis į skandalus ir nesąmones??? Vo mano favoritas....Kiek blevyzgų ir pletkų! Tyli kap vandens į burną prisisemęs, nesvarbu kas ką sako! Čia aš tik kaip pavyzdį...kaip rusiškų filmų mėgėjoms, gerbėjomas.....Nu abiems pusėms - kantrybės ir ramybės!
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 31, 00:17)
Taip gera tave po kažkiek laiko pamayti)))

Oi, mama doh.gif Negi vėl DANTYS??? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Myliu aš šitą temukę ir jos dalyves smile.gif

Atėjau čia kaip rusiškų filmų mylėtoja, buvau priimta ir toleruojama toliau su galbūt ne visoms suprantamomis savo keistybėmis lotuliukas.gif

....Daug kas nesiderina, daug kas nepatinka. Bet tam ir esam čia su kažkokiais panašiais pomėgiais kad kažkaip derintumėmes, bendrautume...Tik iš abiejų pusių reikia supratimo.
O kaip aš jūsų ir šitos temukės buvau pasiilgus, kad tu žinotum, nepatikėsi smile.gif

Ai, nigavarikūma irnesakyk.gif Na bet žinok jaučiu žiūrėsiu, įdomu ką jis ten vaidins.

Oi, ir aš. Kaip bežiūrėsi- reik ir elfų ir besimaivančių raganų biggrin.gif Na bet vis tiek kažkokį naują vėjo gūsį įneša. Tuom ir žavu smile.gif

Nežinau kiek tų jų ten turi ar neturi, man dzin, bet žinok na va tavęs sulaukti po vidurnakčio- tai čia misija neįmanoma. Beveik. biggrin.gif Būk draugė, pasirodyk tu biški anksčiau. Kartais gi taip būna faina apie belenką paplepėt biggrin.gif

Na tai aišku, visi skirtingi, bet kaip aš sakau- visumoj čia tai baika, kad tik tokios bėdos gyvenime būtų. Niekis, apsišlifuosim ir toliau važiuosim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 31, 01:46)
Mergos, Blyn...nematau prasmės pjautis ir aiškintis doh.gif Tam yra kitų temų! Kartais, atvirai sakant, nesuprantu nei vienos, nei kitos pusės! Kam veltis į skandalus ir nesąmones??? Vo mano favoritas....Kiek blevyzgų ir pletkų! Tyli kap vandens į burną prisisemęs, nesvarbu kas ką sako! Čia aš tik kaip pavyzdį...kaip rusiškų filmų mėgėjoms, gerbėjomas.....Nu abiems pusėms - kantrybės ir ramybės!

Ir as nematau reikalo pjautis ir juolabiau aiskintis,bet ,dievazi,uzknisa visokie ten zodziai ,,elfai,raganos,troliai,keistuoliai...".Visiskas nesusipratimas.Argi dera taip apie forumo dalyves kalbet?Ar tai kazkoks aukstas pilotazas?Ar tiesiog tik kulturos stoka? g.gif

Kitasyk pasirinksiu nika besimaivanti ragana arba naujas vejo gusis... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 31 gegužės 2014 - 01:01
Labas rytas

Visgi,sveika sugrizus. Taip ir pamaniau,kad keliauji thumbup.gif
Per maza puodeli kavos pasidarIau-uztdko tik musu temukei,fb jaU neliko smile.gif Bet,anot Visgi,kad tik tokios bedos butu smile.gif
Na ir su pargryzimu tokia nuoroda idet wub.gif Zemskos doktarkos.Boze kaip gerai,bo pas mane sandeliuke gi jau visa medicina issemta,o kinozalan jau kazkaip retai uzsuku,tai dar ir prazioplinus buciau...
Niu ir ka,einu dziovint mazgaune ir iki darbo dar turgun nubegt noriu. Gi prisizadejus dukrai isleistuvem suknele numegzt. Nors jos isleistuves tik kitais metais,bet kai man ne tik filmu ziurejimo laikas sumazejo 700% ,bet tiek pat ir mezgimo,tai taip sakant roges ruosiu vasara tongue.gif Tai begsiu nusipirkt siulu ax.gif
Atsakyti